Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araştırdım 1000 lira civarı gs75 bu aradahttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17747&productid=evcanonmv940
    canon un bu modeli nasıldır SD karta video kaydı var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 27 Şubat 2007; 9:44:50 >
  • bende de gs75 var hiç bir şikyetim yok ama.
    ya şuna bir su altı kılıfı bulamadım ya.
    bu doğubankta felan var mı acaba bu ben Adanadayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelnet -- 27 Şubat 2007; 14:32:04 >
  • sunshines35 arkadaşıma bir sorum olacaktı.Nvgs500 model kamerayı geçen hafta sonu doğubanktan aldım 2 yıl sistem electronic garantili çanta ve 512 panasonic sd kart dahil 1300 ytl.Garantisiz 1180 ytl idi.Kameradan çok memnunum ancak pro cinema moduna geçildiğinde çekimler 4:3 veya 16:9 daki gibi akıcı bir şekilde çekilemiyor.Hafifte olsa bir görüntü atlaması söz konusu özellikle hareketli görüntülerde.Acaba bu normal mi yoksa kameramda bir problem olabilir mi? Cevaplayabilirsen çok sevinirim.
  • Arkadaşlar ben samsung vpd 353 kameramı lcd ekranı bozuldu diye servise verdim. Bi hafta sonra aldım eve geldim. yeni bi kaset çıkartıp poşedinden taktım kameraya. sonra çektikleimi tv de izlerken dıt dıt diye sesler geldi. Görüntüleri bilgisayara aktardım ordada sesler yine var . servise geri götürdüm adamlar ses falan duymuyoz biz dediler bişiy yapmadılar. zaten daha içeri girdiğim anda arıza yok modunda başladılar benimle konuşmaya. AMa ben bu sesi hala duyuyorum. şimdi nereye başvurmam gerekiyo. Başına böyle bi olay gelen arkadaşlar versa nasıl hallettikleri hakkında bilgi verebilirlermi acaba?
  • Arkadaşlar sorulara cevaplar bekliyoruz benim jvc hakkında bir sorum var..Bazı modelleri kendiliğinden 5 dk sonra kapanıyormuş acaba bunlar hangi modeller boyle bir sacma özellik varsa cok puan kaybeder yani bi yere sabitleyip cekim yapamayacak mıyız
  • quote:

Orjinalden alıntı: raga

sunshines35 arkadaşıma bir sorum olacaktı.Nvgs500 model kamerayı geçen hafta sonu doğubanktan aldım 2 yıl sistem electronic garantili çanta ve 512 panasonic sd kart dahil 1300 ytl.Garantisiz 1180 ytl idi.Kameradan çok memnunum ancak pro cinema moduna geçildiğinde çekimler 4:3 veya 16:9 daki gibi akıcı bir şekilde çekilemiyor.Hafifte olsa bir görüntü atlaması söz konusu özellikle hareketli görüntülerde.Acaba bu normal mi yoksa kameramda bir problem olabilir mi? Cevaplayabilirsen çok sevinirim.

o hisse ben de kapıldım, procinema modunda kontrast arttırılmış parlaklık düşük ve hareket görüntüsü biraz "garip" endişelenecek bir şey yok.

"sistem elektronik" garantisi diye bir şey duymadım, dükkan garantisi olsa gerek, çünkü Panas. yetkili servisi teknofaks.
    hayırlısı olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

araştırdım 1000 lira civarı gs75 bu aradahttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17747&productid=evcanonmv940
    canon un bu modeli nasıldır SD karta video kaydı var mı

geçen aralıkta izmir de bir yere sormuştum, teknofax garantili, peşine 700 e bırakırız diyordu.
    istanbul'da rahat 600 e bulursun kanımca.

kaldı ki 1000 ytl çok ben kaçak gs500 ü 1200 ytl ye aldım zaten.

bu arada garanti problem değilse doğubanka uğramanı tavsiye ederim ve hc94 ü de sormayıda ihmal etme, piyasada peşin 950 civarında,
    kaçak daha düşük (tahminim 600 ler seviyesinde) olacaktır. (gs500 den sonra favorim hc94 tü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunshines35 -- 28 Şubat 2007; 23:54:30 >

• teşekkür ederim açıklamalar için..Bu fiyatlara harddiskli bir kamera alsam JVC bulunabiliyor tavsiye edilir mi
  • sunshines35 arkadaşım teşekkür ederim.İçim biraz rahatladı.
  • Arkadaşlar bende canon mv var kamerada usb ve dv çıkışı mevcut ama usb den sanırım kasetteki video kaydı bilgisayara aktarılmıyor sadece fotoğrafları atabildim pc ye..acaba bir yolu var mı illa fireware mi lazım
  • panasonic gs 280 de oda çekimlerinde görüntü kaybı fazlaymış.

peki bu kamerayı oda çekim kalitesi olarak sony hc27 , hc 37 , hc 24 ile karşılastırsak sony dahamı iyi.

sony cilerden hiç ses çıkmıyor çünkü bu konularda.
  • kesinlikle katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOKMENM

panasonic gs 280 de oda çekimlerinde görüntü kaybı fazlaymış.

peki bu kamerayı oda çekim kalitesi olarak sony hc27 , hc 37 , hc 24 ile karşılastırsak sony dahamı iyi.

sony cilerden hiç ses çıkmıyor çünkü bu konularda.

aslında ilk başta da ben gs280-300 lerin düşük ışıkta kötü performansı olduğuna inanıyordum okuduğum yazılarla, ancak internette biraz video inceleyince bunun sanıldığı kadar büyük ya da kötü bir fark olmadığını anladım.

Tamam gs500 e ya da hc94e ye göre bir miktar performans düşüşü var ama en iyisi bu farkın rahatsız edici olup olmadığını kendi gözünüzle bulmanız.
    (bu fark gündüz çekimlerinde gs500 le karşılaştırıldığında daralıyor, hc94 te ise gs280 lehinde değişiyor.)

söylediğiniz sony modelleri 2006 yılının giriş seviyesi modelleriydi,
    gs280 ya da 300 de 3 adet 1/6" algılayıcı varken, bu modelllerde tek 1/6" algılayıcı var.

bu fark bile, bu modelleri gs280 le birlikte anmayı abes kılıyor.

• Sayın GOKMENM,
    Panasonic 280 in oda çekimlerinin zayıf olduğu konusunda duyduklarınıza kesinlikle inanmayın. Ben bu camerayı kullanıyorum ve yaptığım çekimlerin tamamını ev içerisinde ve akşam oda ışığında yaptım ve sonuç kesinlikle çok iyi. Bu konuda şüpheniz olmasın. Özellikle renklerin canlılığı gerçekten göz alıcı ama eğer karanlık ortamda çekimden bahsediyorsanız onunla ilgili ustaların ve benim düşüncelerim bir önceki sayfada var. Bir GS280 kullanıcısı olarak yorumlarım tamamen objektif ve size yardımcı olmak içindir. İsterseniz ayrıntılı bilgi için pm atabilirsiniz.
  • GS 400 İle ilgili bir sorum olacak....

Televizyonun SCART çıkışından Medyaplayer'a kayıt yapabiliyorum.
    Aynı şekilde, GS 400 kameranın S-VIDEO kablosu kanalı ile kameraya kayıt yapmak mümkünmü ve nasıl?
    Kameranın özeliklerinde, DV Giriş_çıkış olarak belirtilmiş...

Kamera Özellikleri
    3CCD Kamera Sistemi Evet
    Lens Leica Dicomar
    Görüntü işlemci LSI Crystal Engine
    Sabit Görüntü Kaydı 4MP
    OIS (Optik imaj Sabitleyici) OIS
    MEGAOIS (Optik imaj Sabitleyici) Evet
    Akıllı Rüzgar Önleyici Evet
    Zoom Mikrofon & Stereo Mikrofon Evet
    &nbspYARATICILIK
    Pro-Sinema Modu Evet
    Profesyonel Fonksiyonlar Evet
    Yüksek Resim Kalitesi Geniş Format (16:9) Evet
    Eş Zamanlı Hareketli & Sabit Görüntü Kaydı 1.2 MP
    Yumuşak Ten Detayı Evet
    Tele Makro Modu Evet
    Renkli Gece Çekimi Evet (2 Lux)
    Manzara Modu Evet
    &nbspKULLANIM KOLAYLIKLARI
    Tek Dokunuşla Oynatım Hayır
    Direkt Mod Seçimi Evet
    Yandan Tutma Kayışı Hayır
    Lens Kapağı Kapak
    Odaklama Halkası Evet (Çoklu)
    Flaş Evet (GN6)
    Entegre LED Işık Hayır
    Aksesuar Yuvası Hot
    Optik Zoom 12x
    Dijital Zoom 24X/600X
    Başlama Hızı 1,7 sn
    Ekran 3,5" (200k Pixel)
    Akıllı LCD Evet
    Power LCD Evet
    Mikrofonlu Uzaktan Kumanda Evet
    IR Uzaktan Kumanda Evet
    Omuz Askısı Evet
    &nbspAĞ ÜZERİNDE KULLANIM
    USB 2.0 Evet (HS Modu)
    Hafıza Kartı Uyumluluğu SD/MMC
    PictBridge Uyumluluğu Evet
    DV Giriş/Çıkış Giriş/Çıkış Analog Giriş/Çıkış Giriş/Çıkış
    WEB Kamera Fonksiyonu Evet
    &nbspDİĞER
    Ağırlık 700g
    Boyutlar (Genişlik x Yükseklik x Derinlik) 81 x 80x178 mm
    CD-ROM Motion DV STUDIO 5.1E LE, USB Driver, Video Stream Driver

• arkadaşar neredeyse 1 yıldır kullandığım gs75 2 haftadır görüntüde bulanma yapıo sanki odaklanmaya çalışıo bulandırıo sonra normale dönüo kamerayı manuel e aldığımdada aynı sorun devam edio sık sık tekrarlıyor çekimlerde problem yaratıyor...nedendir bu sorun, kameram mı bozulmuştur.....garantiye versem ne yapabilirler
  • SELAM..

ARKADAŞLAR BENDE DE .. PANASONIC VAR.. AÇILIP KAPANAN.. ZOOM YERİ VARYA ..ORDAN ACAYİP SESLER ÇIKIYOR VE KENDİ KENDİNE KAPANIYOR..

ACABA GARANTI DAHILINDEMIDIR..

NE YAPABİLİRLER ..

TEŞEKÜELER
  • Yavuz Bey,
    Değerli tecrübelerinizden faydalanmak isterim Böylece ciddi zaman kazanmış olurum.
    1…Ben Pinnacle 8.9 kullanıyorum. Fakat rendering yaparken çok yavaş ve bazende takılıp kalıyor ve programı yeniden başlatmak durumunda kalıyorum.
    Sizce bunun nedeni bilgisayar kapasitesimidir? Böyle ise, bilgisayarın hangi özelliği güçlü olmalıdır?
    Bu programın versiyonunu yükseltmek için satıcı firmayamı müracat etmem gerekir.?

2…Televizyon’dan Kamera’ya kayıt yapmak için nasıl bir bağlantı kurmam gerekir?
    Örneğin Televizyonun SCART çıkışından S-Video kablasını kullnarak bu bağlantıyı yapabilirmiyim.?
    Ve bu durumda Kamera menüsünde hangi seçeneği kullanmam gerekir?

• SLM. CANON MV 850İ KAMERAMI DV MESSENGER OLARAK NASIL KULLANABİLİRİM? DV MESSENGER PROGRAMINI KURDUM. ANCAK ÇALIŞTIRAMIYORUM? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
  • saygılar
    ben bu gün bi kamera aldım canon mv 940 ama açıkçası pek anlamadan ve araştırmadan aldım aldıktan sonra araştırıyorum ne yapmışım ben iyi bişi almışmıyım
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.