Şimdi Ara

### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ### (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.950
Cevap
68
Favori
318.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanım kitabının ilk sayfalarında "kutu içeriği" olarak tek tek neler olması gerektiği yazılıdır. Bence oradan bakarak eksik var mı anlayabilirsiniz.

İngilizce kullanım kitabında Tv bağlantı kablosu olmadığını gördüm kutu içeriğinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 14 Eylül 2012; 23:19:17 >
  • dün havalesini yaptığım siparişim bugün kargoya verilmiş kendim dışında diğer 3 arkadaşa daha sipariş vermiştik hepsi 2 gün içinde gönderilmiş oldu.

şuan istanbulda değilim o yüzden 1 hafta makineyi inceleyemeyeceğim inşallah bir sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

Kılıfta fermuarlı bir bölüm yok, ancak kapağı açınca fotoda gözüktüğü gibi bir cep çıkıyor. oraya hafıza kartı sığar ama düşme riski fazla. onun dışında omuz askısı çıkıyor içinden. fotoda gözüken makinanın kutusunun içinden çıkan bileklik. kılıfın yalıtımı iyi. kalın ve yumuşak bir malzemeden yapılmış. su geçme olasığı da az bence.

fermuar olmaması kötü olmuş. Başka model varmıydı baktığınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

quote:

Orijinalden alıntı: corpsecrazy

Makineyi Göndermiyorum Vazgeçtim. Makinede Çizik Dahi Yok. Fakat Bir Yandanda Aklım Bulanıyor. Acaip Sinir Oldum Bu Ne İştir Ya.

Birdaha İnternetten Alışveriş Yaparsam.

Hocam ben alisverislerimin %75ini internetten yapıyorum neredeyse. Arada ufak tefek problemler olsa da sizin su anki durumunuzla alakalı makinada kesinlikle birsey olmadığına emin olabilirsiniz. İçinizi rahat tutun elektronik cihaz bunlar. Artık bayiden de alsanız bazen onlar bile yenilenmiş ürünü alıyorlar firmalardan. Bu zihniyeti asmamız lazım artık. Sorun yok ve inanılmaz fiyatlara aldık cihazları. Sizin olay tamamen kartınizin kullanılmış olmasıyla alakalidir. Dert etmeyin ve makinenin keyfini çıkarmaya bakın. Göndermemekle doğru bir karar verdiginizi düşünüyorum. Hiç birşeyi kafanıza takmayın bence

Teşekkür Ederim. Göndermeyeceğim Evet. Makineyi Her Kullanışımda Keyif Alıyorum. Fakar Bir an Önce Çanta Ve Tripod Almam Lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tequila6

quote:

Makineyi Göndermiyorum Vazgeçtim. Makinede Çizik Dahi Yok. Fakat Bir Yandanda Aklım Bulanıyor. Acaip Sinir Oldum Bu Ne İştir Ya.

Birdaha İnternetten Alışveriş Yaparsam.

Benim makinede 48 den başladı ama pek umursamadım sorun çıkarsa garantiye gönderirim. 4 sene önce cep telefonuma aldığım micro sd karta bi yuva buldum onu takıp kullanıyorum. onun içinde fotoğraflar vardı belki o yüzden 48den başlamış olabilir. ama yinede kullanılmış ürün olacağını sanmıyorum kutu zaten fotoğraf makinesine özel koruma bandı da tek sefer yapıştırılmış öyle sök tak cinsinden bi band değil. bence kafana takma makinenin keyfini çıkar. :))

Teşekkür Ederim. Yollamayacagım. Bencede Kullanılmış Hafıza Kartından Dolayı Öyle Oldu :)

• gorselakademi.net de şöyle bir bilgi var makine için: Max. Çözünürlük ve Çekim Hızı - 14MP, 3.2 fps

3.2 fps çekebilen var mı? ben çözünürlüğü 2 ye düşürdüm ama yine de olmadı 3.2 fps
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

quote:

Kılıfta fermuarlı bir bölüm yok, ancak kapağı açınca fotoda gözüktüğü gibi bir cep çıkıyor. oraya hafıza kartı sığar ama düşme riski fazla. onun dışında omuz askısı çıkıyor içinden. fotoda gözüken makinanın kutusunun içinden çıkan bileklik. kılıfın yalıtımı iyi. kalın ve yumuşak bir malzemeden yapılmış. su geçme olasığı da az bence.

fermuar var. ondeki cebe ulasmak icin cirti aciyorsunuz, sonra fermuari acinca makinaya.

ben onu hafiza kartina ozel ayri bir fermuarli bolme yok seklinde yazmistim. onceki mesajda tam belirtmemisim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 15 Eylül 2012; 1:11:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

fermuar var. ondeki cebe ulasmak icin cirti aciyorsunuz, sonra fermuari acinca makinaya.

ben onu hafiza kartina ozel ayri bir fermuarli bolme yok seklinde yazmistim. onceki mesajda tam belirtmemisim.

ben de zaten hafıza kartı ve pil koyabileceğim ayrı bir fermuarlı bölge için sormuştum.

http://www.kliksa.com/UrunDetay/fotograf-kamera/canta-foto2/900153029 şu kılıfı düşünüyorum.
    İç Ölçüleri (cm) : 7,3 x 12,3 x 3,3 şeklinde geçiyor bizim makine ise 11.3 x 7.3 x 4.6 sışar mı bilemedim açıkçası

• @ oturan adam:

Baya bir yanlis anlasilma olmus ama sonuca bagladik :)
    Bence kilifin makinadan kucuk olmasi sıkınti yaratacaktir. Gozunuzle gormeden makinayi kilifla denemeden almayin derim.

@corpsecrazy:

Linklediginiz kilif dslr icin. Asiri buyuk gelecektir. Kompact makinanin en buyuk artisi yaninizda rahatlikla tasiyip, dslr-like makinalardaki ozelliklere yakin olmasidir. Bu kilif kompaxt makinanin en buyuk ozelligini olduruyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 15 Eylül 2012; 9:51:24 >

• quote:

gorselakademi.net de şöyle bir bilgi var makine için: Max. Çözünürlük ve Çekim Hızı - 14MP, 3.2 fps

3.2 fps çekebilen var mı? ben çözünürlüğü 2 ye düşürdüm ama yine de olmadı 3.2 fps

Kullandığınız hafıza kartı ve özellikleri nedir ?
    Bir de Full HD video çeken makinalar için artık minimum class10 kart kullanınız. Class6'lar video çekimi esnasında yavaş kalıp video kayıdının makina tarafından durdurulmasına sebebiyet verebilir.

Bakınız :http://www.teknoseyir.com/62763/sd-kartlar-hizlaniyor-uhs-destekli-sandisk-extreme-testte/

Burada uhs-1 kart incelemesi var ama izlerseniz yukarıda bahsettiğim class6 kartın yaratabileceği sorundan bahsediliyor.

• arkadaşlar pil durum göstergesi sadece piller azalınca mı haber veriyor. eski makinelerde bile 3-4 kademeli gösterge varken bunda neden böyle yapmışlar ki? ya da ayrıca bi ayarı mı var yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AytekinNet

arkadaşlar pil durum göstergesi sadece piller azalınca mı haber veriyor. eski makinelerde bile 3-4 kademeli gösterge varken bunda neden böyle yapmışlar ki? ya da ayrıca bi ayarı mı var yoksa?

Evet sadece azalınca gösteriyor. Ama azaldığında bile pile göre uzun süre idare edebiliyor. Şu an boş video çekiyorum, işlem bitince ayrıntı vereceğim.
  • Bugün kipadan kodak 70625 model canta aldım 34 tl'ye. Cok fonksiyonlu guzel bir canta hoşuma gitti. Almak isteyen arkadaslar bunu da inceleyin bence.
    Bu arada bizim muhabbet kuşunun fotograflarını çekeyim dedim ancak hayvan biraz hiperaktif oldugundan hep bulanık çıkıyor. Spor modu tarzı bir ayar varmidir? Hangi ayarda çekmem gerek?

• quote:

Bugün kipadan kodak 70625 model canta aldım 34 tl'ye. Cok fonksiyonlu guzel bir canta hoşuma gitti. Almak isteyen arkadaslar bunu da inceleyin bence.
    Bu arada bizim muhabbet kuşunun fotograflarını çekeyim dedim ancak hayvan biraz hiperaktif oldugundan hep bulanık çıkıyor. Spor modu tarzı bir ayar varmidir? Hangi ayarda çekmem gerek?

Çantanın Resimleri Ve Makinenin Çanta İçindeki Resimlerini Bekliyoruz.

Haa Birde Panaroma Modu Yok Galiba Bunda ??
  • quote:

Haa Birde Panaroma Modu Yok Galiba Bunda ??

Panoramik çekim malesef yok.Ama yan yana çekip photoshop ile panoramik yapabilirsiniz.
  • quote:

Bugün kipadan kodak 70625 model canta aldım 34 tl'ye. Cok fonksiyonlu guzel bir canta hoşuma gitti. Almak isteyen arkadaslar bunu da inceleyin bence.

tv moduna moduna alıp obje net çıkana kadar estanteneyi gittikçe hızlandırın. 1/250 1/320 gibi değerler yeterli olacaktır

• Bimeks'den aldım Case Logic SLDC202. Gayet güzel oturdu içine ayrıca ön ve arka kısım sert malzemeden yapılmış. Korumasını beğendim. Fiyatı 50 TL.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.