Şimdi Ara

Canon ve Epson Tüm soruları Yanıtlıyorum. ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
27
Favori
64.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canon i-SENSYS LBP7010C tonerlerin dolum fiyatı nedir ?
  • Teşekkurler verdiğiniz bilgiler için.Epsonlar Fotoğraf baskısında çerçevesiz fotoğraf basabiliyormu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekemenb

Teşekkurler verdiğiniz bilgiler için.Epsonlar Fotoğraf baskısında çerçevesiz fotoğraf basabiliyormu..

benim gördügüm epson makinalarda yoktu. hangi modellerde var onu bilmiyorum.
  • hocam iyi günler
    yazıcıda renk yönetimi konusunda sıkıntı yaşıyorum. dijital ortamda kahverengi, gri monokramatik bir resim yeşil, maviye doğru kayıyor. bu en bariz olanları normla fotoğraflarda da istediğim sonucu alamıyorum dijital ortamda gözükenden daha farklı renk tonlarını baskın hale getiriyor. Örneğin dijital ortamda sarı baskınken, yazıcıda mavi baskın oluyor. Adobe photoshop kullanıyorum renk yönetimini ona bırakıyorum bazen yazıcıya bırakıyorum cmyk'ya çeviriyorum filan ama bu sıkıntıyı aşamadım. varsa bir öneriniz tavsiyeniz paylaşırsanız mutlu olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar ,

Canon yeni çıkan/çıkacaj Pixma G3400 modelini bekliyorum. Fakat Epson L365 i de düşünmüyor değilim. Aklımdaki soru epsonda L365 de lekeli çıkarma sorunu var. Bu sürekli devam ediyor mu ?

Ayrıca Canon G3400 ü alıp deneyen varsa epsonla karşılaştırabilecegi bir veriye sahip mi ?
  • Tutakbilisim T kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın geç cevap veriyorum. İnternet bağlantısı sıkıntılı burada. Yogun temizleme denedim ancak menüde bulamadım. Galiba yazıcının softwareini yuklemem gerekiyor. Onu da epsonin sitesinden denedim ancak ya linklerde sorun var ya da bağlantıda sıkıntı var. Epson india sitesinden indirebildim o da çalışmadı. Bana gonderebileceginiz bir link var mi? Birde renkli lazer yazici modeli sormustum. Yardimci olabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutakbilisim T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Emlak ofisimiz için epson l 365 aldık. Cama reklam amaçlı fotoğraf bastırmak istiyoruz. bir türlü 255 gr. orjinal kağıdı bulamadık. Yardım lütfen

PREMİUM GLOSSY PHOTO PAPER, DIN A4, 255G/M², 50 SHEETS

ÜRÜN

İÇERİK

Premium Glossy Photo Paper, DIN A4, 255g / m2, 50 Sheets
    C13S041624
    50 Sayfa
    255 g/m²
    A4
  • Sadece Fotoğraf bastırmak için yazıcı arıyorum. EPSON L365 ile L805 arasında kaldım. İkisi arasında 2 kat fiyat farkı var. Değer mi bilemiyorum.
    Çıktı kalitesi ve fotoğraf dayanıklılığı önemli. Hız çok önemli değil. Tarayıcı olup olmaması önemli değil.

EPSON L805 in üstün yanları nedir L365 e göre?
    Benim gördüğüm 6 renk olması, 1,5pl damlacık boyutu, çok daha hızlı çıktı alması. İlk 2 özelliğe göre daha kaliteli çıktı alacağı bariz ancak gözle net olarak anlaşılır mı bu fark?

EPSON L365 de çerçevesiz baskı alma özelliği var mı? A4 fotoğraf kağıdına baskı yapabiliyor mu? Bu 2 özellik L805 özelliklerinde yazıyor ama L365 e yazmamışlar resmi sitede.
    Yine resmi sitede karşılaştırma yapınca L805 de otomatik belge besleyici özelliği var, diğerinde yok mu? Bir de L805 e ek olarak 9x13 çıktı alabilir denmiş.
  • astrafe A kullanıcısına yanıt
    püskürtme ucu denetimi yaparsnaız çıkar efendim.
  • nebisim kullanıcısına yanıt
    Bununla ilgili video çekeceğim. en kısa sürede
  • geowling G kullanıcısına yanıt
    Lekeli çıkarma sorunu nedir tam acıklarmısınız ?

Canon tanklısı gözümde alınmayacak makinedir
    sebebi ise
    http://www.kartusdestek.com/canon-g1400-g2400-g3400-yazicilarda-kesinlikle-almayiniz/
  • tegen113 T kullanıcısına yanıt
    0850 840 84 21 arayın yardımcı olalım efendim.
  • -Sojo- kullanıcısına yanıt
    sizin görüdğüm kadarı ile Epson L310 ile Epson L805 arasında gidip gelmeniz gerekiyor.
    Epson L365 10x15 çerçeveli basar
    A4 e baskı yapar çerçeveli
    9X13 baskı alabilirsinde kağıdı nerden bulacaksın ?
    hocam valla oku oku sorularınızı bitiremedim biraz gereksiz yerlerden sormuşsunuz.
    ev kullanıcısıysan amatör basacaksan L310 al kenarlık bırakır
    fotoğrafçıysan profesyonel basacaksan L805 al kenarlık bırakmaz
    bu kadar.
  • Alixan A kullanıcısına yanıt
    hocam 0850 840 84 21 arayın yardımcı olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutakbilisim

Lekeli çıkarma sorunu nedir tam acıklarmısınız ?

Canon tanklısı gözümde alınmayacak makinedir
    sebebi ise
    http://www.kartusdestek.com/canon-g1400-g2400-g3400-yazicilarda-kesinlikle-almayiniz/

Kadir Bey, bunu söylemek için henüz cok erken degil mi?
    verdiginiz linki okudum yazılanların hepsi farazi seyler. Mesela diyor ki bu kartuslarla ne kadar baskı alınacak cevabı yok. Canonun sitesine bakarsanız Renkli: 7000 sayfa. Siyah: 6000 sayfa* yazmıslar ki bu test edilip yazılan bir rakamdır. Bu garanti rakamın bir kaç katına cıkacagına eminim cünkü suanki kartuslar bile 10bini rahat geciyor tank takıldıgında. Sonra diyorki hani kartuş nerde? nereden alıcaz? Bunu getiren adamın kartuş getirmemesi gibi bir şey olabilir mi? sarf malzemeside olacaktır muhakkak ama direkt satış mı yoksa servis ile mi onu bekleyip görücez. peki bende onlara sorayım epson kafası tıkandı hani nerde satılıyor? nerden alcaz? Cok basit bir yazı olmus bence.

• ben eski fotoğrafları bilgisayara atmak için tarayıcı arıyorum.fotoğrafçılara sordum tanesini 50 kuruşa falan yaparlarmış bende nerden baksan 1000 adet fotoğraf var kaliteli bir tarayıcı almak daha mantıklı geldi.bütçem 300 liraya kadar çıkabilir.en yeni fotoğraf 10 senelik yaklaşık,yani çoğu seki.siz ne örerirsiniz,teşekürler.
  • iso227 kullanıcısına yanıt
    Canon MG5650 alırsan hem orta sınıfta kaliteli ve güzel bir yazıcıya sahip olursun hemde 1200 x 2400 dpi optik tarayıcısı ile tüm fotograflarını kendin taratıp arsiv yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso227

ben eski fotoğrafları bilgisayara atmak için tarayıcı arıyorum.fotoğrafçılara sordum tanesini 50 kuruşa falan yaparlarmış bende nerden baksan 1000 adet fotoğraf var kaliteli bir tarayıcı almak daha mantıklı geldi.bütçem 300 liraya kadar çıkabilir.en yeni fotoğraf 10 senelik yaklaşık,yani çoğu seki.siz ne örerirsiniz,teşekürler.

http://www.hepsiburada.com/mustek-bearpaw-4800-pro-ii-tarayici-pm-bd90704

bu tarayıcıdan var. zamanında biraz kullandım uzun zamandır kutusunda duruyor. 2400*4800 tarama kalitesinde. uygun fiyata satabilirim.

• mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    kardeş bende 7-8 senelik tarayacı vardı oda 4800dpi değerindeydi yanlış hatırlamıyosam.ama oda çok yavaş tarıyordu,seninkinin tatama hızı ne kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 6 Mart 2016; 22:36:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso227

kardeş bende 7-8 senelik tarayacı vardı oda 4800dpi değerindeydi yanlış hatırlamıyosam.ama oda çok yavaş tarıyordu,seninkinin tatama hızı ne kadar.

hocam 2-3 yıldır kutusunda duruyor ama tarama kalitesi ne kadar iyiyse o kadar yavas tarama yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.