Şimdi Ara

Canon ve Epson Tüm soruları Yanıtlıyorum. ! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
27
Favori
65.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tridz

Bu mesajlasmalari yaptigimiz zamanlarda cikarttigim birkac fotograf su anda sararip solmus durumda eski makinamdan cikardiklarimda sorun yok. Sanirim mürekkebinde bir sorun var veya bu tank sistemi ile kalitrsizlestirdiler

Hocam foto kağıt ile kullanılan mı soldu yoksa a4 dekilermi?
  • agah07 A kullanıcısına yanıt
    A4 ü bulamadım ne durumda bilmiyorum gerçi onda sorun olmaz ışık almıyordur dolabın içinde bir yerdedir. Ancak buzdolabına astığımız birkaç resim vardı fotoğraf kağıdına basılmış onlarda ışık alan yerler solmuştu hep mıknatısların altında renkler aynı duruyordu. Ben mürekkepten kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
  • Epson l220 nasıldır tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayda 20-30 çıktı için evde kullanacağım bir yazıcı tavsiyesi alsam 200 tl ye kadar
  • iyi günler ,iyi forumlar dilerim öncelikle.İlginize teşekkür ederim.

Elimde bulunan Canon MX395 model yazıcımda , Kalın kağıt yani, kuşe kağıt'a baskı alabilir miyim ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • arkadaşlar yeni yazıcı almayı düşünüyorum bütçem 400 450 TL civarı ama hadi 500 olsun. Bunun içinde salf malzemesini de almayı düşünüyorum mesela dolan kartus ve mürekkebi. (Bitmeyen kartus gibi)
    Yazıcıdan istediğim özellikler:
    -autodublex baskı
    -Fotoğraf baskısı çerçevesiz
    -mümkünse 100 ve 100+ kağıt stoklama bölümü (aşırı şart degil)
    -wifi
    -tarayıcı
    -tercihlerim arasında marka olarak canon var ama siz ya bu canon un şu markası yerine bu daha iyi bak derseniz onu da düşünürüm. Eleştirilere açığım şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayda 3000-5000 arası davetiye de dahil çıktı almam gerekiyor. Hangi makine önerirsiniz. Şuanda l130 kullanıyorum ama çok sık arıza yapıyor.(Yan sanayi mürekkep kullanmamın etkisi var mıdır bu arıza olayına bilmiyorum)
  • merhaba
    bende canon e514 var ve yazilar çok silik çikiyor ilk çikis iyi gibi oluyor sonlara dogru iyice bozuluyor 800 gibi bir çikti almisim yalniz 1 sene kullanmamistim ilik suda beklettim, kartuslari yeni doldurdum, atik tankinin oradaki bir kaç keçeyi yikadim neler yapmadimki... siyahta ayni sehilde verimsiz çalisiyor...

http://www.mersinn.net/yazici.png orjinal resim
    http://www.mersinn.net/yazici.jpg yazicidan çikan hali

• Selam arkadaslar,
    otomatik resetli ARC denen kartuslar varmis bu kartuslar neye göre nasil resetleme yapiyor, kullanan arkadaslar yazarsa sevinirim. Tesekkürler.
  • Merhaba yazıcıya ihtiyacım var arada bir çıktı alıcam genelde fotoğraf baskısı için kullanıcam canon ip7250 kolay dolan kartuş sistemli olan var birde canon mg3555 bitmeyen kartuşlu model var hangisini tavsiye edersiniz ?

• buelent111 B kullanıcısına yanıt
    kartuşu çıkartıp takınca yeni kartuş gibi algılanıyor hepsi bu
  • trablus35 kullanıcısına yanıt
    ip7250 stüdyo kalitesinde fotograf basar
    mg3555 normal kalite fotograf basar
  • meco M kullanıcısına yanıt
    Peki ip7250 bitmeyen kartuşlumu almak daha iyi olur yoksa kolay dolan kartuşlamı arada baya bir fiyat farkı var çünkü

çok yogun cıktı almayacaksanız kolay dolan kartuşlu almak mantıklı
    Ayda birkaç kere çıktı alırım genelde fotoğraf baskısı için kullanıcam o halde kolay dolan kartuşlulardan alayım çol teşekkür ederim yardımınız için.

• Sınıfımız için epson l565 düşünüyoruz...günlük 80 çıktı alınacak...bazen de renkli...Wifi olması ve fotokopi de rakam yazarak çıktı almak için düşündüm..yoksa 365 alacaktım ama fotokopi için. Tek tek basmak gerekiyormuş...750 tl ye..Daha bir aylık hiç kullanılmamış buldum... Benim için uygun mudur? Acil cevabınızı beklıyorum

• Öğretmenim. Günlük ortalama 100-150 sayfa çıktı almak için yazıcı arıyorum. Sonradan takma değil orijinal dolum yapılan ürünlerden düşünüyorum. Epson L serisi, Canon G serisi veya Brother T serisi düşünüyorum. Özellikle önereceğiniz bir model var mı? Faks gerekli değil. Bütçe sorun değil ama yeterli bir ürün varken çok pahalısına gitmek de mantıklı değil.

• Selam arkadaşlar,
    Epson xp-435 yazicim için kolay dolan kartuş arıyorum, aletin kullandığı kartuşlar 29xl (t2991-t2994) birçok siteye baktim fakat bulamadim. Sadece alibaba.com da bir tane satıcı buldum o da 20 şerli set halinde satıyor. Acaba bunu nerde sadece bir set halinde temin edebilirim.

Sanırım bahsettiğiniz oto reset li chip ler şu anda mg5850 yazicim da onu kullanıyorum murekkep bitti diyor yazicida açıyorum kartuslar geliyor önüme çıkarıyorum takıyorum fulleniyor. O sanırım kendi kafasındaki hesaba göre biteceğini düşünüyor ancak makina bana 3 4 defa bitti dediği halde ben daha kartuslarini %10-15 inin daha var olduğunu gördüm

Bitmeyenkartus.com ile iletişime geçip linkteki yazıcı gibi yapmayı düşünürseniz sanıyorum size almanız gereken parçaları söyleyeceklerdir. Bu sayede masrafı da azaltmış olursunuz diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.