Arkadaşlar selamlar. Kullanmadığımız ve içinde de kimsenin yaşamadığı ve sadece buzdolabının çalıştığı boş eve 130 lira civarı elektrik faturası gelmesi normal mi?
İşin ilginci kendimin yaşadığı, fırın, buzdolabı, elektrikli süpürge, kurutma makinesi, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve televizyonun çalıştığı eve de benzer miktarda faturanın geliyor olması.
Yalnız şöyle bir ayrıntı var. Benim yaşadığım ve beyaz eşyaların çalıştırıldığı evdeki beyaz eşyalar yeni. Hani diyorum a sınıfı az elektik tüketme muhabbeti olabilir mi diye ama bu kadar da tasarruf olur mu? Bize mi az geliyor, boş eve mi çok geliyor? eski tek bir buzdolabına karşılık yukarıda saydıklarım normal mi?
Telefon su dolu kovaya düştü ! Redmi Note 8 Pro
Selam arkadaşlar 2,5 yıldır sorunsuz kullandığım redmi note 8 pro telefonum yanlışlıkla içi su dolu kovaya düştü. Çıkartıp incelediğimde kamerasının çalışmadığını fark ettim. Ana kamera bir süre sonra düzeldi ama portre modu ve 0.6x geniş açı çalışmıyor. Ana kamera da ara ara gidiyor. Kameraya bağlanılamıyor uyarısı çıkıyor.
Şimdi ben ne yapmam gerek. Mahalledeki telefoncuya götürdüm ama ilgilenmek istemedi sıvı teması olduğu için. Riskliymiş. Bir daha açılmayabilirmiş. Telefon daha yepyeni. Çok da seviyordum. Kamera haricinde bir sorun da oluşmadı. Kim bakar bu telefona nereye götürmeliyim. İstanbul'da yaşıyorum.
Bu nedir ?
|
TÜRKNET'E ELVEDA...
|
TÜRKTELEKOM ALTYAPI BİLGİSİ GÜNCELLEMİYOR
|
|
|
Türk Telekom Saha Dolabına Fiber Geldi
|
Turknet her zamanki gibi Oyalama Taktiklerine Devam Ediyor
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 232
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 14.183 (Bu ay: 214)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar