Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: @sL@N

quote:

Orjinalden alıntı: forumnik

quote:

Konuya kısaca bir göz attım bir sürü soru sorulmuş ama arada sadece bir kaçtanesine cevap bulunmuş. Bu konuya vakıf kamera veya fotoğraftan anlayan bilgili biri yok mu burdan sorulan sorulara cevap yazabilecek?

sen yine de sor soracağını, cevaplamak isteyen yazar. Burası video kamera bölümü, fotoğraf değil.

Benim anlatmak istediğim video veya kamera bölümü olup olmadığı değil başka konu da olabilir ama sorular havada kalmış.

hangi sorunuza cevap verilmemiş arkadaş.buraya yazdığına göre video kamera veya fotoğraf makinası için sorduğun sorular geçerli.sorunuza cevap verilmemişse neden leri olabilir sizin sorduğunuz sorudan bir kaçtane olabilir,örnek* video kamera tavsiyesi*sony kamera destek hattı ve canon,samsung, panasonic.. bu sayfaları okuduysanız hangi marka, hangi model,sd/hd mi,kayıt medyası mini dv/dvd/hdd/ memorystick mi,hangi kamerayı neden hangi özelliğinden dolayı almalı yazılı.siz yinede sorunuzu tekrar edin biliyorsak cevaplayalım

• quote:

Benim anlatmak istediğim video veya kamera bölümü olup olmadığı değil başka konu da olabilir ama sorular havada kalmış.

soru sormasını da bilmek gerek tabi. yok amacın forumu eleştirmekse derdini modlara anlat. birbirleriyle bilgi paylaşımı yapmak isteyen kullanıcıların sorularını eleştiremezsin. ben sordum kimse cevap vermedi diyebilirsin ama 10 sayfa geriye gidip kim ne sormuş diye bakılmaz. sorun var mı? yok mu?
  • merhabalar arkadaşlar. bir adet jvc grd770 dv kameram var. bir çok konunuzu araştırdım ama sorunuma çare bulamadım. bir adet firiwire ie1394(4-4) kablom var. bununla dizütü bilgisayarıma görüntü aktarmak istiyorum. ama bilgisayar hiç bir şekilde bağlandığına dahil dahi bir uyarı vermemekte. acaba kendi bilgisayarımda bir sorun olabilirmi düşüncesiyle diğer farklı bilgisayarlarda da denedim ama aynı sonuç veriliyor. bu sorunu nasıl çözebiliriz arkadaşlar. bi fikri olan varmıdır.??? Teşekkürler şimdiden
  • Şimdi forumu gevezelik ederek kirletmenin mantığı yok biliyorum. Ama siz beni anlamadınız. Moderatör arkadaşlar sonra silebilirler.
    Sorulmuş doruları tekrar sormanın bir mantığı da yok. Mesela beyaz eşya konusunda candoğan diye bir arkadaş var saolsun bütün sorulara tıkır tıkır cevap yazmış o yazmasa başkası cevaplamış. Gerilere gitmeye gerek yok bu sayfanın en üstünde arka arkaya 5-6 arkadaş soru sormuş hiçbirine cevap gelmemiş, ondan dolayı ilgimi çekti. Bana kızmayın gördüğümü söyledim.
  • quote:

Şimdi forumu gevezelik ederek kirletmenin mantığı yok biliyorum. Ama siz beni anlamadınız. Moderatör arkadaşlar sonra silebilirler.
    Sorulmuş doruları tekrar sormanın bir mantığı da yok. Mesela beyaz eşya konusunda candoğan diye bir arkadaş var saolsun bütün sorulara tıkır tıkır cevap yazmış o yazmasa başkası cevaplamış. Gerilere gitmeye gerek yok bu sayfanın en üstünde arka arkaya 5-6 arkadaş soru sormuş hiçbirine cevap gelmemiş, ondan dolayı ilgimi çekti. Bana kızmayın gördüğümü söyledim.

arkadaş size veya başkasına kızma lüksümüz yok olamazda.ama yardım isteyen arkadaşlar önce formda bir dolaşsınlar yardım isteyeceği konu nerde orayı bulsunlar formda tur atsınlar arama modunu kullanıp arama yapsınlar,aradığı cevabı bulamassa yardım istesin buradan veya pm ile cevap verilir.sizde dikkat ettinizmi yukarıda sorulan soruların yeri burası değil,o soruların yeri* ders kameradan görüntü aktarma* burası araştırıldımı acaba.burada kameraların marka model öneri teknik bilgileri hakkında yardım edilir.örnek benim kameram var ama henüz bilgisyarım yok ben kamerdan görüntü aktarma konusunda bilgim yok kimseye yardım etme şansım yok.ama kamera marka ve model teknik özellik konusunda yardım edebilirim.cevap verilmemişse sebebini araştırsın aynı sorulara kimse cevap vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 16 Ocak 2009; 4:09:49 >

• arkadaşlar konuyu yanlış yere açıp kirlettiysem kusura bakmayın. böle bir hata durumunda grevli moderatör arkadaşlarımız gereken işlemi yapacaklardır. zaten onların belli başlı görevlerindendir. çok sık bir forum kullanıcısı olmadığımdan dikkat etmemiş olabilirim. dikkatsizliğimin kuuruna bakmayın lütfen...
  • quote:

Şimdi forumu gevezelik ederek kirletmenin mantığı yok biliyorum. Ama siz beni anlamadınız. Moderatör arkadaşlar sonra silebilirler.

gevezelik de edebilirsin yasak mı ki, ancak soru sormak için başlık atan arkadaşlara dikkat edin, 3-4 mesajı var, soruyu sorduktan sonra da cevabına bile bakmıyor 2. bir mesajı yok. kim niye ciddiye alsın ki. Koskoca video bölümüne atılan mesaj sayısı günde 3-5. onlarında yarısı "kameramı bilgisayara bağlıyorum pc görmüyor." Belli 100 kere bu sorunun cevabı verildi. yani bir yerde beceremedik napalım türünde şikayetler. Çözüm arayan bilgi almak isteyen yok. ne nedir haberi yok. Yine de elimizden geldiğince ve vakit ayırabildiğim sürece mantıklı gelen soruları yanıtlıyorum.

• Adam bir makine alıyor makine ile ilgili birşey bilmediğinden doğal olarak buralarda sorma gereği duyuyor. Sırf buraya yazabilmek için üye oluyor. Bu adam bir daha buralara uğramaz diye adamı kaale almamak ta olmaz. Soruya cevap bulamıyorsanız amenna ama bilipte adamı mesajı az diye cevaplamıyorsanız o da hoş değil. Bildiğiniz kadarıyla her şeye cevap verin adam size bir teşekkür bile etse yeter diye düşünüyorum. İyilik yap suya at balık bilmese halik bilir.
  • arkadaşlar mesaj sayımın az olması sanırsam biraz sorun yaptı size. soru sorup nedenini öğrenip gidecekmiş hissi uyandırıyor tabi. belkide çoğu kişi böle yaptığı için kurunun yanında yaşda yanıyor. sizde haklısınız. forumnik arkadaşıma çok teşekkür ederimki yardımlarından dolayı. bu arada belki 100 kere cevabı verilmiş bu sorunun , ama cevabı verilmiş tüm soruları baktıysamda sorunum çözülmedi ne yazıkki. sorun tekrar bende sanırsam ayrıntılarıyla ve denediğim yöntemleri anlatmadım. yinede teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt52 -- 17 Ocak 2009; 14:50:19 >
  • quote:

Adam bir makine alıyor makine ile ilgili birşey bilmediğinden doğal olarak buralarda sorma gereği duyuyor. Sırf buraya yazabilmek için üye oluyor. Bu adam bir daha buralara uğramaz diye adamı kaale almamak ta olmaz. Soruya cevap bulamıyorsanız amenna ama bilipte adamı mesajı az diye cevaplamıyorsanız o da hoş değil. Bildiğiniz kadarıyla her şeye cevap verin adam size bir teşekkür bile etse yeter diye düşünüyorum. İyilik yap suya at balık bilmese halik bilir.

arkadaş bu linkteki sayfa her şeyi anlatır bakarsanız, yardım istemiş iki kişi cevap yazmış ama adam piyasada yok http://forum.donanimhaber.com/m_28808314/tm.htm bir teşekkür etsin teşekkürü geç makina düzeldi mi düzelmedimi cevap yazsınki diğer arkdaşlar bu gibi durumlarda ne yapabileceğini bilsinler.sonuçta biz kamera foto makina tamircisi değiliz içimizde olanlarda vardır.biz tecrübeye dayanarak tamirciye gitmeden yapabileceği işlemler konusunda yardım ediyoruz.amacımız arkadaşların boş yere para vermesinler diye

• bozkurt seni kastetmiyordum. elimden geldiğince de yardımcı olmaya çalıştım. Yazık ki problem kameranda gibi görünüyor. dediklerimin hepsini deneyip de sonuç alamaman ilginç.
  • bende öyle zannediyorum. servise başvurdum. bakalım ne cvp verecekler. ilginize çok teşekkürler arkadaşlar...
  • Merhabalar;

Canon powershot A470www.hediyelerdunyasi.com.tr ' de sadece 199 TL
  • slm arakadaşlar benim bi sorunum var kameram canon mv850i ....

önceden ieee1394 ile bilgisayarıma aktarım yapıyordum... fakat 1394 kablosu takılıyken masamdan düşürdüm ... 1394 çıkışım bozuldu, kabloadan zannnetim kablo değiştirdim ama olmadı acaba usb den aktarımm yapmak mümkün mü ... değilse nasıl tamir ettircem yaptıran varsa fazla ücret tutarmı acaba.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali51 -- 30 Ocak 2009; 19:24:08 >
  • tamir ettirmenizi öneririm usb ile aktarabilirsiniz ama ieee 1394 kartındaki görüntü netliğini alamassınız,bu görüntüye alışmışken usb nin görüntüsünü beğenmessniz eminim.tamir ücreti yerlere göre değişir saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 30 Ocak 2009; 19:30:13 >
  • ARKADAŞLAR HIZLIAL.COM DA CANON HF10 MODELİNE KDV DAHİL 1597 TL, İNDİRİMLİ 1354 TL FİYAT VERMİŞLER. SİZCE BU FİYAT DOĞRUMUDUR? BANA GÖRE HF100 FİYATI İLE KARIŞTIRMIŞLAR GİBİ GELDİ.
  • BURAYA YAZMADAN ÖNCE HIZLIAL.COMADA YAZMIŞTIM ŞİMDİ KONTROL ETTİM ÜRÜN GEÇİCİ OLARAK TEMİN EDİLEMEMELTEDİR DİYOR :)

quote:

Orjinalden alıntı: alien_turk

ARKADAŞLAR HIZLIAL.COM DA CANON HF10 MODELİNE KDV DAHİL 1597 TL, İNDİRİMLİ 1354 TL FİYAT VERMİŞLER. SİZCE BU FİYAT DOĞRUMUDUR? BANA GÖRE HF100 FİYATI İLE KARIŞTIRMIŞLAR GİBİ GELDİ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sony kamera

tamir ettirmenizi öneririm usb ile aktarabilirsiniz ama ieee 1394 kartındaki görüntü netliğini alamassınız,bu görüntüye alışmışken usb nin görüntüsünü beğenmessniz eminim.tamir ücreti yerlere göre değişir saygılar

bilgileriniz için çok tşkkrler....
  • Arkadaşlar bu kamera bu fiyata alınır mı? Şimdiden teşekkür ederim...

http://eshop.panasonic.com.tr/urun/746
  • JVC GZ-MG 555 kamera için fikirleriniz varmı? Sony SR11 almayı düşünüyordum. Ama aralarında peşin fiyatlarda 400TL fark var. Değermi sizce? Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.