Şimdi Ara

### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ### (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.950
Cevap
68
Favori
318.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet, boot ekranı için. ayrıca camerawindow uygulamasının içinde boot için kullanabileceğiniz bir çok orijinal fotoğraf ve resim var.
  • 30 TL Çok Bir Fark Değil, Millet Zaten 214 TL ye Aldı. Birde Bunu Görünce İnsanın İçine Oturuyor. Ben Enayimiyim Lan ? Diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpsecrazy

30 TL Çok Bir Fark Değil, Millet Zaten 214 TL ye Aldı. Birde Bunu Görünce İnsanın İçine Oturuyor. Ben Enayimiyim Lan ? Diye..

Ben 430 liraya almıştım Bazı kusurları olsada fiyatına göre normal.
  • hepsiburada sitesi niye böyle tutarsız fiyat satıyor anlamış değilim. Şimdi 340 Tl. ye yükseltmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

quote:

Müsait bir zamanda cd deki yazılım ile makinanın açılış resmini değiştirmeyi düşünüyorum, aşağıdaki gibi birşey hazırladım, sizce nasıl?

### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ###

denedim beyler, yalnızca 320x240 jpeg atabiliyorsunuz. 320x240 olunca alttaki özellikler ile ilgili kısmı kaldırdım. ismimi de ekledim. gayet sade ve güzel oldu, tavsiye ederim.

Boot ekranı için sanırım. Her zaman orjinalinden yanayım.

Bence özelliklerin olduğu bar kısmı gereksiz olmuş zaten ekran ufacık burdan zor gözüküyo bide makinadan hiç gözükmez göüzkse bile şık durmuyo onu kaldırıp deneyebilirsin mesela onun yerine ortası kalın kenarlara doğru incelen bi çizgi koysan fena durmaz daha hoş olur gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: serkangsk

Vanguard kılıfın bir kaç fotoğrafını eklesen güzel olur. Yarın TeknoSA'ya gitmeyi düşünüyorum. Makina hala kutudaki ince bez kılıfın içerisinde evde duruyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Müsait bir zamanda cd deki yazılım ile makinanın açılış resmini değiştirmeyi düşünüyorum, aşağıdaki gibi birşey hazırladım, sizce nasıl?

denedim beyler, yalnızca 320x240 jpeg atabiliyorsunuz. 320x240 olunca alttaki özellikler ile ilgili kısmı kaldırdım. ismimi de ekledim. gayet sade ve güzel oldu, tavsiye ederim.

Boot ekranı için sanırım. Her zaman orjinalinden yanayım.

Bence özelliklerin olduğu bar kısmı gereksiz olmuş zaten ekran ufacık burdan zor gözüküyo bide makinadan hiç gözükmez göüzkse bile şık durmuyo onu kaldırıp deneyebilirsin mesela onun yerine ortası kalın kenarlara doğru incelen bi çizgi koysan fena durmaz daha hoş olur gibi..

doğru söylüyorsunuz, zaten o barı çıkarttım. sadece canon ve altındaki model yazısı var. ismimi de yarı yarıya küçülttüm. hoş oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakkin

hepsiburada sitesi niye böyle tutarsız fiyat satıyor anlamış değilim. Şimdi 340 Tl. ye yükseltmiş.

Afedersiniz Ama Dötü Başı Ayrı Oynuyor Diye Buna Denir :)
  • quote:

quote:

Vanguard kılıfın bir kaç fotoğrafını eklesen güzel olur. Yarın TeknoSA'ya gitmeyi düşünüyorum. Makina hala kutudaki ince bez kılıfın içerisinde evde duruyor.

Hocam vanguard biin-7H model cuk oturuyor ve de kibar bir kılıf. Bence cok hoşunuza gidecek eğer resim cok önemliyse maçtan sonra çekip koyarım buraya isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu hack olayını deneyen oldu mu ? Adamlar makineye takvim oyun vs de eklemişler. Böyle makinelerde nasıl gerek gormuslerse artık.

Özelikle merak ettiğim şu sabit bırakıp arada çekilen fotolarla yapılan video işi. (Adını hatirlayamadim)
    Diğer ayarlardan önce makineninde nasıl kullanıldığını anlamak lazım öncelikle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 4 Ekim 2012; 23:12:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

quote:

quote:

Hocam vanguard biin-7H model cuk oturuyor ve de kibar bir kılıf. Bence cok hoşunuza gidecek eğer resim cok önemliyse maçtan sonra çekip koyarım buraya isterseniz

Fotoğraf şart değilde genelde bir şey alacaksam kullanıcı çekimleri fotoğraflarına bakarım, alışkanlık olmuş.
    Ölçülerine baktığım kadarıyla yaklaşık 3 cm kenarda boşluk kalıyor. Aynı şekilde üstte de 3 cm. kadar boşluk var. Gayet güzel, yanına kablo vs. koyabilirim.
    Yarın gidince incelerim zaten. Makinaya alalım dedik ıvır zıvırıyla astarını geçti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

quote:

quote:

Fotoğraf şart değilde genelde bir şey alacaksam kullanıcı çekimleri fotoğraflarına bakarım, alışkanlık olmuş.
    Ölçülerine baktığım kadarıyla yaklaşık 3 cm kenarda boşluk kalıyor. Aynı şekilde üstte de 3 cm. kadar boşluk var. Gayet güzel, yanına kablo vs. koyabilirim.
    Yarın gidince incelerim zaten. Makinaya alalım dedik ıvır zıvırıyla astarını geçti.

Hocam sizin baktığınız BIIN-8H modeli o biraz büyük evet ama BIIN-7H Modeli tam oturuyor resimlerini çektim umarım faydası olur bilgisayarın faresi kadar zaten :D

### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ###  ### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ###  ### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ###

• Yok ben de 7H modeline baktımda 6"x3"x3" gibi bir boyut gördüm yabancı sitelerde. Öyle tahmin etmiştim.
    Arka tarafında kemer kısmı falan olsa daha güzel olurmuş. Belki modifiye ederim.

Fotoğraflar için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 4 Ekim 2012; 23:39:35 >
  • kemerinize bağlayabiliyorsunuz. o parça mevcut.
  • O zaman aldım farzedin.
  • güle güle kullanın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Şu hack olayını deneyen oldu mu ? Adamlar makineye takvim oyun vs de eklemişler. Böyle makinelerde nasıl gerek gormuslerse artık.

Özelikle merak ettiğim şu sabit bırakıp arada çekilen fotolarla yapılan video işi. (Adını hatirlayamadim)
    Diğer ayarlardan önce makineninde nasıl kullanıldığını anlamak lazım öncelikle :)

Time laps videolardan bahsediyorsunuz. Deneme maksatlı yaptığım bi video var. fakat ciddi sayıda fotoğraf çekmek gerekiyor. Ayrıca sx130 konusunun 60. sayfasında chdk yıldırım scripti ile yaptığım bi kaç çekim var ona bakabilirsiniz.
  • quote:

Yok ben de 7H modeline baktımda 6"x3"x3" gibi bir boyut gördüm yabancı sitelerde. Öyle tahmin etmiştim.
    Arka tarafında kemer kısmı falan olsa daha güzel olurmuş. Belki modifiye ederim.

Fotoğraflar için teşekkürler.

Kusura bakma resim istemişsin benden ama başka bi arkadaş yardımcı olmuş sana zaten arkadaşın dediği gibi cuk oturuyo gibi bi şey makina kılıfın içine hani makinayı sıkıştırınca yan tarafta sadece max. 1cm. gibi bi boşluk kalıyo ki kalsında zaten
    Kılıfın sevmediğim yanı pil koymak için bi yer yok pilide makinanın olduğu yere koymak lazım aslında ön tarafta küçük bi bölme var ama oraya pil koyunca kılıf fazlasıyla potlaşıyo en fazla hafıza kartı koyulabilir oraya ama güzel kılıf tavsiye ederim ark.ın dediği gibi kemer içinde yeri var arkasında ayrıyetten askısıda var omuz için güle güle kullan şimdiden madem

• quote:

kemerinize bağlayabiliyorsunuz. o parça mevcut.

Mevcut kemere rahatlıkla takabiliyorsunuz vanguard çantayı.
  • 1)bu renk seçip kalan yerleri siyah beyaz nasıl yaparım?
    2)minyatür efektini nereden seçeceğim acaba?

teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.