Şimdi Ara

<CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.153
Cevap
5
Favori
257.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    CANON PİXMA MP190 elimde bu model bir yazıcı var ancak bir yıl süre kadar hiç kullanılmadı kullanamama nedenim en son verdiği "E-5" hatasını çözemedim. Şimdi çok lazım oldu ve yapmam gerekiyor bu hatanın çözümünü bilen şunu yaptım oldu denemelisin diyen herkesin önerilerini bekliyorum.
  • Slm

A4 foto çıtkı için

600x1200 dpi yeterli mi? Bu deger inç başina 720000 nokta olması lazım. Canon yazıcılar bu durum nasıl.

Yuksek çözünürlükte fark belli ediyor mu?

İnternette 300 dpi yeterli oldugu yazıyor.

300 dpi anladıgım 300x300 inç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinKPR

CANON PİXMA MP190 elimde bu model bir yazıcı var ancak bir yıl süre kadar hiç kullanılmadı kullanamama nedenim en son verdiği "E-5" hatasını çözemedim. Şimdi çok lazım oldu ve yapmam gerekiyor bu hatanın çözümünü bilen şunu yaptım oldu denemelisin diyen herkesin önerilerini bekliyorum.

E 05 hatası kartuşu görmeme ya da kartuş tanımama hatasıdır. Kartuşların arkasındaki chip kısmına mürekkep bulaşmış olabilir ıslak mendil ya da kolonya ve pamuk ile silip kurutursan düzelir sanırım ama bazen de chip yanmış da olabiliyor.Bir de 1 yıldır kullanmadığınızı söylemişsiniz büyük ihtimalle kartuşlar kurumuştur. Sıcak su ya da solüsyon ile bu sorunda çözülebilir ama %100 düzelme garantisi yoktur. Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: bydoctore

CANON MAXIFY MB5050 model yazıcıyı almayı düşünüyorum.
    Evde kullanacağım bu ürünü kullanan arkadaşlar tavsiye ederlermi?

Üzerinden uzun zaman geçmiş ama almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ediyorum. Dolan kartuşlu sistemle rahatlıkla kullanabilirsiniz...
  • ermanozgen kullanıcısına yanıt
    Neyse yazıcının üstünden seçebiliyorum 600dpı 300 dpı.
    bilgisayarda girişi yok, yazdırırken "yüksek kalite yada normal" seçebiliyoruz.
    canon mg5050
    ürün hızlı yazdırma açınca kusurlu çıtkı verebiliyor. gri tonlarda yazı için iyi.
    yüksek kalitede kağıt yıpranma kapalı iken renkler gayet canlı. tarayıcısı iyi değil. 2007 epsonlar bile daha iyi tarıyor.
    epson yazıcımın mürekkebi hemen bitmişti ve çok pahalıydı. bu yazıcıyı da tankları buyuk diye aldım.
  • Şu da var bunların püskürtme kafaları kartuşla bağlantısı yok.
    içi görünen doldurulabilen kartuş kullanılabilir. bunların reset kartılı oluyor. mürekkebin bitiği anlaşılmaz ise kafa donarak tıkana bilir.
    ciss'e de gerek görmüyorum. Arada bir kartuşları kontrol etmek lazım.
  • matbaa da aydınger e ters çıktı almak için yazıcıya ihtiyacım var bu makine işimi görür mü sıkıntıları nedir kullanan varsa yazabilir mi yada makine önerilerinize açığım

• bmc307 B kullanıcısına yanıt
    Yazıcı hakında bilgim yok fakat daha önce xerox tonerli yazıcım vardı. Orjinal tonerin ardından 3 defa dolum yaptırıyordum 4 de bozuluyor. Yeni alıp tekrar 3 defa doldurtuyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanozgen -- 18 Şubat 2017; 16:43:34 >
  • ermanozgen kullanıcısına yanıt
    xerox terich etmiyorum hem sarf malzeme konusunda hemde yedek parça ve servisi sıkıntılı
  • Merhaba. Canon MP490 yazıcım vardı. Bir buçuk sene önce kadar bozuldu. Yapamadım. Düzeltemedim. Bir buçuk senedir gidip internet kafede bastırmaktan bıktım. Özel belgelerimi zaten bastırma ihtimalim yok int kafede. Bu yüzden mümkünse bana MP490 muadili 300-500 lira arası bir yazıcı önerebilir misiniz? Tarayıcısının olması şart değil, ama olursa iyi olur. Çünkü tarayıcı için eski MP490'ı kullanabilirim hala.

Teşekkürler.
  • Canon e514 cok fonksiyonlu cihaza sahibim ilk aldigim kartuslar var üzerinde.Renkli bitti siyah da yariya kadar azaldi buna bitmeyen kartus sistemi takmak mantıklı mı nerden taktirabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/126780779

arkadaşlar bi el atar mısınız?
  • İyi günler. İş yerimde mf237w yazıcı kullanıyorum. Bitmeyen kartuştan dlumlu toner aldım ve kullanıyorum ancak çok silik ve kalitesiz görüntü veriyor. Bir de üstüne versiyon güncelleme yaptım ve şimdi çiplerle ilgili sorun çıkarıyor. Hem muadil toner hem de şu yazılım işini halledebilmem için beni yönlendirebilirseniz sevinirim.
  • Canon mx925 kullanıyorum, dolan tip kartuş takılı, mürekkepleri azaldı, doldurdum,ama halen seviye düşük, mürekkep yok uyarısı alıyorum ve basmıyor, ne yapılabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.amon

Canon mx925 kullanıyorum, dolan tip kartuş takılı, mürekkepleri azaldı, doldurdum,ama halen seviye düşük, mürekkep yok uyarısı alıyorum ve basmıyor, ne yapılabilir?
    bir yerde görmüştüm ayni sorunu. her seferinde bir kartus takip calistirmalisin. toplu halde takinca resetleme yapmiyormus.

• canon maxify ib4050 b504 hatası alıyorum nasıl çözerim
  • Merhaba canon pixma g3411 yazıcı aldım.kodak a4 fotograf kağıdına resim basmak istiyorum tam sayfa ama ekrana sığdır dediğimde resmi biraz yakınlaştırıp öyle yazıyor kenardski nesnelerin bir kısmı kırpılmış oluyo.kayıpsız tam sayfa nasıl yazdırabilirim.tskler.

• coolbaris11 kullanıcısına yanıt
    fotoğrafı sığdır işaretini kaldırın :)
  • Ozamanda yanlarda beyaz boşluk kalıyor.benim gördüğüm 4.3 fotolarda sorun olmuyor 16.9 formatlarda bu durum oluyor

• Merhaba arkadaşlar,
    Ofiste kullandığım ve gayet mennun olduğum Canon İ-sensys MF216n yazıcının dokunmatik ekranı ve paneldeki tuşlar çalışmıyor. Akşam çıkarken fişten çekip sabah denediğimde bir süre düzeldi sonra tekrar çalışmadılar. Ama diğer tarama, yazdırma fonksiyonlarında sıkıntı yok.

Sorun nedir, nasıl düzelir yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.