Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amerikadan gelen makinalar nasıl oluyor beyler güvenebilirmiyiz?
  • www.etradecenter.us bu link de amerikadan elektronik kamera getirdiklerini söylüyorlar millet sizce güvenilirmi bu ürünler?
  • Amerikan gelen kameralar NTSC dir. Avrupada kullanılan PAL olduğundan burda NTSC kullananlar çoğunlukla sıkıntı yaşıyorlar. Teknik desteği yok. NTSC olduğundan da bir çok cihaz desteklemiyor.
  • arkadaşlar geçengün sony dcr-HC42E yazacağıma "HC2E " yazmışım özür dilerim. 2. sayfadaki mesajın düzeltilmesi dileği ile.
    Panasonic NV-GS75 3CCD'den memnunum
    mini dv kasetlerde sony 90'lık 12,5 -10 ytl arasında ben kamerayı aldığım yerden 3 adet panasonic 90'lık kaseti 20 milyona aldım. Araştırdım makine panasonic ise panasonic marka kasetler öneriliyor. bunu markaya göre belirlerseniz daha uygun olur...
    sevgilerimle
    not: şu yanlış yazdığım mesajı düzelttiremezmiyim yaf! canım sıkıldı şimdi!!
  • bende kaset olayını soracaktım.panasonic kamerama panasonic kaset mi alsam , sony mi.panasonic daha ucuz acaba sony arasında kalite farkı çokmudur.5-6 tane alacağım için sorayım dedim...
  • şu ara kamera alacaktım. alacak arkadaşlarada tavsiye edeyim: PANASONIC NV-GS75
    fiyat/performans oranı çok yüksekmiş.. yakında alıcam.. o zaman ayrıntılı başlık açarım inceleme diye..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dagulapeyi

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: dagulapeyi

arkadaşlar. yardımlarınızı rica ediyorum

Canon Mvx 300 'u nasıl bilirsiniz.Ben kamera konusunda çok bilgili değilim ama mercek konusnda canon u cok begenıyorum powershot a300 3,2 megapiksel fot. makınem var ve sony 5,0 dan daha iyi verim alıyorum.
    kameradada oncelikli tercihim o yuzden canon fakat fiyat çok önemli bir kriter.Sizce Mvx 300 u almalımıyım sanırım suan piyasada 1200 ytl civarında fiyatı.
    yada bana önerebileceğiniz başka modeller varmıdır.

Şimdiden herkese teşekkur ederım.....

CANON MVX300

input özelliği tek eksiği, bence fiyat performans olarak mükemmel. 1.33mp, kamera modunda pixel sayısı 860.000, HC42e nin 640.000 pixel, sonyden son anda vazgeçip bu ürünü aldım. renkli vizör, izleme anında zoom falan var, sitelerde çok açıklayıcı bilgiler bulamadım açıkçası bu yüzden yerinde gidip inceledim, lcd ekranı güneşli ortamda sonyden çok fazla görülebilir durumda ve touch screen lcd hiç kafama yatmadı sonyde, canonda menulerde dolaşmak daha bi basit geldi. yanındada 3.4x optik zoomlu tarih falan yazan filmli bir canon prima foto makinesi + çanta + 120 cm hama tripod(25-35 ytl arası bir fiyatı var sanırım) + 60dk kaset hediye verdiler... mükemmel foto çekiyor a85 makinemi satmayı düşünüyorum..., HC39 dan çok daha iyi bir ürün bence. fakat HC42 ile karşılaştırmam lazım dediğim gibi input özelliği yok zaten milyar verdiğim bir cihazada gidip televizyondan falan kayıt yapmam, tv kartları ne güne duruyor....

tercih sebeplerim :

aslında HC42 ile başladı herşey, nakit olarak en ucuz olarak 1160 ytl ye bulabildim(sözü geçen fiyatlar resmi garantili faturalı cihazlar içindir). fakat yanında sadece bir çanta veriyorlardı, daha sonra daha hesaplı nasıl bu işi halledebilirim diye araştırınca HC39 çıktı karşıma, HC42 den farkı vizörün renkli olmaması ve input özelliğinin bulunmamasıydı e hadi tamam öyle olsun dedim HC39 u en ucuz 1070 ytl ye buldum. fakaaaat bu seferde daha düşük kalite fakat daha yeni model olan HC17 de bile 20x zoom olmasınada kıl olmuyor değildim, buda beni başka arayışlara itti...ve çook sıkı pazarlık sonucu neredeyse kovuluyordum dükkandan 1100 ytl ye mvx300 ü aldım ve sony perdesini kapattım...

SONY HC39E-----------CANON MVX300

640.000 pixel------------860.000 pixel
    12x optik zoom----------18x optik zoom
    S/B vizör----------------Renkli vizör

sonuç olarak foto kalitesi sonyden çok yukarıda olması canonun marifeti olsa gerek. birde mvx i gördüğümde işte budur dedim yani :) ne bileyim sanki sony e göre daha iyi oturdu elime birde mesleki bir duygu olsa gerek canon fiziksel olarak daha bir sağlammış hissi verdi bana.mv700 - mv850 kasası gerçekten hoşuma gitmiyordu ama mvx e bayıldım...tüm bu yazdıklarım tamamen kişisel fikir ve gözlemlerimdir...

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsis -- 27 Haziran 2005, 23:22:49 >

• ya arkadaşlar madem var elinizde bu modeller... herkes bir ayrıntılı olmasada kendi kamerası ile çektiği görüntüleri, ufak videoları, en azından resimleri bir yerlere atsa... burda çok daha işe yarar sonuçlar elde etmez miyiz?
  • Fotoğraflar küçültülerek buraya yüklenebiliyor. Kaldı ki video bilgisayarda çok yer kaplıyor. ve upload imkanı zor. Ayrıca yüklebilecek kaliteyi düşürürseniz de bu görüntüler sizi yanıltabilir.
    Eğer tanıdıklarınızdan kullanan varsa onların tarafsız görüşleri olur. Ve en önemlisi de bir video kamera alacaksanız onu elinize alıp biraz kurcalamadan satın almayın. Teknosa da bu imkan var. Birçok mağazada isterseniz size vitrinden çıkarıp gösterir.
  • sm=help.gif]Arkadaslar Merhaba!!!
    Ben de bu tartısmalara girmek istiyorum ama henüz hangi kamerayı alacagıma karar veremedim panasonıc GS-75 mi yoksa mvx300 mü ne dersiniz? Bir de internetten almayı düsünüyorum hangi siteyi tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler

• Merhaba
    Yine ben az önce ki kamera seçeneklerine sony nin HC 40 nı da dahil ettim.Çünkü Canon mvx 300 ve panasonic gs75 de titreşimi önleme özelliği yok siz ne dersiniz? Ama sony de Usb hızı kaç onu bilmiyorum diğerlerinde 2.0 diye belirtmiş HC 40 sadece USB var demiş hızı yazmamıs üst resimdeki ufaklık büyümeden onu kameraya çekmem lazım
    Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Özellikle albayım sizden...
    Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler...
  • Epsis arkadaşım;

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Ben de hafta sonu gözümü karartıp mvx300 ü aldım.ve senin mesajın içimi rahatlattı doğrusu.Eğer bilgin varsa çektiğim görüntüleri en kaliteli şekilde nasıl dvd yapabilirim.firewire kartı ile avi olarak aldım goruntuyu fakat görüntü kalitesi çok hoşuma gitmedi bana önerilerini bekliyorum..
    Tekrar teşekkür ederim.
  • http://www.panasonic.com.tr/urun_detay.asp?proid=442 linkinde de görebileceğin gibi Panasonic.te SIS yani (Super Image Stabilizer) özelliği mevcuttur ancak Canon MVX300.de de titreşim önleyici sistem bulunduğuna dair hiçbir bilgiye rastlayamadım.

Şunu ayrıca belirtmek isterim ki Canon MVX300 ile NV GS75 ya da HC40 aynı sınıfta değillerdir. Yani karşılaştırmak yanlış olur.

Canon.un MVX330i modeli bu kameralara rakiptir ve görüntü sabitleyici bu kamerada mevcuttur. Fiyat olarakta NVGS75.ten 20 EURO + KDV daha ucuzdur. (Fiyat Referansı :www.aydinlarfoto.com) Ancak HC40 piyasada bulunmadığı için fiyat veremiyorum. HC40 yerine çıkarılan HC42 ise malesef bu iki kamerayla boy ölçüşebilecek nitelikte değildir.

• Selam arkadaslar;

mvx 300 u yenı aldım ve cok kullanma imkanım olmadı ama gordugum kadarıyla dv messenger la web cam olabiliyor (bu özellik hiç bir internet sitesinde mvx300 özellikleri arasında yoktu) ve Electronic Image Stabilisation diye bir kısım var. Ama ne kadar işe yarıyor henüz bilmiyorum.Kullandıkça sizlere bilgi vermeye çalışırım.

Hoşçakalın...
  • @dagulapeyi arkadaşım henüz capture işlemi bende yapmadım, fakat fotoğraf kalitesi beni hala şok etmekte, bilgilerimizi ilerleyen günlerde paylaşırız...

MVX serisi amerikada ELURA ismi ile satılıyor. Çok emin olmasamda mvx serisinin aşağıdaki isimleriyle cok daha fazla inceleme imkanı bulabilirsiniz...360 derece görüntülü inceleme ve güzel sunumlar var...

MVX300=ELURA80
    MVX330İ=ELURA85
    MVX350İ=ELURA90

http://www.canondv.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsis -- 28 Haziran 2005, 21:20:30 >
  • Ya en sonunda paramın yettiği bi'şi ve doğubank'ta bulabildiğim panasonic nv-gs75 aldım. artık iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum. bari tüm ekipmanı yazayımda kazık mı yedik, normal mi siz karar verin:

Kamera, Kılıf, 5 Orjinal Kaset, 4,5 saatlik Orjinal Batarya, Kaliteli Tripot, Orjinal 256 SD Kart.
    Ayrıca içinden çıkanlar: USB Kablo, TV Kablosu, Kumanda, Ufak kumanda (sadece zoom, kayıt, foto için), 1 Saatlik Batarya, CD

(orjinalden kastım markalarının panasonic olmaları)

Bunların hepsini yüklendim geldim ve maliyet: 1.175 YTL

En sonunda bitti bu macerada. Bakalım ilerde kısmet olursa, daha iyi şeyler alırız. Ama ilk yorumum gece çekimlerinin ziyadesi ile başarısız olduğu.
  • arkadaşım çok iyi fiyata almışsın , güle güle kullan.panasonic kameralarda gece çekimi çok iyi değil bu doğru...
  • Hayırlı uğurlu olsun kameran. Gerçekten çok ama çok iyi bir fiyata aldın. Umarım TEKOFAKS garantilidir.

Bunun dışında bu gece çekimi olayına ziyadesiyle değinmem gerekiyor. Arkadaşlar eğer zifiri karanlıkta çekim yapıyorsanız (0 lux) değil Panasonic hiçbir kameradan hayır bekleyin. Öyle bir kamera yok. Varsa bana söylesin. Hangi kamera 0 lux.te birşey görüp gösterebilir arkadaşlar yapmayın. Eğer sıkça gece çekimi yapacaksanız (mesela belgesel falan çekmek isteyebilirsiniz mevcut ormanlarımızda) o zaman iki seçeneğiniz var :

1- Kameranızın üst kısmında bulunan aksesuar yuvasına bir güçlü bir ışık kaynağı takarsınız (İlla orijinal marka aramayın, Hama ve Tumax.ın kaliteli ışıkları mevcut)

2- Ne kadar paranız var bilemiyorum ama iyi bir infrared ışık alırsınız.

SONY.nin bazı kameralarında dahili infrared var ancak çok başarısız.

Gel gelelim bir diğer konuya :
    Panasonic kameraların NV GS75.ten sonraki tüm modellerinin az ışıklı ortamlardaki performansı - 5000 küsür Euro.luk Canon XL2 ve SONY Fx1.i dışarıda tutarsak - diğer mini dv kameralara göre çok çok daha iyidir. Özellikle Canon Mini DV kameraların az ışıklı ortamlardaki performansı çok kötü.

• quote:

Orjinalden alıntı: Yavuz

http://www.panasonic.com.tr/urun_detay.asp?proid=442 linkinde de görebileceğin gibi Panasonic.te SIS yani (Super Image Stabilizer) özelliği mevcuttur ancak Canon MVX300.de de titreşim önleyici sistem bulunduğuna dair hiçbir bilgiye rastlayamadım.

Canon MVX300 de IMAGE STABILIZER mevcut...
  • image stabilizer özelliği her iki kamerada var ancak elektroniktir.
    Optical image stabilization daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.