Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben samsung s85 aldım:Özelliklerde bahsedilen 14 sahne modunu bulamıyorum bir türlü bilen var mı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haylas

arkadaşlar canon ıxıs 860ıs cektiğim video kısa olanları bilgisayara aktarırıyorum 20 dakika olanları aktaramıyorum sebebi nedir acil yardım lazım yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim

arkadaşım kamerada play modundaki menüde çıkıyor video modunda çıkmıyor. Kamerayı play moduna al sonra menüde çıkar görürsün.
  • arkadaşlar bu kameranın pili çok gitmiyor uzun süre giden bir pili nasıl bulabiliriz yada kodu varmıdır birde kamera xp modunda kayıt yapıp seyrederken bazı yerleri atlıyor kamera ayarlarındamı bir sorun var acaba ne yapmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muhendis06

Dijital video kaydedicilerin modelleri hakkinda pek bilgim yok ancak internette yaptigim arastirmalar sonucunda bir de bu baslikta sizlerin goruslerini almak istedim.

Oncelikle benim almayi dusundugum kameranin, mutlaka bir SD veya MMC hafiza karti ortamina ya da dahili bellege VİDEO kaydi yapabiliyor olmasini istiyorum. Yani kaset, dvd disk gibi kayit ortamlariyla ugrasmamak, kaydedecegim videolari da bilgisayarimin yuksek kapasiteli sabit diskinde depolamayi dusunuyorum. Ancak burada tabiki ortaya kayit suresi gibi bir problem cikiyor.

http://www.camcorderinfo.com/content/Samsung-SC-X210L-Camcorder-Review.htm

Mesela bu linkteki model icin, cekim kalitesine gore, 29 ila 65 dakika arasinda 1 GB bellege kayit kapasitesi var deniyor. Bir de ek olarak 1 GB SD kart desteginden bahsediliyor. Ama 2 GB kartlarin saglikli calismayacagi da vurgulaniyor.

Simdi sizlerden SD kart ortamina VIDEO kaydi yapan ve bilgisayara kolayca transfer edip depolamama imkan verecek video kamera modellerinden hangisinin bana uygun olacagi yonunde fikirlerinizi bekliyorum. Arama yaptigimda alakali bir konu basligi bulamadim, kirlilik yaratmamak icin de yeni bir baslik acmaya gerek gormedim, umarim yardimci olabilirsiniz. Tesekkurler.

Canon ELURA 100
    Hafıza KArtına kayıt yapıyor.. Bi incele istersen..

• Arkaşlar,

ELimde CAnon Elura 100 Kamera Var.
    Çektiğim Videoyu bilgisayara atamıyorum.. Daha önceden sanki bir program kullanmıştım ancak şimdi unutum..
    Ayırca tv de izlediğim kadar kaliteli bir görüntü atmak istiyorum bilgisayarıma..
    Cameranın kendi cd sini kurdum ancak umdugum yardımı vermedi bana..

Zate ingilizce olması başta felaket..

İki ucundada firevall girşi olan kabloda pek sorun olmauyorda benim desktop ta firevall girşi yok . o laptoplarda oluyo. bi ucu usb li kameraya giren ucu ise firewall olan kablo var.

sonuç olarak bu işi beceremedim. yardımlarınızı bekliyorum. şu an pc kamerayı görmüyor bile..
  • arkadaşlar birde birşey sorayım bilgisi olan birisi yardım ederse sevinirim dvd ye kayıt yaparken zamanı ve tarihi gösteriyor lcd ekranda kayıttan sonrada görebiliyorum fakat bilgisayara attıktan sonra zaman ve tarih bilgisi görülmüyor neden acaba ??
  • 400ytl ye gece de dahil olmak uzere gercek dvd kalitesinde ve 3-4 saat pili dayanabilen uzun omurlu ve tercihen hafif bir urun tavsiye edebilirmisiniz.Minimum 30x zoom , ccd lensi olan , 10-20gb hdd veya 8-16 gblik sdhc kartlar takilabilen bir model olursa iyi olur.
  • jvc video camaradan sasmayin arkadaslar yeni cikanlar bi harika mesela mg 333everio superhemde kalitesine gore ucuz susony takintisinda vaz gecin artik
  • iyi güzel bir makine ..

quote:

Orjinalden alıntı: art_SRY

Arkadaşlar bimeksten 2 gün önce en iyi fiyat garantisi ile 344$+kdv ye satılan Samsung VP-DC175W cihazı 399ytl 10 taksit olarak aldım sizce nasıldır bu cihaz

Video Format: DVD
    Çözünürlük: 800.000 piksel
    Optik Zoom: 34x Optik
    Digital Zoom: 1200x Dijital
    LCD Ekran: 2,7'' LCD, 112K
    Bellek Türü: SD/MMC
    Gece Çekim Modu: Renkli Gece Çekimi
    Uzaktan Kumanda: Var
    Diğer Özellikler: DIS (Dijital Görüntü Sabitleme
    Bağlantı Tipi: USB
    Uyumluluk: DVD-RW/-R/+RW/+R (Çift Katman)

• jvc al derim
  • S.A. Arkadaşlar

Ben amatör olarak çekimler yapıp, bu çekimler üzerinde özel efekt işlemleri yapmak istiyorum (after effects gibi programlar ile). yeşil perde önünde videolar çekip bunlarla oynayarak kendimi geliştirmeye çalışmam gerekiyor. Bu sebeple görüntü kalitesinin isteklerime cevap vermesi gerekiyor. Sizler ne düşünüyorsunuz ? 1000 YTL ye kadar bütçem var, çekimlerimde sonradan oynama yapacağım için kasetliler daha iyi diyorlar! Lütfen bir arkadaş yardım etsin.
  • Arkadaşlar merhaba.Canon SX100IS fotoğraf makinam var yeni aldım ve daha amatörüm.Sizden ricam makinadaki çektiğim panaromik fotoğrafları nasıl birleştirebilirim?Makinanın kutusundan çıkan Canonun cd sini kurdum ve masaüstünde ZoomBrowser Ex ve EOS Utility diye ikitane ikon geldi.Yalnız bunlarda ingilizce olduğu için yapamadım.Bana bu fotoğrafları nasıl birleştirebeliceğim hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrhusnu

Arkadaşlar merhaba.Canon SX100IS fotoğraf makinam var yeni aldım ve daha amatörüm.Sizden ricam makinadaki çektiğim panaromik fotoğrafları nasıl birleştirebilirim?Makinanın kutusundan çıkan Canonun cd sini kurdum ve masaüstünde ZoomBrowser Ex ve EOS Utility diye ikitane ikon geldi.Yalnız bunlarda ingilizce olduğu için yapamadım.Bana bu fotoğrafları nasıl birleştirebeliceğim hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler...

panorama maker adlı programı kullanıyorum ve çok memnunum.
    http://www.inndir.com/Panorama_Maker-31284p.html
    süre kısıtlamasını aşmak için şeker lazım ;)
    ama burda şeker dağıtımı yasak. :)

• Ah o şekerler yok muuu
  • Merhaba arkadaşlar.Jvc kameram var televizyonda kaydettiğim görüntüleri izlerken tarih çıkıyor fakat bilgisayar bağlayıp dvd yazdırdıktan sonra izliyince tarihler çıkmıyor yardımcı olabilrmisiniz.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_1154428/mpage_42/tm.htm
    quote:

Orjinalden alıntı: jackk888888

Merhaba arkadaşlar.Jvc kameram var televizyonda kaydettiğim görüntüleri izlerken tarih çıkıyor fakat bilgisayar bağlayıp dvd yazdırdıktan sonra izliyince tarihler çıkmıyor yardımcı olabilrmisiniz.
  • panosonic dmc-fx30 bu makineyi kullanan tanıyan varmı tavsiye edermi.almayı düşünüyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gocababa -- 6 Haziran 2008; 20:07:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fsevik

Neyse bugün alıyorum artık MV850i yi gözümü kararttım yoksa seçilmeyecek
    Son sözü olan var mı???

Hayırlı Olsun Ne Diyelim
  • slm arkadaşlar samsung vp d371 kameram var az tercih edilen bi model olduğu için pek bir bilgi bulamıyorum ne yapalım almış bulunduk benim sorum bu kamera ile bilgisayara nasıl görüntü aktaracağım
  • herkese mrb arkadaşlar. CANON IXUS 860 IS 8.0MP modelini Almanya'dan bir tanıdığıma aldırdım. süper ötesi bişe fakat türkçe kullanma klavuzu malesef yok. acaba bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.