Şimdi Ara

Canon ve Epson Tüm soruları Yanıtlıyorum. ! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
637
Cevap
27
Favori
64.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Epson m200 veya
    Epson 5690 lara bakınız efendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tutakbilisim

Epson m200 veya
    Epson 5690 lara bakınız efendim
    Teşekkürler kardeş. Epson M200 çok hoş görünüyor. Mürekkepli yazıcılara bir önyargım vardı hep, baskı kalitesi pek hoşuma gitmezdi ama durumlar değişmiş sanırım. Beni pişman etmez gibi görünüyor. Otomatik çift taraflı baskı ve tarama yapabiliyor incelediğim kadarıyla, baskı maliyeti de oldukça düşük. Sanırım m200 ile yola devam edeceğim.
  • erdo608 kullanıcısına yanıt
    şu an aras kargo şubeleri kullanıyor uygun fiyata verebilirim.
  • Canon Mg3250 CISS sistemine sahibim. Sürekli tıkanmasından, hortumlardaki hava bosluklarindan, sürekli kağıt sıkışmasından...gibi daha bir çok sebepten ötürü gına gelmişti.Neredeyse 2 senedir de kullanmiyorum.

Kartuşlar doğal olarak bitiktir. Bu kartuşları açma imkanımız var mıdır? Yoksa alternatif ne öneriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Canon Mg3250 CISS sistemine sahibim. Sürekli tıkanmasından, hortumlardaki hava bosluklarindan, sürekli kağıt sıkışmasından...gibi daha bir çok sebepten ötürü gına gelmişti.Neredeyse 2 senedir de kullanmiyorum.

Kartuşlar doğal olarak bitiktir. Bu kartuşları açma imkanımız var mıdır? Yoksa alternatif ne öneriyorsunuz?
    Hocam benimde bi sorum olacak, acaba baski kafasi kartusta olan mi yoksa makinada olan bi yazici önerirsiniz?
    Yazici uzun süre kullanilmadigi zaman mürekkep kuruyabiliyor ve yazici yazmamaya basliyor,
    baski kafasi kartusta olan modellerde kartusu buhara tutarak yada kafa kismini sicak suya batirarak problemi cozebiliyoruz
    yada hic olmadi yeni bi kartus alip sorunu kökünden hallediyoruz. Acaba baski kafasi makinada olan modellerde tikanma,
    kuruma gibi problemler oluyor mu? eger oluyorsa tikali kafayi nasil eski haline getirebiliriz.
    Yada getiremezsek cihazimi yenilemek zorundayiz. :-))) Sizce hangi tür yazici daha az sorunlu ve ekonomik?
    Cevabiniz icin simdiden tesekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buelent111 -- 4 Ocak 2016; 3:42:09 >

• quote:

Epson L365 işinizi görecektir efendim.
    İrsaliyeli fatura basmak için nokta vuruşlu yazıcı mı? Lazer yazıcı mı?

Maksimum 500TL verebilirim aylık çok fazla bi fatura veya çıktı işi olmaz. Şuan elimde olan psc1510 yazıcım bozuldu. Fatura için nokta vuruşlu alıcaktım ama yazıcım da bozulunca her ikisine ayrı ayrı para vermeyeyim diyorum eğer masraf olarak beni yorucaksa nokta vuruşlu yazıcı alıp diğer yazıyıcıyı tamir ettiricem.

Nokta vuruşlu alırsam da Oki ML1120 düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kent290lf

İrsaliyeli fatura basmak için nokta vuruşlu yazıcı mı? Lazer yazıcı mı?

Maksimum 500TL verebilirim aylık çok fazla bi fatura veya çıktı işi olmaz. Şuan elimde olan psc1510 yazıcım bozuldu. Fatura için nokta vuruşlu alıcaktım ama yazıcım da bozulunca her ikisine ayrı ayrı para vermeyeyim diyorum eğer masraf olarak beni yorucaksa nokta vuruşlu yazıcı alıp diğer yazıyıcıyı tamir ettiricem.

Nokta vuruşlu alırsam da Oki ML1120 düşünüyorum.
    ya bana yardımcı olabilirmisiniz ben epson L220 aldım dün ve mürekkebini falan koydum yerine ama alırken bana adam boyaların üzerinde şifre olcagını söyledi evet şifre var ama tek sorunum o şifreleri nereye yazmam gerk çünkü yazıcım şu anda baskı yapmıyor o şifreyi yazmadan allah rızası için yardım edin ya üniversite çalışan bi ögrenciyim test basıp çözmem gerek :( :(

• Tutakbilisim T kullanıcısına yanıt
    ya bana yardımcı olabilirmisiniz ben epson L220 aldım dün ve mürekkebini falan koydum yerine ama alırken bana adam boyaların üzerinde şifre olcagını söyledi evet şifre var ama tek sorunum o şifreleri nereye yazmam gerk çünkü yazıcım şu anda baskı yapmıyor o şifreyi yazmadan allah rızası için yardım edin ya üniversite çalışan bi ögrenciyim test basıp çözmem gerek :( :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: es.ilayda

canon mf4270 fonsiyonel yazıcı/tarayıcı/Fax cihazına sahibim 6 senede 1 kere toner değişiminde bulundum 40 50 lira arası bir ücrete orjinal olduğu söylenen üzerinde canon fx10 yazan toner ile değiştirmiştim.6 senedir 2500 3000 sayfa civarı çıktı almışımdır. şuan yazıcıyı kullanmak istediğimde sayfa üzerinde lekeler oluşmakta. boya rengi gayet koyu.  Canon ve Epson Tüm soruları Yanıtlıyorum. ! drumu temizlediğimde lekeler azalıyor fakat başka çıktıda yine aynı oluyor. fx10 model toner kullanmakta cihaz drumu toner üzerinde sanırım sızdırma yapıyor. yeni toner almam gerekli sanırım orjinal tonerler 200TL muadil tonerler 45tl civarı sizce nasıl bir yol izlemeliyim bilgilendiriseniz sevinirim.

• BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    hocam yeni kartuş almanızı tavsiye ederim
    hatta yeni yazıcı alın yazıcıyı pert ettiğinizi güvenle söyleyebilirim :)
    veya kartuş açmadaki en iyi yöntem üstten şırgınganın agzı ile boş hava basın sonra mürekkep doldurun.
  • buelent111 B kullanıcısına yanıt
    o şekil düşünmeyin siz ne iş yapıyorsunuz ne için kullanacaksanız onun için bir yazıcı tercih etmeniz gerekir.
  • kent290lf K kullanıcısına yanıt
    Epson Lx350 öneririm. Faturada tonerliler vuruş olmadıgından kopya kısmına baskı yapmaz.
    500 tl fiyatı var.
  • şifre girmenize gerek yok cd ile tanıtımı tekrar yapın.
  • SHaMaRa kullanıcısına yanıt
    toner ile alakalıdır sorununuz
    http://www.tutakbilisim.com/urun/canon-fx-10-uyumlu-muadil-toner--2000-sayfa-_11791.aspx?CatId=517
  • quote:

hocam yeni kartuş almanızı tavsiye ederim
    hatta yeni yazıcı alın yazıcıyı pert ettiğinizi güvenle söyleyebilirim :)
    veya kartuş açmadaki en iyi yöntem üstten şırgınganın agzı ile boş hava basın sonra mürekkep doldurun.

Evet ben de sonunda o karara vardım hatta 3-4 model de belirledim:

Canon kolay dolan kartuş sistemli MG7550 kağıt üzerinde en iyisi bu duruyor ama dolan kartuş sistemi ile nasıldır bilmiyorum.

Epson L365(en sorunsuzu bu sanki ama yazıcının lcd ekranı olmaması ve diğerlerine göre baskı hızı yavaş...vs)

Brother MFC J200 bu da chipsiz ve dolan kartuş uyumlu ama bu yazıcının kalitesi hakkında bilgim yok!

Son olarak da yine Canon' un 6450 modeli (elbette ki 7550'den daha düşük ama bu da ihtiyacı karşılar gibi) fiyatından ötürü göz kırpıyor. Diğerlerinin yarı fiyatına geliyor

• Tutakbilisim T kullanıcısına yanıt
    Sipariş Verdim. Havale İşlemini de gerçekleştirdim. Para yarın (8.1.2016) hesabınızda olur. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  • quote:

o şekil düşünmeyin siz ne iş yapıyorsunuz ne için kullanacaksanız onun için bir yazıcı tercih etmeniz gerekir.

Ev icin kullaniyorum hocam, ayda ortalama 30-40 civari baski aliyorum. Fakat bazen 1-2 hafta hic kullanmadigimda oluyor.
  • buelent111 B kullanıcısına yanıt
    Hocam ayda 30 40 baskı için kartuş la uğraşmaya değmez bence Epson alın gitsin.
    http://www.tutakbilisim.com/urun/epson-l220-yazici-fotokopi-tarayici-renkli-a4-en-ucuzu_10144.aspx?CatId=415
  • Merhabalar
    08.01.2016 tarihinde kargonuz çıkmıştır.
    Hayırlı olması dileğim ile herhangi bir sorunda ulaşabilirsiniz.
    Geri iade yapabilirsiniz.
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ev kullanıcısına Canon tavsiye etmiyorum çünkü yoğun bir baskınız yoktur.
    Buda direk tıkanmaya sebep oluyor.
    Tavsiyem epson dur garantili ve sıkıntı yaşamazsınız
    Lcd ekran istiyorsanız
    http://www.tutakbilisim.com/urun/epson-l455-yazici-tarayici-fotokopi-wifi-lcd-ekranli_10150.aspx?CatId=415
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.