Şimdi Ara

CANON SX510 HS İNCELEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
6.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu makinayı almayı düşünüyorum dün 2 mağazada inceledim ama wifi bağlantı kuramadık daha doğrusu wifi rumuzu yazıp tamam diyemiyoruz o yüzden wifi baağlanamadık rumuz yazıp nası tamam deniyor foto çekermisin sana zahmet wifi bağlanma aşamalarını paylaşırmsın Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar hocam bende bu makinayı almak istiyorum.Portre çekimleri iyi ideal makinamıdır sizce az yardımcı olurmusunuz
  • O konuda bilgim yok. Ben Sx510'u wifi noktası olarak kullanıp telefonumdan sx510'un wifi ağına bağlanarak kullandım hep.

@dell35

Merhaba. Sadece 1 kere porte çektim ve o da güzel çıktı ama çok da ayrıntılı olarak kalitesini incelemedim açıkçası. Arka plan portredeki kişiyi ayıracak kadar flulaşıyor fakat Dslr seviyesinde bokeh olmuyor, yine de hoş bir bokehi var. Tabi zoomu biraz artırarak çekmek lazım ki bokeh artsın. Bokeh istemem derseniz diyaframı biraz açarak istediğiniz gibi sonuç elde edebilirsiniz. O çektiğim portreyi gösteremem ama güzel portreler çekilebileceğini düşünüyorum. Şu anda portresini çekebileceğim biri yok ama portre kalitesi başka türlü anlaşılabilirse istediğiniz gibi çekim yapıp fotoğrafları paylaşabilirim. Cansız manken falan çekerim isterseniz müsait bir zamanda :D Veya başka bir obje çekerek portre başarısı sınanabilirse onu da yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

O konuda bilgim yok. Ben Sx510'u wifi noktası olarak kullanıp telefonumdan sx510'un wifi ağına bağlanarak kullandım hep.

@dell35

Merhaba. Sadece 1 kere porte çektim ve o da güzel çıktı ama çok da ayrıntılı olarak kalitesini incelemedim açıkçası. Arka plan portredeki kişiyi ayıracak kadar flulaşıyor fakat Dslr seviyesinde bokeh olmuyor, yine de hoş bir bokehi var. Tabi zoomu biraz artırarak çekmek lazım ki bokeh artsın. Bokeh istemem derseniz diyaframı biraz açarak istediğiniz gibi sonuç elde edebilirsiniz. O çektiğim portreyi gösteremem ama güzel portreler çekilebileceğini düşünüyorum. Şu anda portresini çekebileceğim biri yok ama portre kalitesi başka türlü anlaşılabilirse istediğiniz gibi çekim yapıp fotoğrafları paylaşabilirim. Cansız manken falan çekerim isterseniz müsait bir zamanda :D Veya başka bir obje çekerek portre başarısı sınanabilirse onu da yaparım.

Eyvallah hocam bilgiler için çok teşekkür ederim
    Müsait olduğunuz bir zamanda resim çekip buraya yüklerseniz çok sevinirim :D İyi akşamlar ...

• Çok güzel Resimler çekmişsiniz
  • kart olarak ne kullanıyorsun?
  • Kamerayı aldım. İlk video denemem. Bazılarını 720p bazılarını 1080p ile çektim. :)

http://www.dailymotion.com/video/x2y92el
  • Ellerinize sağlık, güzel bir inceleme olmuş.
    2014 Nisan'da aldığım makineme kolay alıştım. herhangi bir eğitimim olmasa da makinenin kullanımı gerçekten kolay. Özellikle Ay çekmeyi çok sevdim. Tripod kullanmadan çekebilmek bana göre büyük özgürlük. İlk başlarda beyaz dengesini ayarlayamayacağım gibi geldi. sonunda onda da bir yol katettik.
    En güzel özelliklerinden biri kolay taşınabilir olması. Çantama atıp istediğim yerde ve zamanda fotoğraf çekebiliyorum.
    Hareket halinde odaklaması gayet iyi. Seyahat esnasında çok fotoğraf çektim. Çok memnun kaldım.
    Wi-Fi özelliği çok iyi. Eğer Android tabanlı telefona sahipseniz, wi-fi üzerinden iletişim kurabiliyorsunuz. Telefonunuza yükleyeceğiniz Canon Camera Connect programı sayesinde karşılıklı dosya alışverişi yapabilirsiniz.
    Sonuç olarak makinemi seviyorum. Sahip olduğum için hiç pişmanlık duymadım.

• Konuyu Hortlatıyorum Ama Hangi Programı Yada Hangi Programları Kullanıyorsun.... Birde Androidde Fotoğrafçılar için Foto Düzenleme Programı varmı Bildiğin

• Arkadaşlar konu eski olmasına rağmen ben bu makinayı 2. el aldım temiz bir makina özellikle iş yerimizdeki ürünlerin resimlerini çekip sosyal medya ve sitemizde paylaşmak istiyoruz ,tabi bu arada iş yerimizde bulunan deniz akvaryumunun mercanlarını da makro çekim yapmak istiyorum,ancak iyi bir çekim yapamıyorum ,klavuzu okumamam rağmen canlı ve net ürün çekimi ve makro çekim yapamıyorum,bu ayarlar konusunda da bana bilgi verebilecek arkadaş varmı gerekirse whatsapp numaram 05356201943,teşekkür ederim.
  • Merhabalar bende canon powershot sx510 hs cihazına sahibim tabi maksimum alali 1 ay felan oldu chdk yi kurdum yukledim ne icin diye sorarsaniz uzun pozlama konusunda araçlarda ışık huzmesi şelale de su cekimi hatta gece gok yuzu cekimlerinde kullanmak icin bile diyebilirim lakin konuda belirttiginiz chdk uzerinden pozlama suresi orjinalinde maksimum 15 saniye oldugu icin bu sureyi yarim saat gibi süreye bir turlu cikaramadim sinirlari zorluyorum karistiriyorum chdk menusunu bir turlu olmuyor farkli farkli script ler betik dosyalari deniyorum nafile yardimci olursaniz cok sevinirim 😊

• Mesut331414 M kullanıcısına yanıt
    Makineyi satalı çok uzun süre olduğu için hatırlamıyorum açıkçası. Yapabilseniz bile yarım saatlik uzun pozlama pek iyi sonuç vermeyecektir. Sensör aşırı ısınır o kadar sürede ve ya makine zarar görür ya da en iyi ihtimalle fotoğraf tanınamaz halde olur.

Yarım saatlik pozlamayı ne amaçla kullanacaksınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Instagram hesabiniz varsa ordan irtibata gecsem sizinle uygunmudur abi gercekten yardima ihtiyacim var ?

• Mesut331414 M kullanıcısına yanıt
    Instagram kullanmıyorum. Oradan iletişim daha mı iyi oluyor? :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.