Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    VP-MS11R

Fonskiyonlarının çok olması iyi
    128 mb dahili olması iyi
    Videonun 2 dk ile sınırlı olması bu makineyi yerin dibine sokmuş aslı görevi yarım kalmış
    Pilin de özel L-ion olması kötü
    Diğer fonkiyonlarını bilemeyiz.

Linkteli makine ile senin yazdığın makine özellikleri aynı mıdır?
    Sen 2 tane ayrı makine yazmış gibisin
  • evet o linkteki cihaz...
  • forumda kısa film ve gs500 le ilgili arama yapanlar ve yapacaklar için nacizane deneyimlerimi aktarmak isterim.

3 ccd olayı gerçekten işe yarayan bir teknoloji, renkler göz kararı karşılaştırdığımda doğal, canlı ve parlak.Video çözünürlüğünü buradan tasvir etmem zor en iyisi internetten örnek videolar aramak. Işık azaldıkça ince kum tanelerini andıran bir gürültü dokusu oluşuyor ve ışık azaldıkça kumlanma artıyor. Işık kaynağı parlak ve lense açısı iyi ise bu gürültü farkedilemiyor.

Bu arada ışık olarak yapı marketlerde satılan 300w 500w ve/ya 1000w bahçe ışığı/kları (projektör) tavsiye ederim. Bunun üzerine açık mavi plastik tabaka koyunca ışık doğala çok yaklaşıyor. Arkadaşım gölge açısını ayarlamak için ışıklara ayaklık da yaptırmış.

Gs75 de görüntü farkı sadece aynı ortam koşullarında daha fazla gürültü barındırması ki bu gayet normal ccd boyut farkı, piksel adeti, lens, control chip vs gibi etkenler ama benim görüşüm farkın beklediğimden az olması, biraz daha ışık verilerek/ ışığı daha iyi kullanarak gürültü önlenebilir, ancak keskinlik farkı bir miktar kalacaktır, ilaveten renkler gs500 deki gibi canlı.

o.i.s fonksiyonu ghosting denilen görültü titremesini önlüyor, ama en iyi videoyu yakalamak için tripod veya çift el destekli çekim yapmak gerekli.
    arkadaş "kaydırmaz" diye bir alet yapmış gs75 e. Tripod ağızını 2 kg dumble ile kaynak yaptırtmış ve buna kamerayı takınca hareketli çekimlerde titremeyi kestiğini söylüyor... kısa film için güzel ama, günlük kullanımda işlevsiz tabiki

Manuel ayar seçenekleri gerçekten çok güzel, eğlenceli ve geniş. Odak halkası, kablolu kumanda var ayrıca joystikle beyaz ayarı, iris ve shutter ayarı yapabiliyorsunuz.Gs 75 te joystikle aynı ayarları yapabilyorsunuz ama odak halkası ve kumanda yok.

gerçek 16:9 çekim ve procinema modu da önemli özellikler.

2 kamera da mic in ve hp out var.

Foto çekimi çok özet bir anlatımla gs500 = 1 mp foto kamera. interpolasyonla 4mp e kadar çıkıyor.
    gs75=vga cam, bir de gs75 de flaş bulunmuyor.

Kameranın tipi çok şık, butonlar iyi konumlandırılmış, bir tek flaş kötü konumlandırılmış, pop-up flaş yapabilseler daha iyi olurmuş.
    gs75 de çok şık bir makina, gri kombinasyonu, buton konumu bu modelde de güzel; alet biraz geniş, flaş yok ve mikr. lensin sağına konumlandırılmış.

Benim gs500 hakkındaki genel yorumum : piyasadaki en iyi SD kamera.
    Gs75: kısa film çekilebilecek en hesaplı kamera.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunshines35 -- 13 Şubat 2007; 4:46:00 >

• canon s410 fot.mak.nin displayi kirildi. Ankarada bunu yaptirabilecegim yer ve fiyati ne kadar. Cevaplarsaniz sevinirim...
  • arkadaslar CANON HV10 aldım artık bende buralardayım...hele bır kutusundan cıkarayım da
  • lensler hakkında pek bilgim yok, koruyucu ve yansımayı kesici lens olarak ne kullanıyorsunuz?
    geniş açı lens de tavsiye eder misiniz?
  • bu arada baytar hayırlısı olsun. Hv10 asla kötü bir kamera değil, gündüz çekimleri çok iyi diyorlar
    tipini de zaten beğenerek aldıysan sorun yok, şu an için iyi bir seçim
  • merhabalar belki de yanlış yere mesaj gönderiyorum ama: kusura bakmayın. Benim sorunum dvdformatını vcd formatına dönüştürürken görüntü çok bozuluyor bunu hangi program daha iyi yapıyor. dvd ripper le yapıyorum.
  • bilgileriniz içinn teşekkür ederim
  • selam
    sorunumu özetle şöyle belirteyim.
    elimde mc200 kamera var çektigim görüntüleri vcd(700mb cd) ye aktarmak istiyorum kameram mpeg2 kayıt yapıp bunu mod uzantılı bir dosya halinde oluşturuyor.
    çektigim görüntüleri kendi yazılımını kullanarak aktardıgım zaman çok tatmin edici bir görüntü oluşmuyor.
    belki vcd ye göre kalitelidir ama mesela normal tv yayını vdc mpeg1 den daha kaliteli bir yayın formatımı?
    görüntülerim normal tv yayınına göre daha kötü bunun sebebi tv kameralarının kaliteli oluşundanmı?

en nihayetinde elimde mpeg2 ( ama benim kamera mod uzantılı olarak kayıt yapıyor) gibi kaliteli bir görüntü var bunu en az kayıpla cd ye nasıl hangi programla aktarrım??
    bide svcd diye bi olay var onu kendi programı ile cd ye aktarınca kamerayı hareket ettirdigim anlarda cizgili bir görüntü oluşuyor.kamera sabitken güzel ama hareket anında bozuluyor. bunun nedeni ne?

• öncelikle herkese selam arkadaşlar bana sansung i6 fotoğraf makinasının yazılımı lazım eğer elinde olan arkadaşlar var ise paylaşa bilirmi

mail adresim:binary_polat@hotmail.com

samsungun felan kendi sitesinde aradım bulamadım şimdiden kolay gelsin.
  • tesekurlerrr sunshınes35
  • arkadaslar acil yardıma ihtiyacım var ixus 55 imden görüntü alamıyorum resimleri gösteriyor objektif acılmasındada sorun yok ancak fotograf yada video cekmeye calıstıgımda simsiyah bir ekran geliyor ve sadece cekim modları iso degerleri falan görünüyor onun dısında hiçbi görüntü yok durduk yerde oldu napabilrim sanırım ccd de sorun var yardımcı olabilecek yada tavsiyesi olan varmı?
  • Selam benim 2 sorum olacak cevap alabilirsem cok sevinirim.. İlk sorum cektiğim görüntüleri izlerken tarih ve zaman TV veya PC de gözükmüyor.. Bu ayarı nasıl yapabilirim. İkinci sorum kameradaki görüntüyü Pc ye aktarırken Nero 7 yi denedim ama dosya boyutu kaset bitmeden 6 Gb a ulastı. Neyse onu Movie Maker ile Pc ye aktardım. (IEEE 1394) Sorum şu aktardığım görüntüde çok kalite kaybı olmuşmudur.Capture kartı almam gerekirmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: happy35

Selam benim 2 sorum olacak cevap alabilirsem cok sevinirim.. Canon mvx 300 dv kameram var.İlk sorum cektiğim görüntüleri izlerken tarih ve zaman TV veya PC de gözükmüyor.. Bu ayarı nasıl yapabilirim. İkinci sorum kameradaki görüntüyü Pc ye aktarırken Nero 7 yi denedim ama dosya boyutu kaset bitmeden 6 Gb a ulastı. Neyse onu Movie Maker ile Pc ye aktardım. (IEEE 1394) Sorum şu aktardığım görüntüde Capture karı kullanmadığım için kalite kaybı olmuşmudur.Capture kartı almam gerekirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happy35 -- 18 Şubat 2007; 11:16:52 >
  • Arkadaşlar, çok eskilere bakamadım ama sanırım Samsung vp363 ile ilgili pek bi yorum yok. Ben bu kamerayı özellikle fiyatı nedeniyle incelemeye başladım. Size göre bu nasıl bir kameradır? Ayrıca, sd karta sadece resim mi yoksa video da kayıt yapılabilirmi? Bu kayıtları pc ye aktarmak için özel bir aparata gerek varmı, kart okuyucu bu işi haledermi? Maksimum 500 ytl. olmak üzere, özellikle sd karta da kayıt yapabilen başka alternatif modeller tavsiye edebilirmisiniz? Tabiiki optik zoom olmalı Şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar hepsiburada.com günlerdir şu jvc modelini satmaya çalışıyor hala anlayamadım hc96 e mi yoksa jvc gr-dz7 mi?
    hc96e: 1200 ytl
    gr-dz7: 800 ytl
    lütfen yardımcı olun

burada karşılaştırma:
    http://www.eniyidijital.com/XX_CompareWiz.php?c=cc&g=C&p1=JV_DZ7&p2=SO_HC96

burada gr-dz7 satış:
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17102&productid=evjvcgrdz7e

jvc nin kendi sayfasında 1.872 ytl ile jvc minidv ler arasında en pahalı olanı
    günlerdir düşün düşün içinden çıkamadım bana yardımcı olmanızı umuyorum.
    camcorderinfo.com ve videomax.ru da gr-dz7 yok o yüzden karşılaştırma yapamadım.

• analog dan dijitale dönüştürme işlevine ihtiyacın yoksa hc94e ye bak derim. Varsa da yanına snazzi pci kart alırsın.
    Fiyatı da peşin 950 ytl civarında.
  • Sevgili arkadaşlar bana max 500 YTL ye video kamera önerebilir misiniz bu fiyata alınabilecek kaliteli bir kamera var mıdır? USB,kart desteği olan fazla uğraştırmayacak bir ürün..
  • 600 ytl civarında gs75 bulabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.