Şimdi Ara

Canon ve Epson Tüm soruları Yanıtlıyorum. ! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
27
Favori
65.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biraz geç oldu k.bakma :D Çıktı aldım birkaç tane çok süper değil kalitesi ama tatmin edici. Ufak tefek resimler bastım kötü değil. Yani bunu nasıl yorum yaparak anlatabilirim bilmiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tridz

Biraz geç oldu k.bakma :D Çıktı aldım birkaç tane çok süper değil kalitesi ama tatmin edici. Ufak tefek resimler bastım kötü değil. Yani bunu nasıl yorum yaparak anlatabilirim bilmiyorum :D

Kafam karıştı ama internette bulunan bir resmi çıktısını alıp siteye yükleye bilirsen belki kıyaslama yapabiliriz yinede tşk.
    ( çıktıları foto kağıdınamı aldınız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agah07 -- 3 Mayıs 2016; 20:37:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutakbilisim T kullanıcısına yanıt
    hocam dediklerinizi yaptım ama hata devam ediyor ama çıktı alabiliyorum şuanda tank full dolu

Canon ve Epson Tüm soruları Yanıtlıyorum. !
  • agah07 A kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir fotoğraf buldum internette ve canon A4 Glossy Photo Paper'a bastım.
    Orijnal fotoğrafı paylaşıyorum.
    Çıktıyı fotoğraf makinesiyle paylaştığım için monitörü de fotoğraf makinesiyle çektim ikisini de görmüş olursun.
    Çıktının fotoğraftakilerden biraz daha net olduğunu söyleyebilirim :)

Bu orijinal fotoğraf

Bu da monitörün fotoğrafı :)
    Bu fotoğraf makinesi ile çıktının fotoğrafı
    Bu da tarayıcıdan tarattım renklerin parlaklığıyla ilgili daha iyi bir fikir verir çektiğim fotoğraf biraz soluk çıkmış

Bu resmi de silemedim bir türlü siliyorum siliyorum yolluyor yine yukardakilerden birinin aynısı bu görmezden gel:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tridz -- 8 Mayıs 2016; 20:20:08 >

• Tridz T kullanıcısına yanıt
    Hocam çok tşk. Dediğin gibi profesyonel değilsede iyi denebilir herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol üstteki renk kartelalarının ordaki beyaz yazıların hepsi çıktıda okunur kalitede. Fotoğraflarda pek iyi değil.Farklı modeller kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum ama bence gayet yeterli bir kalite.Fotoğraf kağıdı da önemli tabi :)
  • canon g3400 ile epsonl365 arasında kaldım canon g3400 düşünüyordum daha yeni çıktığı için fakat epson aklıma takıldı galiba bu tanklı sistemde başı çekiyor canon arkasından geliyor hangisinden alacağıma karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q0o -- 9 Mayıs 2016; 23:09:52 >
  • Q0o Q kullanıcısına yanıt
    Canon g3400 kullanıyorum. kenarlıksız fotoğraf basmak istiyorsan canon alacaksın. epson l365 in çıktılarını görmedim.
  • arkadaşlar epson px820fwd nasıl bi makinede? 2.el almayı düşünüyorum fiyatı en fazla ne olmalı? birde ben genel olarak resim basacağım bana onereceginiz marka model nedir? tahmini bütçe 300 350 tl civarı tesk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kolay gelsin. Canon pixma G2400 aldım. Kurulumu felan yaptım ama mürekkep çekmedi sadece pembe renk aldı diğer renkleri almadı. yardımcı olabilirmisiniz.
  • Merhaba epson stylus sx 105 model yazıcı var.İş yerinde bilgisayar yok cep telefonundan wireless üzerinden bağlanıp yazı çıkartabilirmiyim.Birde fiyatı nedir bilen birisi yardımcı olursa çok makbule geçer.

• merhabalar

canon ya da hp lazer yazıcı almak istiyorum
    siyah beyaz baskı ve fotokopi özelliği olmalı

toner dolumu kolay olmalı

aile hekimliğinde evrak baskı fotokopi için kullancam

max 400 tl lik bir ürün önerebilir misiniz
  • yusufcan00 Y kullanıcısına yanıt
    Mürekkep sorunu çözüldü mü acaba? Ne yaptınız?

• Herkese merhaba, yaklaşık 4 sene epson px800fw kullandım. Geçenlerde arıza yaptı yetkili servise götürdüm, inceleme sonucu tamirinin astarı yüzünden pahalıya geleceğini ve tamir edemeyeceklerini söylediler. Şimdi yeni bir yazıcı almak istiyorum daha önce kullandığım bu yazıcının özelliklerine ve fotoğraf çıktı kalitesine uygun bir yazıcı tavsiye eder misiniz?

Not: Fax özelliği olmayan bir makinede olabilir fax özelliğini zaten kullanmıyorum. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrkunLeo

Herkese merhaba, yaklaşık 4 sene epson px800fw kullandım. Geçenlerde arıza yaptı yetkili servise götürdüm, inceleme sonucu tamirinin astarı yüzünden pahalıya geleceğini ve tamir edemeyeceklerini söylediler. Şimdi yeni bir yazıcı almak istiyorum daha önce kullandığım bu yazıcının özelliklerine ve fotoğraf çıktı kalitesine uygun bir yazıcı tavsiye eder misiniz?

Not: Fax özelliği olmayan bir makinede olabilir fax özelliğini zaten kullanmıyorum. Teşekkürler.

öve öve bitirilemeyen epson servisleri için ne ayıp bir durum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrkunLeo

Herkese merhaba, yaklaşık 4 sene epson px800fw kullandım. Geçenlerde arıza yaptı yetkili servise götürdüm, inceleme sonucu tamirinin astarı yüzünden pahalıya geleceğini ve tamir edemeyeceklerini söylediler. Şimdi yeni bir yazıcı almak istiyorum daha önce kullandığım bu yazıcının özelliklerine ve fotoğraf çıktı kalitesine uygun bir yazıcı tavsiye eder misiniz?

cihazın arızası neydi astarı yüzünden pahalı olması için baskı kafasının arızalı olması lazım
  • kartusbankasi K kullanıcısına yanıt
    Baskı kafasından arızalı demediler. Sanırım mekanik birşey parçası yokmuş kağıt sıkıştı diyor ve tüm işıklar yanıp sönüyor makinayı çalıştıramıyorsun. Bana garip geldi sanayi kanununa göre 10 yıl yedek parça bulundurma zorunluluğu var.
  • Hocam internetteki renk ayarı videonuzu izledim, dediğiniz gibi ayarları yapıyorum, desen kodları çıkıyor ama desenler yok. Sadece altında kodlar yazıyor. c:5 M:5 Y-15 C:0 M:0 Y:0 .. VB..., Birde renk ayarlarıyla ne kadar oynasamda fotoğrafta bir değişiklik olmuyor acaba yazıcıda sorunmu var.

Model Canon ip7250
  • epson l365 aldım pdf dosyasını yazdıracağım zaman send to onenot 2013 çıkıyor yazıcının ismi çkmıyor word dosyasındaki gibi send to one not 2013e tıkladığım zamanda yüklü olmadığı için bende galiba yazdırmıyor başka seçenekte yok nasıl yazdırıcam ?
  • agah07 A kullanıcısına yanıt
    Bu mesajlasmalari yaptigimiz zamanlarda cikarttigim birkac fotograf su anda sararip solmus durumda eski makinamdan cikardiklarimda sorun yok. Sanirim mürekkebinde bir sorun var veya bu tank sistemi ile kalitrsizlestirdiler

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.