Şimdi Ara

### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ### (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.950
Cevap
67
Favori
318.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ntsc ve pal ayarlari makinada mevcut. ama bunun bilgisayardan izlerken sorun olacagini sanmıyorum. ben gom player ve k lite standart codec ile sorunsuz acabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Bu Sabah Memlekete Giderken Fotoğraf Makinemde Yanımda İken Bebeğimin Yıldızını Fotoğrafladım..

Kamera Modeli: Canon SX150IS
    F Durağı: f/8
    Poz Süresi: 1/80 sn.
    ISO Hızı: ISO-80
    Odak Uzunluğu: 60 MM
    En Fazla Açıklık: 4.96875
    Flaş Modu: Flaşsız, Zorunlu

### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corpsecrazy -- 7 Ocak 2013; 1:14:14 >
  • yarın almaya gidiyorum inş. işime yarar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123oo

yarın almaya gidiyorum inş. işime yarar :)

Yarar hocam, hayirli olsun
  • Konuyu fotoğrafsız bırakmayalım

İmageShack yüksek MB'dan dolayı fotoğrafları yüklemediği için hepsi 1600x1200 boyutunda küçültülmüştür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

Konuyu fotoğrafsız bırakmayalım

İmageShack yüksek MB'dan dolayı fotoğrafları yüklemediği için hepsi 1600x1200 boyutunda küçültülmüştür.

Bir efekt mi uyguladınız ? Yoksa manuel ayarlar ile mi çektiniz ? Çok fazla parlak çekmiş hepsini. Hele en sondaki gökyüzündeki martı felaket. Eğer siz ayarladınız ise bu şekilde sizde hata var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

Konuyu fotoğrafsız bırakmayalım

Bir efekt mi uyguladınız ? Yoksa manuel ayarlar ile mi çektiniz ? Çok fazla parlak çekmiş hepsini. Hele en sondaki gökyüzündeki martı felaket. Eğer siz ayarladınız ise bu şekilde sizde hata var.

Capraz efekt uygulandi sadece. Onceki sayfalarda fotograflarima bakarsaniz onlarin bazilarina da uygulamistim.

• 8 gb'lık Class 4 kartım var. Ama video çekmek istiyorum. Bu durumda Class 10 kart almayı düşünüyorum.
    32 GB'lık kartla çalışır mı cihazımız? Aşağıdaki ürünü almak istiyorum. Ne dersiniz?

http://www.hizlial.com/u03.006.1379.0016/toshiba-32-gb-class-10-sdhc-kart-bellek
  • bugun cihazı aldım taşıma çantası kalmamıştı vatan bilgisayarda önericeğiniz bir ürün var mı ? demo çekim yapıyorum manuel bazı ayarlar yaptıktan sonra auto hiç tat vermiyor :( galiba o benim için biraz kötü olacak önerileriniz var mı
  • arkadaşlar bende gold dan sx220 alarak aranıza katıldım diyelim çünkü bizim forum ölü sayılır öğrenmeye çalışıyorum artık sizlere sorarım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

arkadaşlar bende gold dan sx220 alarak aranıza katıldım diyelim çünkü bizim forum ölü sayılır öğrenmeye çalışıyorum artık sizlere sorarım:)

Hoşgeldin
    Burasıda pek canlı sayılmaz. Yeni yeni kıpırdanıyor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

arkadaşlar bende gold dan sx220 alarak aranıza katıldım diyelim çünkü bizim forum ölü sayılır öğrenmeye çalışıyorum artık sizlere sorarım:)

Hoşgeldin
    Burasıda pek canlı sayılmaz. Yeni yeni kıpırdanıyor gibi

Kıpırdatırız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemka2012

8 gb'lık Class 4 kartım var. Ama video çekmek istiyorum. Bu durumda Class 10 kart almayı düşünüyorum.
    32 GB'lık kartla çalışır mı cihazımız? Aşağıdaki ürünü almak istiyorum. Ne dersiniz?

http://www.hizlial.com/u03.006.1379.0016/toshiba-32-gb-class-10-sdhc-kart-bellek

Kıpırdanmaya bu soruma cevapla başlayabilirsiniz

• quote:

quote:

8 gb'lık Class 4 kartım var. Ama video çekmek istiyorum. Bu durumda Class 10 kart almayı düşünüyorum.

Evet çalıştırıyor. 32gb class 10 alırsan tadından yenmez
    Fiyat olarak piyasasını bilemediğim için fiyatına bir şey diyemem. Bende toshiba 16gb class10 kart kullanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Fiyat olarak piyasasını bilemediğim için fiyatına bir şey diyemem. Bende toshiba 16gb class10 kart kullanıyorum.

Class10'a fazla para vermenin geregi yok bence bu modelde. Sonuçta 60fps kayıt yapmıyor, class4 yeterlidir diye düşünüyorum

•  ### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ### ### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmarass -- 8 Ocak 2013; 0:24:06 >

• quote:

32 GB Hızlıal.com'da 60 TL... 16 GB 30 TL. okudu okumadı olayını riske etmemek için 16 GBlık düşünmeye başladım. Daha çanta vs. almam gerekiyor. Paraları kontrol etmek lazım

quote:

Orijinalden alıntı: cwr
    Class10'a fazla para vermenin geregi yok bence bu modelde. Sonuçta 60fps kayıt yapmıyor, class4 yeterlidir diye düşünüyorum

Fiyatlar çok yakın hocam. Toshibanın bu ürünü uygun fiyatlı. Class 4 olup 32 gb olanlar 50 TL'den başlıyor zaten.

Cevaplar için sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 8 Ocak 2013; 0:29:34 >

•  ### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ###
  • quote:

Guzel kare

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.