Şimdi Ara

canon sx130 kullanıcıları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.675
Cevap
20
Favori
241.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resimler cok güzel bende merak ettim ilk resimde sonradan bir oynama yaptın mı?

arkadaslar video konuusunda birşeye takıldım. kusura bakmayın belki basit birseydir fakat bi türlü bulamadım, cektiğim videolar 18sn. ile kısıtlanıyor bunun nedeni ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claasss -- 30 Aralık 2010; 18:26:27 >
  • İlk resimde imzam dışında herhangi bir oynama yapmadım arkadaşlar. Yorumlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Claasss
    arkadaslar video konuusunda birşeye takıldım. kusura bakmayın belki basit birseydir fakat bi türlü bulamadım, cektiğim videolar 18sn. ile kısıtlanıyor bunun nedeni ne olabilir?

Arkadaşım kullandığın hafıza kartı nedir? Özelliklerini yazarmısın. Markasını,kaç gb olduğunu, class kaç olduğunu? Üzerinde yazıyorsa eğer yazma hızının ne olduğunu? Bu karttan kaynaklanabiliyor.
  • anladım teşekkürler baska sd kartla denediğimde sorun yaşamadım.
    pil olarakta digimax 2700mAh pil aldım bir tanıdığım ısrarıyla kullandıkca bilgi veririm

yılbaşında çektiğim bir kac fotoğrafta ben yüklüyorum pek iyi olmayabilir fakat umarım beğenirsiniz.

canon sx130 kullanıcıları
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bunu unutmuşum buda 2011in Beyşehirde ilk ışıkları

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sevindim problemin çözülmesine arkdaşım Resimler çok hoş, elbette insan kadraja neyi nasıl konumlandırması gerektiğini, seçeceği konuyu fotoğraf çektikçe ve çektiklerine bir süre sonra baktıkça daha iyi anlıyor. Birde mümkün olduğunca forumları, bu konudaki üstatların fotoğraflarını takip etmek gerek. fotoğraflar makine hakkında fikir geliştirmemize çok yardımcı oluyor arkadaşım. Teşekkürler. Paylaşımın devamını diliyorum İlk iki kare ve son karedeki noise sevyesi beni şaşırttı. Hiçte fena değil, kompakt bir makine için.
  • LSD Televizyonda resimleri gösteriyor.
    Fakat video,yu göstermiyor.
    Neyi eksik yapıyorum,anlayamadım.
    Yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyperbiker

Selam,

Bu kamera Eylül ayında çıktı piyasaya, o yüzden çok fazla kullanıcıya ulaşamamış olabilir.

Ben de yeni sipariş verdim, 15 güne kadar yurtdışından bir arkadaşım getirecek. Yorumlarımı o zaman yazacağım.

Bu arada 32 GB SDHC kart almayı düşünüyorum. Kartın hızı hakkında ne tavsiye edebilirsiniz?

Keske bızede yurtdısından getırecek bır arkadasımız olsa sıze kaca maloluyor o sekılde sıze yanı arkadasınıza ne kadar vereceksınız

aslında bız amerıkadayız - amerıkadan ıste gıbı sıteler var ama guvenılırlıklerı edır bılmıyorum

bu arada arkadasım bırı flası otomatık acılıomu demıs hayır elle acıyorsunuz

makına nasıl dıye soranlar olmus son bır haftadır makına arastırıyorum bu sevıyedekı bır makına ıcın cok ıyı bır makına sx120 ye bakıyordum hd vıdeo cekımı yok dıye vazgectım ama bu gercekten guzel makına tek eksıgı ben pılı fazla dayanmıyor dıye duydunm amperı yuksek kalıtelı bır pıl kullanılmalı yedek plllerde tasırsanız sorun yok hd vıdeo cekımlerıde cok basarılı
    bıraz daha butcesı olanlara sx210 u onerırım oda cok basarılı bır makınadır
    butcesı buna yetenler alsın hıc pısman olmıcakları bır makına

• balun teşekkürler önerilerin için zaman içinda daha iyileşeceğim umarım. cektiklerimden fotoğraflardan hoşuma giden olursa buraya koyarım.

baxi benim paypal hesabım olmasına rağmen yani ebaydan yaklaşık 320-330 lara getirtme imkanım varken biraz daha verip indirim plus dan aldım bi sorunda olmadı hatta 4 gunde elime ulaştı. tavsiye ederim.pil konusunda kim dediyse haklı ben kaliteli diyebileceğiniz alkalin pillerden alıyordum en fazla 70 foto cekebiliyordum(cektiklerime bakmak vs dahil) simdi 2700 mAh şarjlı bir pil aldım bittiğinde görüşlerimi söylerim.
  • Teşekkürler Güzelmıs ben sx210 kovalıcam bakalım artık

pıl konusunu soyle 5-6 kere bosalsın dolsun pıl performansını tam gostermeye baslasın mutlaka paylasınız eger pılde sıkıntı yok dersenız tekrar sx130 u dusunebılırım cunkı sx210 gecme sebeplerımden bırıde o foto kalıtesı benı tatmın edıyor hd vıdeosuda basarılı pılde sorun yok dersenız neden 200 -300 fazla vereyım
  • Sony 2500 amperlik pil kullanıyorum. yaklaşık 150 200 resim sonunda şarj bitti (Pili ilk doldurtuktan sonraki ilk kullanımım ki bikaç kez dolup boşalınca performansın artacağını düşünüyorum) Çekilen resimlerin 50 60 tanesi Flaşlı çekimdi.

Bu makina için pil sorunu var diyorlar neden anlayamadım. Kaliteli şarjlı pillerle uzun süre gideceği kanaatindeyim.(Örn:GP İnfinium sony... )
  • Arkadaşlar, bu makine hakkında bende oldukça uzun süre ve mümkün olduğunca geniş araştırma yaptım. Bir çok inceleme sitesinde makinenin en önemli eksiği olarak pil ömrünün düşük olduğu söylenmiş(kimi flashlı/flashsız 170 çekim yapmış bunu düşük görmüş) ancak kullanıcıların söyledikleri bunun tam tersi. Ben bu cihazın doğru pillerle oldukça yeterli performans gösterdiğini gördüm. Kullanılması gereken ilk pil Varta. Her açıdan kaliteli bir pil. Sizi asla yarı yolda bırakmıyor. Bazı arkadaşların da dediği gibi, piller ilk bir kaç kullanımda az gider daha sonra açılırlar. Bunuda bir kaç kaliteli markanın pil karşılaştırmasına ve incelemesine bakarak söylüyorum. Çoğu pil ilk 3 şarjda performansının yarısını gösteriyor. 4. ve 5. şarjlarda ful performans gösteriyor ve artık ömrü standartlaşıyor. Baxı arkadaşım, şahsi kanaatim sx210 a o para verilmez sx130 varken. sx130 un video performansı bence sx210dan daha iyi, daha canlı bir görüntü sunuyor. Fotoğraflarında ise makroda da bence sx130un bariz üstünlüğü var. Geniş açılı fotoğraflarda ise %100 krop alınınca dahi çok hafif farkedilen bir detay farkı var. Bence olaya ayrıca fiyat/performans anlayışı ilede yaklaşmak gerek. Hiçbirimiz çok zengin insanlar değiliz. Kolay kolay kazanılmıyor bu paralar. Hakkını vereni tercih etmemiz gerek. Fiyat/performans olarakta bence sx130 çok daha iyi bir makine.

• Sx130 un makro kabiliyetiini görmek adına örnek bir iki fotoğraf arkadaşlar.
  • Bilmeyen arkadaşlar olabilir diye söylüyorum. Resimleri simage olarak yüklüyorumki sayfa açılırken ağırlaşmasın. Üzerini tıklayınca tam boyutlu olarak açılır.

• Dış Mekan

• hocam görüntüler çok güzel. Görüşlerinize aynen katılıyorum. Böyle bir fiyata alınacak güzel kompaktlardan biri. Yani bende sx 210 için gidip biraz daha para harcamayı tercih etmem, dslr sınıfı oncesi temel bilgileri ogrenmek ve manuel ayarlarda kendimizi geliştirmemiz icin cok ideal. Chdk da cıksa tadından yenmez raw cekım brakectıng falan...
  • Aklın yolu bir arkadaşım Bencede kendini geliştirmek için güzel bir makine ve doğru seçim. Bu arada Canonların renk üretimine hayranım. Fotoğraflardaki renkler tam bana hitap ediyor
    Gerçekten chdk da çıkarsa çok çok iyi olur ama biraz vakit alır o galiba. Raw çekim yapabilmek büyük ayrıcalık, makineniyi tam kapasite kullanmış oluruz.
  • Cemre unutmadan, şu senin flickr da ki domates makronda harikaydı, ekle istersen yakışır buraya kardeşim
  • Buyrun hocam :))

• Teşekkürler kardeşim, renk kattı vallahi
    Bu arada çok yavaş ilerliyor yahu bizim başlık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.