Bildirim
### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ### (445. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Selam herkese pilleri tam doldurmama rağmen makineyi açtıktan sonra pilleri değiştirin uyarısı veriyor..
ömrü bitti herhalde pillerin ?? -
şarj aletinizin tam deşarj edip tekrar doldurma özelliği varsa onu kullanın derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: El Guapo
Selam herkese pilleri tam doldurmama rağmen makineyi açtıktan sonra pilleri değiştirin uyarısı veriyor..
ömrü bitti herhalde pillerin ??
Birçok farklı marka pil denedim. Malesef ki hepsi bir süre bekledikten sonra kendiliğinden boşalıyor.
Bir süredir Varta kullanıyorum. Bu sıkıntıyı Varta ile yaşamadım. Tavsiye edebilirim. -
Durduğu yerde bitmeyen pil
Panasonic Evolta AA 2050mAh Şarjlı Pil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: CanKartaL84
Canon SX150IS Manuel mod ile çektiğim bazı fotoğraflar
Çok iyi fotoğraflar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 3 Ekim 2016; 14:58:45 > -
-
Arkadaşlar teşekkür ederim pil tavsiyeleri için. -
Arkadaşlar selamlar bende de sx150is kamera var ve chdk kurdum. Fakat script açtığımda focusu script kendisi yapıyor yani normal modda yarım shutter ile focus yapıyoruz ya biz scripti açar açmaz kendisi hızlıca focus yapıyor ve fotoğraflar istediğim gibi çıkmıyor. Buna bir çözüm var mı? Ve bizim makinayla güzel gidiyor dediğiniz script önerileriniz var mı? -
Oha. Satürn nasıl öyle çıkmış? Bu sadece makinenin kendi zoom'uyla mı? Satürn fotoğrafının ayarları nedir? -
Bu makinayi arkadas 160 tlye satiyor alınır mı sizce bu fiyata
Sıfırsa 150 verilir, 2. el temiz vuruk çiziksiz ise 100-120 verilir. -
chdk kullanan yok mu -
quote:
Orijinalden alıntı: delliii
Bu makinayi arkadas 160 tlye satiyor alınır mı sizce bu fiyata
Sıfırı 199TL ye teknoloji marketlerinde satılıyordu diye hatırlıyorum. Çok temiz hakikaten sıfır ayarında ise alınır bence. Makinaya biraz hakim olmaya başlarsanız giriş seviyesi dslrlere yakın kareler elde edebilirsiniz. Tabi sensör boyutu iso deneyimi gibi farklardan dolayı kaliteyi yakalayamazsınız. Yine de teknik olarak kendinizi geliştirebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: mharman21
chdk kullanan yok mu
Kullanıyorum fakat pil göstergesi dışında çok bir fark yaratmadı. Gerçi kullanıyorum dediğim 3-5 fotoğraf çektim chdk ile. Öyle tam olarak hakim olma fırsatım olmadı.
bende bir türü hakim olamadım çok karmaşık geliyor şimdilik.uzun pozlama ile 2 foto çektim 32 snye kadar yükseltiyor gördüğüm.youtube da video var onlara bakacam biraz -
-
-10 da gitmemesi lazım aslında ekranların, garip :)
fotoğraflar güzel olmuş, renklerde oynama yaptınız mı acaba. -
Güzel fotoğraflar elinize sağlık.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X