Bildirim
canon yazıcı sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
diz üstü kullanıyorsan ayarı nasıl yapılıypr bilmiyorum ama masaüstü bilgisayar kullanırken aynı problemin şu şekilde çözüldüğünü öğrenmiştim internetten. Teknik terimleri çok iyi bilmemekle birlikte anlatmaya çalışayım.Şöyledir ki:
biosa giriyosun, ordan usb ayarlarının yapıldığı bölüm var advance peripheral bilmem ne. (üzgünüm tam adını hatırlaıyamadım) orda seçeneklerden V1 + V2 tarzı bi seçenekte duruyo olması lazım onu sadece V1 li seçeneğe getiriyorsun tekrar başlatıyosun bilgisayarı sorun halloluyor. :) umarım bu kötü yönlendirme ile yapabilirsin:) Kolay gelsin -
slmlar dostum sweet sorunun halloldumu acaba aynı sorun bendede mevcut anlayamadım ne uğraşıp duruyom delirdim geri vercem en son yardımcı olursanız...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X