Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PC ne iee1394 kartı alman lazım ekran kartından aktaramazsın
  • ok çok saol
  • Merhaba kardeşler

Elimde CANON S1 makina mevcut.Makinada objektif ile ilgili bir sorun var.Birkaç ay önce yere düşmüş ve görüntü alamamışlar,makinayı lambaya karşı tuttuğumda "PEMBE" Bİr belirginlik söz konusu oluyor.Normal alanda görün yok sadece ışığı gördüğünde az bir görüntü var.

Bu makinaya neler yapabiliriz?
    Objektif ve mercek fiyatları nedir?
    Nereye göndermemi önerirsiniz kardeşler ?

Saygılarımla
  • iki yıl önce vestel bayiden jvc mc50e 30 gb hdd kamera aldım (garantili) ozamanlar menü türkçe yoktu lakin şimdi türkçe menü çıkmış benim cihazı türkçe menü yapma şansım varmı.

Teşekkürler ....
  • ben 1.5 yıl önce samsung nv3 almıstım yer yer pili yetmiyor yedek batarya almak istiyorum ama nerden bulacagımı bilemiyorum yardımcı olursanz sevinirim...
  • MERHABA ARKADAŞLAR .
    BANA SAMSUNG DİGİMAX S600 ÜN TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU GEREKLİ NERDEN TEMİN EDEBİLİRİM.
    ŞİMDİDEN TEŞEKKĞÜR EDERİM. İİ ÇALIŞMLAR.
  • merhaba arkadaşlar ben samsung un sc-d363 digital video kamerasını aldım.Kasete güzel kayıt yapıyor ama içerisine taktığım bellek kartına kayıdı kötü yapıyor.Görüntü kalitesi iyi olmuyor.Yani izlerken görüntü kasette çektiğime göre daha kötü oluyor.Bunu düzeltebilir miyiz
  • yaw arakadaşlar nasılsınız? ben BP kampanyadan samsung s760 aldım ama 2 gün sonra kapandi pil zayıf die yeni pil taktım açıldı tamam ondan sonra yine kapandı bu sefer pil zayıf demedi direk kapandı hatta o lens açık kaldı sadece ekran yok açma düğmesine basıorum ışık yanıp sönüo ne demek istio pille ilgilii bi sorun war acaba tam dolu pil taktım hemen açıldı 2 dk sonra yine kapattı neden böle yapıo pilimi uymyuo taktığım pil phılıps(kalem pil) pilden yeşil olan ne oluo bi yardım alalı 1 hafta oldu bozulmadı herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 7 Ekim 2008; 22:29:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: srcn09

yaw arakadaşlar nasılsınız? ben BP kampanyadan samsung s760 aldım ama 2 gün sonra kapandi pil zayıf die yeni pil taktım açıldı tamam ondan sonra yine kapandı bu sefer pil zayıf demedi direk kapandı hatta o lens açık kaldı sadece ekran yok açma düğmesine basıorum ışık yanıp sönüo ne demek istio pille ilgilii bi sorun war acaba tam dolu pil taktım hemen açıldı 2 dk sonra yine kapattı neden böle yapıo pilimi uymyuo taktığım pil phılıps(kalem pil) pilden yeşil olan ne oluo bi yardım alalı 1 hafta oldu bozulmadı herhalde

Normal piller makineyi çalıştırmaz, muhtemelen alkalin li pille denemedin, bir çift alkalinli pil alıp bir de öyle dene sanırım sorunun hallolur.

Gelelim benim sorunuma yeni panasonic fz7 fotoğraf makinesi aldım, makine açıkken kartı çıkardım ve artık bu makine de kullanamıyorum "memmory card error please check the card" diyo başka bişey demiyor, başka makine de kullanabiliyorum, bilg da formatladım, başka bir makine de formatladım kart ı ama bu makine de çalışmıyor, makine de format ta atamıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Dilaver AYDIN

quote:

yaw arakadaşlar nasılsınız? ben BP kampanyadan samsung s760 aldım ama 2 gün sonra kapandi pil zayıf die yeni pil taktım açıldı tamam ondan sonra yine kapandı bu sefer pil zayıf demedi direk kapandı hatta o lens açık kaldı sadece ekran yok açma düğmesine basıorum ışık yanıp sönüo ne demek istio pille ilgilii bi sorun war acaba tam dolu pil taktım hemen açıldı 2 dk sonra yine kapattı neden böle yapıo pilimi uymyuo taktığım pil phılıps(kalem pil) pilden yeşil olan ne oluo bi yardım alalı 1 hafta oldu bozulmadı herhalde

Normal piller makineyi çalıştırmaz, muhtemelen alkalin li pille denemedin, bir çift alkalinli pil alıp bir de öyle dene sanırım sorunun hallolur.

Gelelim benim sorunuma yeni panasonic fz7 fotoğraf makinesi aldım, makine açıkken kartı çıkardım ve artık bu makine de kullanamıyorum "memmory card error please check the card" diyo başka bişey demiyor, başka makine de kullanabiliyorum, bilg da formatladım, başka bir makine de formatladım kart ı ama bu makine de çalışmıyor, makine de format ta atamıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

bilgin için teşekkürler bi öle deneyim dedim oldu makineye bak ya o kdr uğraştım güya alkalin pil istiomuş oldu çalışıo şimdi teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

bilgin için teşekkürler bi öle deneyim dedim oldu makineye bak ya o kdr uğraştım güya alkalin pil istiomuş oldu çalışıo şimdi teşekkürler

Birde ben sorunuma çözüm bulabilsem:)

• abicim garantin warsa bi servise götür garantin olmasa bile götür...belki çok basit bi sorundur bi göstermekte fayda var ama senn sorun ile ilgili yorum yok...
  • quote:

abicim garantin warsa bi servise götür garantin olmasa bile götür...belki çok basit bi sorundur bi göstermekte fayda var ama senn sorun ile ilgili yorum yok...

Sorun benden kaynaklanıyor, samsun servisini aradım yapabilecekleri birşey olmadığını söyledi, istanbul servisi aradım beyefindi tlf.da iki kelime etme tenezzülünde bulunmayıp makineyi göndertmemi söyletti bende bol bol teşekkür edip kapattım tlf.u:) bi sd kart alıcam ama ben sorunu merak ettim.. İlgilendiğin için teşekkürler.
  • abicim nedemek ilgilenmek bu topikler bu yüzden açılmış birbirimizin sorunlarını çözmek için açılmış bizde elimizden geldiği kadar yardımcı olmayı çalışıorum abi ttam olrak sorun şumu makine açıkken hafıza kartını çıkardın ve hafıza kartı sorun verio diosun...makineyi hafıza kartı olmadan dahili belleğe kayıt yapamamıomusun eğer yapıosan makinede sorun yok dahili belleğe kayıt yapabiliomusun?kart işini takma kafana önemli olan makine sen makineye bak makine çalışıomu biraz açarsan sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 11 Ekim 2008; 23:14:36 >
  • Sorun aynen öyle, nakine nin dahili hafızası yok ama başka kartlara makine ile kayıt yapabiliyorum, yani makine de bir sorun yok. İşin tuhaf tarafı bozuk karta başka makine ile kayıt yapılabiliyor, kart sadece bu makine de çalışmıyor.
  • quote:

Sorun aynen öyle, nakine nin dahili hafızası yok ama başka kartlara makine ile kayıt yapabiliyorum, yani makine de bir sorun yok. İşin tuhaf tarafı bozuk karta başka makine ile kayıt yapılabiliyor, kart sadece bu makine de çalışmıyor.

abicim o zmn kafana takma boşwer fazla büük sorun deil demekki yeni kart alıp denedinmi belki makinenin kart okuyucusunda sorun olabilir yeni bi kartla dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 12 Ekim 2008; 23:26:19 >
  • samsung camcorder d353 nasıl bilgisayara aktarabilirim ben movie makerden yapmaya çalışıyorum olmuyor yardımcı olcak biri varmı
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce Bp den s760 aldım. Evde duruyodu, hiç kullanmamıştım. Bugün kullanmak için açtım ve objektiften baktığımda görüntülerin aşırı bulanık olduğunu gördüm. Daha fotoğraf çekmeden bu şekilde. Ayarlarını filan hep sıfırladım. Mercekte sorun var sanırım diye camsilli selpakla hafifçe sildim de ama hala aynı. Aşırı bulanık. Zoomla filanda ilgisi yok. Napıcam ben? Acaba Bu merceğin iç kısmında bi kirlilik oluşmuş olabilir mi? İçine bişey akması filan.... Üff ne biliim işte, yardım ederseniz seviniriim.
  • Canon PowerShot A470 8GB Hafıza Kartı Destekler mi?

http://www.hepsiburada.com/sandisk-8-gb-sdhc-secure-digital-card-sdsdb-8192-e12/productDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd72120

Kamerayı yeni aldım yanında 32 mb hafıza kartı veriyorlar buda tabiki yetmiyor Yukarıdaki hafıza kartını alacağım desteklermi makina? Cevaplarınız için Teşekkürler...

• arkadaslar canon ixus75 kullanıyorum ancak bu makina kırmızı gozleri engellemiyor..bi ayarı varmı yoksa makinanın eksikliğimi anlayamadım..menusunde kırmızı goz acık kapalı diye bi yer var ikisini de denedim ancak bi işe yaramadı..konu hakkında beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.