Şimdi Ara

### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ### (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.950
Cevap
67
Favori
318.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu makineyi alarak bende aranıza katıldım :)
  • Geçen yağan karda , yeni aldığım makinamla çektiğim bir kaç naçizane enstantane... (amatörce tabi)

Bu arada resimler auto da çekilmiş olup photoscape programıyla kontrastı hafiften açılmıştır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalizmar -- 31 Aralık 2012; 0:33:07 >
  •  ### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ###
     ### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalizmar -- 31 Aralık 2012; 0:27:34 >

•  ### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ###
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanpi

bu makineyi alarak bende aranıza katıldım :)

Hayirli olsun. Fotograflarini bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalizmar

Geçen yağan karda , yeni aldığım makinamla çektiğim bir kaç naçizane enstantane... (amatörce tabi)

Bu arada resimler auto da çekilmiş olup photoscape programıyla kontrastı hafiften açılmıştır..

Auto olmasina ragmen guzel kareler. Devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

Bu fotoğraf da güzelmiş. Arkaplan katliamı yaşanmış, dehşet ölümlere sahne olmuş . Hatta F3.5 olsa az biraz daha öldürürmüş. Sanırım elde çekim olması sebebi ile ISO yüksek tutulmuş ki perde hızı yükselsin-titreşim olmasın. ISO250 , F4.0 ve 1/25 perde hızı ile çekilmiş !..

• Panasonic Fs serisinde dengi var mı arkadaşlar bu makinenin? Büyük ve pilli olması nedeniyle beni itiyor birazda, aydınlatırsanız sevinirim.
    Birde kaliteli bir pil ve şarz aleti maliyeti ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 31 Aralık 2012; 11:09:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

Panasonic Fs serisinde dengi var mı arkadaşlar bu makinenin? Büyük ve pilli olması nedeniyle beni itiyor birazda, aydınlatırsanız sevinirim.

Teknosa'da sarj cihazi ve 4 adet(2 cift) pili 32 TL'ye almistim. 2 ciftte bende vardi bana yetiyor, hatta artiyor bile. Teknosa'dan aldigim markasi pek bilinmeyen piller bile full dolu oldugunda 1 ay gidebiliyor.

Makineyi fotograf cekmeyi ogrenmek istiyorsan oneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

Panasonic Fs serisinde dengi var mı arkadaşlar bu makinenin? Büyük ve pilli olması nedeniyle beni itiyor birazda, aydınlatırsanız sevinirim.

teknosada sony 2500 mamper şarj cihazıyla satılıyor fiyatıda çok hesaplı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetakif23 -- 31 Aralık 2012; 12:54:37 >

• ben de duracell 2450 lik aldım baya bi çektim hala var.üzerine 2 çift varta aldım 2700 lük ama daha onlara sıra gelmedi. bukadar uzun gittiğini bilsem almazdım fazladan pil.
    duracelleri 10 liraya hızlıaldan makineyi alırken aldım
    vartaları da sanalpazardan harun tanrıverdi diye bi satıcı var dükkanı da pil hastanesi. çekle almıştım çifti 10 liraya geldi kargo dahil. normal fiyatı da 17 tl çift için.
    pilli makine daha avantajlı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drummer_bjk

ben de duracell 2450 lik aldım baya bi çektim hala var.üzerine 2 çift varta aldım 2700 lük ama daha onlara sıra gelmedi. bukadar uzun gittiğini bilsem almazdım fazladan pil.
    vartaları da sanalpazardan harun tanrıverdi diye bi satıcı var dükkanı da pil hastanesi. çekle almıştım çifti 10 liraya geldi kargo dahil. normal fiyatı da 17 tl çift için.

Katiliyorum pili her zaman her yerde bulabilirsiniz. Normal bir kasaba bakkalinda bile duracell piller bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

ben de duracell 2450 lik aldım baya bi çektim hala var.üzerine 2 çift varta aldım 2700 lük ama daha onlara sıra gelmedi. bukadar uzun gittiğini bilsem almazdım fazladan pil.

Katiliyorum pili her zaman her yerde bulabilirsiniz. Normal bir kasaba bakkalinda bile duracell piller bulunabiliyor.

bide şarjlı makinelerde zamanla pilin ömrü bitince yenisini almak da baya masraflı diye biliyorum. en azından orjinali için öyle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

bide şarjlı makinelerde zamanla pilin ömrü bitince yenisini almak da baya masraflı diye biliyorum. en azından orjinali için öyle.

Evet. Orjinalleri 150-250 TL arasinda satiliyor, biraz daha eklenip yeni bir makine alinabilir o fiyata.

Edit: Eklenti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Aksu -- 31 Aralık 2012; 14:06:13 >

• Az önce Hızlıal'dan satın aldım ve aranıza katıldım.
    279 TL'ydi fiyatı. 25 Tl avea kampanyası indirimi ile 254 TL'ye gelmiş oldu.
    20 tlye duracell şarjlı pil aldım. Benim GP'nin en üst model 4 kalem pili 1 saatte şarj eden cihazım var. Bu nedenle evdeki bütün pilli cihazlar şarjlı pille çalışır.
    Zamanında 120 TL'ye almıştım. Ama hakkını veriyor. 4 pili koyuyorum. maksimum 1 saatte 4 pil hazır.

Çok heyecanlıyım. Samsung S85 cihazım var 4 yıllık. Ama video çekimlerini sanki ışık patlaması altındaymış gibi çekiyor. Geçen yaz yurtdışı akraba ziyaretine gitmişti eşim. çektiği bütün videolar ışık hüzmeleri içinde. Sanki herkese nur yağmış gibi

Biraz amatör, biraz prof ve en önemlisi fp ürünü bu cihazı 390 TLye kampanyalarla indiği günden beridir takip ediyordum. Geçenlerde hızlıal - avea kampanyasını gördüm ve kayıt yaptırdım. Bugün son gün olduğu için ne yapsam ne alsam da indirimi kapsam diye bakarken (aslında ilk amacım tablet almaktı ama bütün ucuz çin işi tabletlerin wifi problemlerini görünce iptal ettim) SX150 aşkım aklıma geldi ve fiyatın da uygun olduğunu görünce işi bitirdim...

Cihaz gelince sorularım da başlar...

Yeni yılınız mutlu olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

Az önce Hızlıal'dan satın aldım ve aranıza katıldım.
    279 TL'ydi fiyatı. 25 Tl avea kampanyası indirimi ile 254 TL'ye gelmiş oldu.
    20 tlye duracell şarjlı pil aldım. Benim GP'nin en üst model 4 kalem pili 1 saatte şarj eden cihazım var. Bu nedenle evdeki bütün pilli cihazlar şarjlı pille çalışır.
    Zamanında 120 TL'ye almıştım. Ama hakkını veriyor. 4 pili koyuyorum. maksimum 1 saatte 4 pil hazır.

Çok heyecanlıyım. Samsung S85 cihazım var 4 yıllık. Ama video çekimlerini sanki ışık patlaması altındaymış gibi çekiyor. Geçen yaz yurtdışı akraba ziyaretine gitmişti eşim. çektiği bütün videolar ışık hüzmeleri içinde. Sanki herkese nur yağmış gibi

Biraz amatör, biraz prof ve en önemlisi fp ürünü bu cihazı 390 TLye kampanyalarla indiği günden beridir takip ediyordum. Geçenlerde hızlıal - avea kampanyasını gördüm ve kayıt yaptırdım. Bugün son gün olduğu için ne yapsam ne alsam da indirimi kapsam diye bakarken (aslında ilk amacım tablet almaktı ama bütün ucuz çin işi tabletlerin wifi problemlerini görünce iptal ettim) SX150 aşkım aklıma geldi ve fiyatın da uygun olduğunu görünce işi bitirdim...

Cihaz gelince sorularım da başlar...

Yeni yılınız mutlu olsun

Oncelikle makinen hayirli olsun. Yeni yila mutlu giriyorsun umarim butun yilin boyle gecer Makineyi aldiginda sormak istedigin butun sorulari burada cevaplamaya calisiriz. Bol bol fotograflarini da bekliyoruz

• Bende almayı düşünüyorum ama pilli olması içime dert oldu gibi. Bir çift pil ne kadar gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-CLaSsiC

Bende almayı düşünüyorum ama pilli olması içime dert oldu gibi. Bir çift pil ne kadar gidiyor?

3-4 hafta
  • 3-4 hafta derken, pil ömründen mi bahsettiniz yoksa pilin dayanma süresinden mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircell

3-4 hafta derken, pil ömründen mi bahsettiniz yoksa pilin dayanma süresinden mi?

Bu sorudaki fark ne ? Pilin ömrü ile dayanma süresi arasında size göre olan farklılık nedir ? Şarjlı pilin 3-4 hafta kullanımdan sonra ömrünün bitip, çöp olup, yenisinin alınması gerektiği midir "pil ömrü" ile kast ettiğiniz ? Yoksa pilin şarj edildikten sonraki şarjının bitme süresi mi ? "Dayanma süresi" nedir bu durumda ?!
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.