Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizlere Bereketli Topraklardan Çukurovadan Adanadan Selam gönderiyorum. Bu forma bu gün üye oldum.
    Adana'dan
    CANON G9 makina aldım Ancak, kılavuzu Japonca İngilizce bile değil;
    Türkçe kılavuz bulabilirmiyim,
    Ayrıca amatör biriyim fotoğraf çekmeye nereden başlayacağım,
    RAW uygulaması nasıl bir uygulama sitelerden nereden yardım alabilirim.

necdetozturk01@gmail.com
  • hocam bende şu an araştırıyorum ama kamera hakkında hiçbir bilgim yok minidv mi dvd kayıtlı mı alayım diye. sizden anladığım kadarıyla dvd ye kaydedilirse bunları sonra parçalara ayırma gibi bir şansımız yok mu yani görüntüleri kesemiyor muyuz

mbir de mini dv li kameraların özelliklerinde daha yüksek çözünürlük yazıyor 1250*864 (örneğin sony DCR-HC23E) ama dvdli de bu oran 720*576 (örneğin samsung VP-DC565W)

Ben yeni modeller daha iyi çözünürlüğe sahip olur diyordum ama bu nasıl iş anlayamadım. mini dvler nasıl dvd ye kayıt yapanlardan daha yüksek çözünürlüğe sahip üstelik daha ucuz...
  • Selam. Benim panasonic VDR D 150 kameram var. Yeni bir kamera almayı düşünüyorum. Hdd li kameralar, hem tek çekişte uzun süre görüntü çekmeye hemde görüntüden ödün vermemeye olanak sağlıyormuş. Görüntü kalitesi açısından mini dv, mini dvd,hdd vs. hangisi üstündür?Teşekkürler..
  • Bu arada bendeki dvd kamerayla pc ye aktardığım görüntüleri smart ripper programı ile yaptığım her ayrı çekim olarak rahatlıkla bölebiliyorum. Bunun haricinde ekstra ara kısımlarındaki görüntü kesme işlemlerinide yapan güzel programlar var. Görüntü kaybı oluyormu bilmiyorum ama ben izlerken görüntü kaybını pek göremiyorum
  • Merhabalar yeni aldığım Canon Ixus 75 fotoğraf makinasıyla ilgili bir sorum olacak.Yardımcı olursanız sevinirim.

Makinanın 3 inçlik ekranında klip,film vs. izlenebileceğini düşünüyorum.Bu amaçla hafıza kartına aynı canon'da çektiğim videonun özelliklere uygun biçimde attım.Canon'un gördüğüm video formatı;

Video: format:avi Codec:mjpeg Boyut:640x480

Audio: pcm_s16le, 44100 Hz, mono, 705 kb/s

Bunları yapıp dcim klasöre attığımda ve makinayı açtığımda resim yok yazıyor.Herşey normal gibi ama yok açılmıyor.Canonda video çektiğimizde 10 kb kadar .thm dosyaları da var.Önceki çektiğim videoların .thm'lerni alıp aynı isimle (örn:MVI_0441) kaydettiğimde bu sefer makinanın ekranında tanımlanmamış resim yazısı çıkıyor.

Acaba diyorum yukarıdaki formatta mı bir değişiklik yapmam lazım.codec mjpeg değilde birşey mi(h263,huffyuv,mpeg4,xdvid,wmv1 ... gibi)

Bu makinayı alırken açıkçası bu kadar büyük bir ekranda en azından dışarıdan da video atılıp izlenebilineceğini sanmıştım ama denemelerim başarısız kaldı.Bazı kaynaklar ve işi bilenler yapılabilineceğini söylüyorlar.İnşallah oluyordur,çünkü olmaması için bir neden yok.Yardımınız için şimdiden teşekkürler.Cevabınızı bekliyorum.

• Yavuz kardeşim ben de yeni bir canon md101 kullanıcısı olarak desteğine ihtiyaç duyuyorum.
    Benim sorunum kameramdan pc ye görüntü aktarmak, ama önce camerayı tanıtmak sanırım.
    Konuyla ilgili tam bir bilgi boşluğu var.
    Üstad benim dahili web camı olan bir hp notebookum var.
    Piyasadan da 2 ucu da 4 pin olan bir 1394 kablo aldım.
    Bilgisayarımdaki dv çıkışına da bağladım. Ancak herhangi bir iletişim kuramadım.
    Web camı devredışı bıraktım belki ondan dolayı bir sorun vardır dye.
    Gene netice yok.
    Windows Movie maker programında kamera arattırıyorum, ama görmüyor.
    Aldığım cihazın da kutusundan cd çıkmadı kurulum falan mı yapmam gerekior.
    Ama arıyorum herhangi bir yazılım da bulamadım.
    Canonun internet internet sitesinden zoombrowser diye bi program indirdim ama
    onun da bir faydası yok.

Kısacası kameramdan dv kabloyla bilgisayarıma görüntü aktarmak istiyorum.

Üstad bir yardım bekliyorum senden.

Şimdiden teşekkürler

• işletim sisteminiz vistamı?

aynı problemi bende yaşıyorum ve işletim sistemim vista.
  • Xp kullanıyorum.
    Ben dahili kameradan diye düşündüm.
    ama dahili camerayı devre dışı bıraktığımda da aynı sorun devam ediyor
  • Canon
  • Arkadaşlar 3 model arasında kaldım fiyatları birbirine çok yakın öneriniz hangisi olur yardımcı olursanız sevinirim. Kameralar ve teknik özelliklerini görebileceğiniz teknosa linki aşağıda, lütfen yardım.
    1-CANON DC210 DİJİTAL KAMERA
    2-SONY DCR DVD-110
    3-SONY DCR DVD-110
  • vaybe ne topic ama 4 gündür uğrayıp bir yorum yazan bile yok
  • bu topic de herkes durmadan bişey sormuş. cevaplayan yok. bence kapatın bu topiği işe yaramıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asddemir

bu topic de herkes durmadan bişey sormuş. cevaplayan yok. bence kapatın bu topiği işe yaramıyor.

• canon md110 video kameram var.bu kamernın usb özelliyi olmadığı için pcye bağlanamıyorum.tv kartım var.fakat tv kartında video girişi yok.sadece antene bağlanmak için çıkışları var. .acaba çevirici türü bir şey olur mu?bu mümkün mü?şimdiden teşekkür ederim
  • Freeware kart desteği var mı? Forumdaki Freeware ile ilgili konularda açıklayıcı bilgiler var.
    quote:

Orjinalden alıntı: alia

canon md110 video kameram var.bu kamernın usb özelliyi olmadığı için pcye bağlanamıyorum.tv kartım var.fakat tv kartında video girişi yok.sadece antene bağlanmak için çıkışları var. .acaba çevirici türü bir şey olur mu?bu mümkün mü?şimdiden teşekkür ederim
  • Ürün Kodu : CANON MD-110
    Tipi : video kamera
    Sensör : 800.000 piksel CCD
    Optik Zoom : 35x optik
    Digital Zoom : 1000x dijital zoom
    Lcd Ekran : 2.7 112.000 piksel geniş LCD ekran
    Gece Çekim : RGB ana renk filtresi
    Beyaz Dengesi :
    Deklanşör hızı :
    Video Giriş / Çıkış :
    Ses Giriş / Çıkış : Mikrofon girişi
    Bağlantı :
    Pil Özellikleri :
    Güç :
    Boyutlar :
    Diğer : DV ve AV çıkış

Yani Firewire takabilirsin.
  • Merhabalar,
    Canon A85 makinamı benim oğlan sağolsun yere düşürmüş. Makinanın ekranında digital bozulmalar oluyor ve çektiği fotolarda bozuk çıkıyor. Her zaman değil ama çoğunlukla böyle. Mesela alt taraf yeşil bi kuşak geliyor.
    Neresi bozulmuştur, en kolay ve ucuza nerede yaptırabilirim?
    İstanbul, Anadolu yakasındayım.
  • arkadaslar canon a 85 kullanıyordum .. ancak asagıda dosyada ekledigim gbii birden bire fotograflar bu sekilde cıkmaya basladı .. sorun ne olabilir .. tamir edilebilir mi acaba .. yada tamiri masraflımıdır.. garantisi coktan doldu da :)

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI
  • herkese selamlar,arkadaşlar eshop sitesinden aldığım panasonic fx33 model makinam içim batarya ve batarya şarj cihazı arıyorum nasıl temin edebilirim uygun şartlarda bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
  • Arkadaşlar bimeksten 2 gün önce en iyi fiyat garantisi ile 344$+kdv ye satılan Samsung VP-DC175W cihazı 399ytl 10 taksit olarak aldım sizce nasıldır bu cihaz

Video Format: DVD
    Çözünürlük: 800.000 piksel
    Optik Zoom: 34x Optik
    Digital Zoom: 1200x Dijital
    LCD Ekran: 2,7'' LCD, 112K
    Bellek Türü: SD/MMC
    Gece Çekim Modu: Renkli Gece Çekimi
    Uzaktan Kumanda: Var
    Diğer Özellikler: DIS (Dijital Görüntü Sabitleme
    Bağlantı Tipi: USB
    Uyumluluk: DVD-RW/-R/+RW/+R (Çift Katman)
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.