Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yeknet

image stabilizer özelliği her iki kamerada var ancak elektroniktir.
    Optical image stabilization daha iyi.

ok ikisinin arasındaki farkı bilmiyorum... fakat zoom yaptığımda menuden enable/disable ettiğimde baya işe yarıyor...
  • VİDEO ZOOM mantıgını merak ediyorum!
    10-20-30x seklinde belirtiliyor sadece
    Kac mm'den baslıyor kaca kadar gidiyor nasıl hesaplanıyor!
    Bilgili ve ilgililere?
  • Albayım cevabınızı aldım teşekkürler

Benim bulduğum sitede HC-40 ın fiyatı 699 Euro + KDV
    Buna göre ben sizce hangisini tercih etmeliyim???

HC-40 mı, NV GS-75 mi yoksa MVX 330i mi alsam daha iyi olur? (Fiyatlarının eşit olduğunu varsayabiliriz)
  • arkadaşım bence panasonic almalısın , çünkü aynı fiyatlardaki kameralarda hep üstün özelliklere panasonic sahip. benim merak ettiğim olay ise resimlerle ilgili.kameramda 3.1 MP resim kalitesi sunuluyor ama article larda okuduğum kadarıyla 0.6 MP resim kalitesi çıkıyormuş.Diğer kameralardada aynı şey geçerli , 2.3 MP kamera 0.4 MP resim kalitesi veriyormuş.Şimdi üreticiler kameranın üstüne 3.1 yazıp bizi mi kandırıyor anlamadım.Bu konu da bilgisi olan var mı?
  • MVX 330i

1.33 Mega piksel CCD Mini DV video kamera 18x optik, 360x dijital zoom 10mm`ye kadar netlik mesafesi f/1.8 diyafram ile üstün fotoðraf kalitesi 2,5 inç renkli LCD ekran Süper gece çekimi --0 lux Gece çekimi Manuel netlik ayarý Yaratýcý çekimler için dijital efektler Üstün kaliteli fotoðraf çekimi SD ve MMC hafýza kartlarýyla uyumlu USB 2.0 baðlantý DV giriþ/DV çýkýþ Analog giriþ AV giriþ/çýkýþ Dahili video ýþýðý ve flaþ Aksesuar kýzaðý Uzaktan kumanda (WL-D85) Analog-dijital çevirici Dahili þarj cihazý

NV GS75
    1.7 Megapixel 3CCD Panasonic Lens Crystal Engine ile mükemmel görüntü 10X optik, 500X dijital zoom 2,5” LCD ekran (113k Pixel) Iþýk panelli LCD ekran ile renkli gece çekimi (1 Lux) SIS (Super Image Stabilizer) titreþim önleyici Web kamera fonksiyonu Mikrofonsuz “Free-Style” uzaktan kumanda 1,7 sn hýzlý baþlama fonksiyonu SD kart yuvasý AV çýkýþ, DV giriþ ve çýkýþ terminali MotionDV Studio 5.3 hareketli görüntü aktarým programı

Panasonic'in Mp si daha yüksek buna karşın Canon'un optik zoomu daha iyi hangi özelliğini tercih etmeliyim
    HC-40 da bu özellikler nasıl bilen var mı?

• Benim tercihim Panasonic.ten yana. Ancak Panasonic.e de ancak Canon rakip olabilirdi bu fiyat aralığında. Sony HC40 bu iki kameraya göre daha geride kalıyor bence.
  • YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER EN KISA ZAMANDA ALIP DENEYİMLERİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM...
  • NV GS-75 2i alıyorsunuz. güneşli bi günde sahile gidiyorsunuz. 1-2 dk çekim yapıyorsunuz. Görüntünün güzelliğine şaşıracaksınız.
  • Arkadaşlar dün akşam Canon MVX25i (NTSC VERSİYONU : OPTURA-40) eski kameramla yene Panasonic NV GS250.yi kıyaslama imkanım oldu. Kısaca özetlersem :

PANASONIC NV GS250.NİN ARTILARI
    1- Video kalitesi (3 CCD mercek kullanımı farkını farkettiriyor).
    2- Daha geniş açı ile çekim.
    3- Tutuş (Ele oturması).
    4- Diyafram ve Enstantane Değerleri yelpazesinin daha geniş olması.
    5- Menülerin kullanımı, fonksiyonelliği ve tek kelimeyle çok yararlı bir işlev : JOYSTICK KUMANDA.
    6- OIS (Optical Image Stabilizer) yani optik imaj stabilizer.i çok iyi çalışıyor. Optik netleme çok başarılı.
    7- Az ışıklı ortamlarda bariz bir şekilde daha iyi.
    8- Manuel kontrollerin daha fazla oluşu.
    9- Beraberinde verilen aksesuarlar.
    10- Fiyat / Performans oranı daha iyi.

CANON MVX25i (OPTURA-40).NİN ARTILARI
    1- Çok daha iyi fokus (odaklanma).
    2- Daha fazla zoom. (Panasonic.in 10x zoom.una karşılık Canon.da 14x optik zoom).
    3- LCD ekran çözünürlüğü ve LCD ekranın dönüş açısı.
    4- Portlar (Giriş ve çıkış portları sayısı / yerleri)
    5- Resim Kalitesi daha iyi.
    6- VCR (izleme) modu kullanımı daha iyi.
    7- Daha sessiz çalışıyor.
    8- Dijital efekt sayısı ve karakteristiği Panasonic.e göre kat kat üstün. Panasonic bu işi yazılıma bırakmış.

Panasonic kendisinden yaklaşık 150 Euro daha pahalı olan rakibine karşın kullandığı 3 CCD teknolojisiyle rahatlıkla kafa tutabiliyor. Bugünlerde tek CCD.lik kamera yerine 3 CCD.lik kamera almak gerçekten daha mantıklı olacaktır. Ancak Canon.da tek CCD olmasına rağmen Primary Color Filter teknolojisi sayesinde (renklerin dönüştürülmesine gerek bırakmayan teknoloji) özellikle gündüz çekimlerinde Panasonic.e yaklaşıyor ancak Panasonic kesinlikle daha canlı, temiz ve doygun resimler sunuyor.

Ayrıca Canon MVX25i (şu anda yerine MVX45i mevcut) fiyatına Panasonic NV GS400 alınabileceği unutulmamalıdır.

• yavuz kardeş bende panasonic nv-gs250 var fakat gece modunda hareketler yavaşlıyor.ayarlarını yaptım ama düzgün çekim yapılmıyor.bu diğer kameralardada böylemi yoksa benmi bir şey kaçırıyom.yani sorunum framelerle ilgili , çok az frame geçiyor ve hareketler slow-motion gibi...
  • Gece modunda tabiki hareketler yavaşlar. Makine enstantaneyi mümkün olduğunca düşük bir değere ayarladığından en ufak bir harekette görüntüler slow motion tipinde olur. Bu her kamera için böyledir dert etmene gerek yok.
  • Yakın zamanda kamera almayı düşünüyorum.
    Fakat Canon Mv850i ile Sony HC32 arasında karasız kaldım.
    Hangisi daha iyi. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbatir -- 2 Temmuz 2005, 18:40:47 >
  • Sevgili cabri,

NV GS200, NV GS250.nin yerine geçen makine. Yani NVGS250, kategori olarak NV GS250.nin altında değil. Hatta video performansı ve az ışıklı ortamlarda NV GS200 biraz daha üstün ancak NV GS250.deki OIS yani optik imaj sabitleyici çok daha iyi çalışıyor.
  • Merhaba Yavuz
    GS250 nin fotoğraf kalitesi nasıl? Dahili flash var değil mi? Örnek foto görebileceğim bir adres var mı?
  • teşekkürler yavuz... ben aslında bu kamera (GS 200/250) ve alternatif olarak sony dvd 403 modeli arasında kararsız kaldım. minidv mi? dvd mi? karar veremiyorum. ilk kameramı alacağım kısmetse...
    görüntü kalitesini bozmadan, kayıtlarımı dvd ortamına aktarıp saklamak istiyorum. çekimlerimi
    evde ve dışarda yapacağım. kaliteli ve canlı görüntü birazda zom kaliteli iyi olsun yeterlidir benim için.
    hangi kamera bana daha fazla hitap ediyor? bu kameraları tanıyan arkadaşların fikirlerini beklerim.
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabri -- 4 Temmuz 2005, 18:35:57 >
  • kameranın yanında olmazsa olmaz aparatlar neler???
    reflektör, spot vb????????????????????????*****
  • sevgili yavuz, başka topiclerde aynı soruya cevapların var, onlardan faydalandım. minidv yi dvd ye tercih etmişsin. öyleyse gs-250 öne çıkıyor karşılaştırmada...
  • Selam arkadaşlar...
    Sonunda bir kamera almaya karar verdim istediğim özellik ve fiyat aralığı konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim.
    Alacağım kameranın markası CANON'un herhangi bir DV modeli
    Aradığım özellikler kısaca Video input,dv giriş çıkış, web cam özelliği,MMC Kart yuvası,USB bağlantısı, ve diğer genel özeliikleri içerisinde barındıracak.
    verebileceğim max ücret de 1.250 YTL.

bu fiyata canonun maxmimum multimedya özelliklerini barındıran bir modelini bana önermenizi rica ediyorum.
    Bilginize güvenip önerdiğiniz makinayı alıcam, çünkü ben pek bilgi sahibi değilim kamera olayında....

saygılar şimdiden teşekkürler....
  • arkadaşlar nv-gs250 soranlar için.fotoğraf kalitesi bence iyi.kamera modunda yani çekim yaparken foto çekebiliyorsunuz ama 640*480 çekiyor.Foto modunda ise 2048*1512 foto çekebiliyor.Bu resmi az ışık varken ve kamera modunda çektim.Foto modunda daha iyi sonuçlar alınabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.