Şimdi Ara

canon yazıcı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaslar vista yüklü bilgisayarıma canon mp210 yazıcı aldım tum fonksıyonlar calısıyor ama sadece tarayıcı calısmıyor xp yuklu bılgısayar kurdugumda her fonksıyonu calısıyor vistada calısması ıcın ne yapabılırım yardımlarınız ıcın sımdıden cok tesekkur ederım

• diz üstü kullanıyorsan ayarı nasıl yapılıypr bilmiyorum ama masaüstü bilgisayar kullanırken aynı problemin şu şekilde çözüldüğünü öğrenmiştim internetten. Teknik terimleri çok iyi bilmemekle birlikte anlatmaya çalışayım.Şöyledir ki:

biosa giriyosun, ordan usb ayarlarının yapıldığı bölüm var advance peripheral bilmem ne. (üzgünüm tam adını hatırlaıyamadım) orda seçeneklerden V1 + V2 tarzı bi seçenekte duruyo olması lazım onu sadece V1 li seçeneğe getiriyorsun tekrar başlatıyosun bilgisayarı sorun halloluyor. :) umarım bu kötü yönlendirme ile yapabilirsin:) Kolay gelsin
  • slmlar dostum sweet sorunun halloldumu acaba aynı sorun bendede mevcut anlayamadım ne uğraşıp duruyom delirdim geri vercem en son yardımcı olursanız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.