Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben samsung s500 almayı düşünüyorum fotoğraf konusunda olmasada dijital fotoğraf makinalarında inanılmaz acemiyim,bana ne önerirsiniz..?
  • iyi çok iyi
  • BANA DA SÖYLER MİSİN, NASIL VİDEOYU PC YE AKTARMAYI BAŞARDIN. BENİM DE MV 850İ. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
    quote:

Orjinalden alıntı: barisyonal

Merhaba arkadaşlar sonunda çözdüm olayı videoyu pc ye aktarmayı. Fakat şimdide başka bi sorum var. Bu çektiğimiz videoları kasetten silebiliyor muyuz yoksa geri sarıp üstüne mi çekicez? Ben geri sarıp üstüne çektim bilmediğim için gayet güzel çekti ama bir tek ilk başta 2 saniyelikti galiba unuttum şimdi bir bölüm önceden çektiğim video dan kalıyo bu sorunun bi çözümü var mı ya da ben mi yanlış yapıyorum acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. Ha bide unutmadan bu CANON MV850i yi şiddetle herkese tavsiye ediyorum çünkü televizyona veya pc ye aktarımı dahil herşeyi bi harika bu aletin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmenn -- 11 Mart 2007; 18:05:16 >

• ARKADASLAR MSN MESSENGER DA WEB CAM OLARAK KULLANMAK VE MSN DE ZOOM yapabilicek bi HANDYCAM bakiyorum..Fakat hem kaliteli video ceksin hemde web cam olarak kullanabilicegim bi model veya marka bilmiyorum...Sizlerin bana önerebilicegi herhangi bi web cam li kamera modeli varsa yazarsaniz sevinirim... msn adresim bguzelsoy@hotmail.com
  • slm, ben de mv850i kullanıcısıyım. kameranı webcam olarak kullanmayı başarabildiysen bana da söylermisin. şimdiden çok teşekkürler.
    ayrıca kaset görüntülerini usb den aktarabildiysen onu da anlatırsan çok memnun olurum (movie makerden)
    sağol arkadaşım.
    quote:

Orjinalden alıntı: taxonera

Canon MV850i yeni aldım. Ama Web cam olarak kullanamıyorum kamera autopower konuma geçiyor yani bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor ve ayarlarında bunu iptal etme gibi özellik yok. Nasıl yapıcaz bu işi diyorum. Teşekkürler diliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_75

piller için şu siteye bakabilirsiniz:

http://www.hat-elektronik.com.tr/shop/

şu modeller için 1500 mAh: MV5i MC(O),MV5iMC, FV500, FVM100, FVM100KIT, FVM20, FVM30, IXY DV3, IXY DV5, IXY DVM3, MV 5, MV 5i, MV6iMC, MV800, MV830, MV830i, MV850i, MV880X, MVX200, MVX200i, MVX20i, MVX250i, MVX25i, MVX300, MVX30i, MVX330i, MVX350i, MVX35i, MVX40, MVX45i = 79.5 YTL

http://forum.donanimhaber.com/m_13058517/tm.htm

• Arkadaşlar selam..

Daha önce bu forumda haberleşerek panasonic gs500 almaya karar vermiştim, hattan amerikadan gelecek bir arkadaşıma sipariş bile verdim. Ancak kamera henüz alınmadı ve benim gözüme bhphotovideo sitesinde gene panasonic nv-md-9000en modeli takıldı. Sanırım fiyatını biraz düşürmüşler ve 250 dolar civarında bir fark var gs500 ile.

Forumu inceledim bu kamerayla ilgili bir şey bulamadım. Gerçi iki kameranın sınıfları farklı sanırım, biri bir sınıfın en iyilerinden diğeri bir üst sınıfın en ucuzlarından. Bu iki kamerayı kullanan, yada özelliklerini bilen ve karşılaştırma yapabilecek birisi varsa ve bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.

Bir de yeni piyasaya çıkan Canon hv20 modeli var. Amerikada bazı yerlerde piyasaya çıktı ama henüz Pal'ı yok, Türkiye'ye de henüz gelmedi. Sony'nin HDR HC3, 5 ve 7 serisinin hepsinden daha iyi gibi görünüyor ve fiyatı da çok daha iyi. Acaba biraz bekleyip 3 dolar da üstüne koyup onu almak daha mı akıllıca olur. Bilenlerin fikirlerini bekliyorum..

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdural -- 25 Mart 2007; 16:46:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CELIK

Yavuz Bey,
    Değerli tecrübelerinizden faydalanmak isterim Böylece ciddi zaman kazanmış olurum.
    1…Ben Pinnacle 8.9 kullanıyorum. Fakat rendering yaparken çok yavaş ve bazende takılıp kalıyor ve programı yeniden başlatmak durumunda kalıyorum.
    Sizce bunun nedeni bilgisayar kapasitesimidir? Böyle ise, bilgisayarın hangi özelliği güçlü olmalıdır?
    Bu programın versiyonunu yükseltmek için satıcı firmayamı müracat etmem gerekir.?

2…Televizyon’dan Kamera’ya kayıt yapmak için nasıl bir bağlantı kurmam gerekir?
    Örneğin Televizyonun SCART çıkışından S-Video kablasını kullnarak bu bağlantıyı yapabilirmiyim.?
    Ve bu durumda Kamera menüsünde hangi seçeneği kullanmam gerekir?

pinnacle güzel program ama BANA GÖRE en iyisi Ulead Video Studio 10... daha kullanışlı, render olayı daha hızlı. render yaparken hard diskinizin kapasite ve boş alanını göz önüne almalısınız. en az 15 GB alan boş olmalı. + benim tavsiyem render süresince başka bir program çalıştırmamanız.

TV den kayıt daha cok kameranın özelliği ile alakalı bişey. kamera özelliklerinin in-out desteklemesi gerekli. sadece S-Video kablosu ile olcağını zannetmiyorum. TV den veya scart üzerinden (ayarlanabilen scartlar için gecerli) scartı OUT a getirmen gerekli.

• merhaba arkadaşlar bir yakınım bana sony kamerasıyla çektiği bir cd yolladı...Küçük bir cd fakat bilgisayarda izleyemedim ne yaptıysam ne ettiysem cd bilgisayarda açılmadı, arkadaşım çektiği cd'yi kamerada izleyebildiğini söylüyor ama bilgisayarda oda izlememiş..Bu cd'yi bilgisayarda nasıl izleriz bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekürler...
  • Canon mvx450 kullanıyorum ve memnun değilim bayada para verip almıştım görüntü kalitesi kendinden 250 YTL ucuz olan modellerle aynı bunu pahalı yapan fazladan birkaç özelliği..Ayrıca sessiz ortamlarda yapılan cekimlerde bariz kaset sesi duyuluyor ve hiç hoş olmuyor..Canon almayı düşünen arkadaşlar bunları göze alsın bence..Sony kullanan arkadaslarım var ve boyle sorunlar yaşamıyorlar
  • aşağıda linkini verdiğim ürünü almak istiyorum.

http://msn.estore.com.tr/Estore/Products.aspx?catalog=Elektronik&productid=EK05159(43000000)

panasonic nv-gs 280 : 990 ytl. (fiyatı gayet makul)
    fiyatların dahada düşmesi için biraz bekleyeyimmi
    bu siteden alışveriş yapan varmı.

bu model kullanan varsa gece çekimi daha doğrusu oda içerisindeki çekimi nasıl ?

sony'nin bu özellikl/fiyatına yakın bir modeli varmı ?

forumlarda bazıları çok iyi bazıları çok kötü diye yorumlar yapmıştı.özellikle gece çekimi ile ilgili.

cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: faruk46

merhaba arkadaşlar bir yakınım bana sony kamerasıyla çektiği bir cd yolladı...Küçük bir cd fakat bilgisayarda izleyemedim ne yaptıysam ne ettiysem cd bilgisayarda açılmadı, arkadaşım çektiği cd'yi kamerada izleyebildiğini söylüyor ama bilgisayarda oda izlememiş..Bu cd'yi bilgisayarda nasıl izleriz bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekürler...

"diski sonlandırma" yani "finalize" işlemini yapmanız lazım DVD kamerada iken...
  • quote:

Orjinalden alıntı: stanleykubrick

"diski sonlandırma" yani "finalize" işlemini yapmanız lazım DVD kamerada iken...

arkadaşım ilgilendiğin için teşekür ederim...Bu sonlandırma işlemini nasıl yapıcaz ayrıntılı anlatırsan sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk46
    arkadaşım ilgilendiğin için teşekür ederim...Bu sonlandırma işlemini nasıl yapıcaz ayrıntılı anlatırsan sevinirim.

Benim DVDli kameram yok ve zaten arkadaşınızın kamerasının modelini de bilmiyoruz.
    Ama...
    - DVDyi arkadaşınıza geri vereceksiniz.
    - arkadaşınız DVDyi kamerasına takacak.
    - Kameranın menusunden sonlandırma / finalize yapılacak yeri bulacak...
    - Parmağıyla seçeneğin üstüne basacak.
    - Muhtemelen "emin misiniz?" falan diye sorar... evet diyecek.

Kabaca böyle birşeydir... Kızmayın ama burada günlerce cevap beklemek yerine arkadaşınız menüyü birkaç dakika kurcalasın... Menüyü kurcalayarak 20 dakikada, manuel'e bakarak 5 dakikada yapılması gerekeni bulabilirsiniz.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Samsung DV 103i modeli var bende. Servis menüsüne nasıl erişebileceğimi bilen varsa yazabilir mi? PM'de atsanız olur.

Teşekkürler.
  • [size=5]aşağıda linkini verdiğim ürünü almak istiyorum.

http://msn.estore.com.tr/Estore/Products.aspx?catalog=Elektronik&productid=EK05159(43000000)

panasonic nv-gs 280 : 990 ytl. (fiyatı gayet makul)
    fiyatların dahada düşmesi için biraz bekleyeyimmi
    bu siteden alışveriş yapan varmı.

bu model kullanan varsa gece çekimi daha doğrusu oda içerisindeki çekimi nasıl ?

sony'nin bu özellikl/fiyatına yakın bir modeli varmı ?

forumlarda bazıları çok iyi bazıları çok kötü diye yorumlar yapmıştı.özellikle gece çekimi ile ilgili.

cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

kimse yok mu

• quote:

Orjinalden alıntı: mkagitci

Merhaba Arkadaşlar,

Samsung DV 103i modeli var bende. Servis menüsüne nasıl erişebileceğimi bilen varsa yazabilir mi? PM'de atsanız olur.

Teşekkürler.

Arkadaşlar,
    Kimse bilmiyormu yoksa bilip te söylenemeyen bir soru mu sordum?
    Aranızda bilen varsa yardım edebilir mi?
  • Arkadaşlar geçenlerde yazdım kimseden ses çıkmadı.

Canon hv20 diye bir kamera çıkardı, hem fiyatı çok iyi hem de özellikleri. Hem hdv kayıt yapıyor hem de dv formatında kayıt yapabiliyor. eBay de 1029 dolar gibi bir fiyata satılıyor, üstelik de hem NTSC hem de PAL uyumlu iddiasıyla. Amerikada internet sitelerinde araştırdım hiç bir yerde PAL olanına raslamadım. Sadece bir forumda CINE modunda PAL çekime izin verdiği şeklinde bir yorum okudum.

Ben Panasonic gs500 almaya karar vermiştim ama Amerikadan arkadaşımın gelişi geciktiği için henüz almadım ve şimdi bu kamera aklımı çeliyor. Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
  • arkadaşlar herkese selam..açıkcası kameraların özellikleri,detayları ile ilgili pek birşey bilmiyorum tek istediğim kendi çapımda ufak kısa filmler çekmek..ve eğer kısa film çekiceksem bana dvd ye ve hdd ye kayıt yapan kameralardan uzak durmam söylendi ki burdaki arkadaşlar da hemfikirler bu konuda..ve aranızda bi çok profesyonelin olduğu da belli..peki dvd den vazgeçtim ve minidv ye kayıt yapan kameraları piyasada şöyle bi taradm kendi çapımda..ve geçen gün girdiğim bi sony mağazında orda çalışan personel özellikle hc27e'nin çok işe yarar bi alet olduğunu söyleyip durdu..belki de sadece ürününü satmaya çalışan bi adamdı ama o kadar pahalı aletler arasında bi tek onu göstermesi ilginçti-tabiki maddiyatımın sınırlı olduğunu önceden belirtmiştim-..bi de jvc 290e dikkatimi çeken aletlerden biri oldu..acaba bu 2 sinden hangisini önerirsiniz..?ya da önerebilceğiniz uygun ve yeterli özelliklere sahip bi kamera tavsiye edebilirmisiniz?dediğim gibi işin detaylarını hiç bilmiyorum..öyle uçuk bi param yok en fazla 1000 ytl lik bi kamera alabilirm..burda yardımcı olabilcek arkadaşlar varsa gerçekten çok sevinicem..buarada bi şey daha var bu minidv kasetleri bilgisyara aktarırken "firware capture card" olmalıymış galiba..ama benim bilgsyr da yok yüzden sonradan taktırmak mümkün mü bunu?..kaç gündür başıma ağrı girdi o yüzden yardım ederseniz çok sevinicem..

• buarada JVC GR-D650E modeli hakkında bi bilgisi olan var mı??iyi ya da kötü nedir bu makinanın özellikleri..bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinicem..karasızlığımı hor görün arkadaşlar..(:
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.