Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar canon s 3 dijital makina aldım bu makinadaki renk atama kısmına ulşamadım ,bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  • arkadaşlar cannon mv 920-900-901-890 drıwer lazım çok acil lütfen msn den link verin lord_kong_92@hotmail.com
  • lütfen yardım edin çok acilllll
  • Benim panasonic nv-gs 180 kameram var. Nasıl bilgisayara atıp cd'ye aktarabilirim kaydedebilirim.Yardım edebilirmisiniz.
  • merhaba arkdaşlar,
    bende panasonic NV-GS1 mini DV kamera var,bunu pc ye bağlama istiyorum,kayıtları pc ye aktarmak istiyorum,kameranın bağlantı girişleri 2 tane,
    1.AV/OUT PHONES/REMOTE
    2.S VİDEO/OUT
    anakartım 1394 bağlantısını destekliyor
    bunun kablosu varmıdır ne yapmam lazım

http://www.resimbank.com/out.php/i1988_PANASONC.bmp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umdt -- 14 Ağustos 2007; 18:11:40 >
  • Arkadaşlar,
    2 senedir Panasonic GS200 kullanıyorum. SOn günlerde vizörden veya lcd den görünen görüntü yeşil renk oluyor. Bir müddet sonra normale dönüyor. Nedendir acaba? Bilen var mı aramızda? Kafası kirlenince böyle mi olur? Lütfen bir yardım?
  • selam arkadaslar öğrenciyim amatör kısa film çekme amacıyla kamera arıyorum

panasonic sdr-h250

jvc gz mg77e(abd için u olmalı)

jvc everio gz hd7

bu üç kameradan birini alıcam gz hd7 zaten kıyaslanamaz ilk ikisiyle ama sizden asıl istediğim ilk ikisi hakkında bi karşılaştırma yapmanız

ama gz hd7 hakkında da bilgi verirseniz sevinrim

şimdiden teşekkürler
  • 2005 TEN BUYANA 2. CANON MARKA CAMERAM ŞUANDA 2007 DEYİZ VEDE EN ÜST MODELLERİNİ ALMAMA RAGMEN BİRİ MV850İ DİERİDE MVX20İ EN PAHALI MODELLERİYDİ MİNİ OLARAK İKİSİDE AYNI YERDEN KASET KOMPARTIMANINDAN ARIZA YAPTI VEDE ÇOK NADİR ÇOK TİTİZ KULLANMAM RAGMEN KAMERAYLA İLGİLİ BOZULMAMASI İÇİN SÖYLENEN KURALLARA UYMAMA RAGMEN..HERSENE KAMERAMI ALICAGIM BU PERMATİKMİ 2 KERE KULLAN AT??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 11 Eylül 2007; 21:15:31 >
  • Arkadaşlar,
    başka bir arkadaşım cannon marka kamerası ile DV kasete çekim yapmış. ( Cannon un modelii iblmiyorum )

Benim NV gs400 e taktığım zaman seste aşırı bir parazitlenme oluyor, hatta captuıre yaparkende direk motor gibi ses çıkıyor konuşmalardan falan...

Sizce bunun nedeni ne olabilir, genel bir uyumsuzluk mudur yoksa benim camera da ya da diğer cameranın ses ayarlarında bir problem mi vardır ?

İki kamerada PAL dir...

Bunun cevabın bilen bir arkadaş var ise cevaplarsa çok müteşekkir olurum...

Saygılar........
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta doğubankta GS-280 ararken, panasonic NV-GS300'ü 600$'a aldım. Eleman 1 yıl dükkan garantisi ve bide çakma bi çanta verdi. GS300 modeli GS280'in bir üst modeli ve tek farkı DV in özelliğinin olması. Aslında bilgi edinme aşamasında çok zorlandım.Çünkü türkiyede satılan bir model değil. Tamamen tesadüf eseri panasonic tr'nin sitesinden GS280'in kullanım klavuzunu indirdim. İncelerkende gs300'le ortak hazırlandığını ve tek farkın DV giriş olduğunu gördüm. Koşa koşa gidip aldım. Ne denir allah karşıma çıkardı...
  • canon AE-1 modeli fotoğraf makinasına objektif aranıyo... annem objektifini içine çökertti de
  • canon mv790 nın kasetini taktığımda kaset içine girmiyor tekrar çıkarıyor teknik servise götürmelimiyim
  • Arkadaşlar biliyorum kameraların gece çekim modu normal moddaki gibi akıcı olmaz fakat benim kameranın gece çekimini açınca sanki görüntüyü 6600 cep telefonu ile çekmiş gibi nerdeyse saniyede kare oranı 5-6 gibi çok berbat çekim yapıyor.

Birde renkler donuk ve mat. Gece çekimini açmayınca görüntü çok karanlık loş ortamlarda yaptığım çekim bile zifiri karanlık nerdeyse.

Bunun ayarı varmıdır nedir, Gündüz çekimleri fevkalade ona bir sözüm yok.

Lütfen bilgilendirebilir misiniz. Forumda arama yapmak istedim fakat arama fonksiyonu cevap vermedi.

Teşekkürler.

Bu arada kameramın modeli. = Canon MV750i
  • el kameraları gece çekimi için yapılmamışlardır. bazı fonksiyonlar yardımı ile görüntü almak mümkün ama gündüz çekimi performansı beklemeyin. kameranın iyi çekim yapabilmesi için ışıklı ortam şart. renkli modda saniyede çektiği kare sayısı düşer bu normal. en iyi görüntüyü infrared ledi ile siyah beyaz çekimde alırsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilgee

ama gz hd7 hakkında da bilgi verirseniz sevinrim

gc hd7 fiyat aralığına çıkabildiysen almamanı şiddetle tavsiye ederim..1/5 inçlik çip kullanıyor..bu fiyat aralığında 1/3 inç çipli kameralardan daha küçük çipli kameraları direkt geçmelisin..ilk önceliğin kamera tercihinde çip boyutu olmalıdır tavsiyem..
  • Abi bence PANASONIC FX100 ya! Kusura bakmayın!
  • slm arkadaslar internetten buldum burayı sizden bana da yardım etmenizi rica ediyorum.
    ben de jvc grd23e kamera var bunu bilgisayarıma aktarmak için bi aparat da aldım yanında ulead vidao 8 cd çıktı yükledim kurulumu oldu ama kabloyu kameraya takınca bilgisayar donuyo ve reset atmam gerekiyo çok ugraştım ama olmadı ne yabmam gerekio bunun için banada yardım ederseniz çok sevinirim. emeği geçen herkeze teşekkkürler. şimdiden saolun "]

• numaram 0543 8458387
  • arkadaslar canon digital makina (CANON IXUS 2000 IS ) almayı düşünüorum.Kullanım kılavuzunu bulamadım.İnterneti talan ettim yokh.pdf side yok bu modelin.Bilen warsa yardım lütfen.....

Teşekkürler
  • Arkadaslar, yöneticiler yanlış anlaşılmasın ama forumun bu kısmı çok ölü. Soru çok cevap yok, katılım yok. Video Kameralar ile ilgili tavsiye edebileceğiniz forum, tartışma ortamı veya site var mı?

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.