Şimdi Ara

canonsx210,nikons8100 ve panasonic tz10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar oncelikle herkese merhaba.bu makinelerden birisini almak istiyorum.canon sx210 baslık altında yorumları okudum.genelde tz10 ile kıyaslanarak yorum yapılmıs ancak nikon s8100 hakkında bir yorum bulamadım.bu üc makinayı karsilastıracak olursak aralarında ne gibi artıları ve eksileri vardır. batarya konusunda hangisi daha performanslıdır.simdiden tesekkurler.

• ??? :)
  • Al birini vur ötekine... hepsi birbirinin dengi gibi. Burada Canon'un ebatı çok iyi ve menüleri v.s. daha iyi diye düşünüyorum. Nikon s8100'ün kasası sağlam, foto kalitesi kanımca çok yakın birbirlerine, burada fiyata bakacaksın alacaksın birini.
    -
    Buradan biraz daha fazla bilgi sahibi de olabilirsiniz
    http://www.dpreview.com/reviews/Q210grouptravelzoom/page21.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 25 Şubat 2011; 19:27:50 >
  • tesekkurler.canon 720p nikon full hd cekimi var video acisindan canon 14x nikon ise 10x optik zoom canon 14 nikon 12 megapiksel cekim yapiyor.panasonic te turkce destegi olmadigi icin eledim.su anda beklemedeyim. nikon s9100 modelini duyurdu.bizamerikadayiz yetkilileriyle gorustum bir iki hafta icerisinde satista olacagini soylediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.