Şimdi Ara

CANON ve HP YAZICILAR HAKKINDA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEYİ SORABİLİRSİNİZ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR.CANON HP VE EPSON YAZICILAR İÇİN GEREKLİ KARŞILAŞTIRMALARI VE MAĞAZALARDAKİ FİYAT BİLGİSİNİ ,SİZLERE VEREBİLİRİM..SORULARINIZI BEKLİYORUM.

• baska forumdada sordum burdada sorım tbıı cvplayabılırsen canon mp600 katusları chıp lı mı(chıplı dedılerde) ve chıplıyse hıc dolum olmıycak bu yazıcıdan vaz mı gecsem dıe dusunuyorum yardım edersen sevınırım onunu fıyatında daha ıyısını bulabılır mıyım bıde ???
  • bende mp150 var çatır çatır dolum yaptırıyorum bir sorun yok.tahminimce mp600 de sorun çıkarmayacaktır.sadece bendeki gibi bilgisayar yazıcının kartuşunu boş gösterir o kadar.
  • MP150 ve MP600'ün kartuşları tamamen alakasızdır. MP600'ün kartuşlarında doldurmana engel olacak bir şey yok, sadece eğer ilk kısımdaki(süngersiz kısım) mürekkep bitmeden doldurursan kartuş boş uyarısı bile almayabilirsin, o kartuşlardaki mürekkep ölçüm yöntemi prizmayla çünkü, ama ortalama sayfa sayımı yapıp yapmadığından tam emin değilim, bu konuda daha fazla bilgisi olan biri cevap verebilir.
  • evet canon yazıcılara dolum yapmak isteyen arkadaşlar..canon yazıcıların hepsine dolum yapabilirsiniz..mp 600 le mp 160 kartuşlarının tabiki alakası yok..ama mp 600 ünüze de dolum yapabilirsiniz...tek şartı şu kartuş tam bitmeden dolum yapmanız gerekiyor..çünkü kartuşun üzerindeki sinyalizasyon sistemi kartuş bitince bir daha çalışmıyor.ve makineye daima boş kartuş uyarısı veriyor.kartuşun bitip bitmediğinide zaten hem makine üzerinden hem kartuş üzerinden hemde bilgisayarından rahatça görebilirsin.ama mp 600 ün kartuşlarının fiyatı zaten fena değil 26 ml siyah 14 euro..
  • slm
    bende canon mp750 ve canon ip 4000(evde) var ikisindede siyah 3ebk test sayfasında bassamıyorum bilgisi olan varmı muadil kartuş
    kullanıyorum

• yha arkadaslar cok saolun yardımcı oldunuz ben hafta sonu mp600 alcam da mrk ettım ama kararsızım yha ip 400 gıbı modeller nsl acaba onlar bıras kafamı karıstırıyo ben evde kullancam ogrencıyım acaba bana yeter mı bu yazıcı bıde bu nun kartuslrı kac lıraya dolar bılenın var mı,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bakin bir de yeni cikan MP510 diye bir model var.
    MP600 kadar kapsamli degil (mesela galiba CD üzerine baski yapmiyor) ama cok daha ucuz 250-270 YTL arasi satiliyor.
    Ben bunu almayi düsünüyorum. Zaten galiba kartuslari da ayni model.
  • Arkadaşlar tüm sorularınızı teknik konuda merak ettikleriniz aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilir hertürlü teknik yardımı alabilirsiniz.

www.TekServisim.com
    Mürselpaşa Bulvarı 1418 sok. No:34 Tekmar Plaza Kahramanlar İZMİR
    Tel : +90 232 446 56 00--446 34 35 Fax : +90 232 446 56 00 -227
    teknik@tekservisim.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.