Şimdi Ara

Çanta aldım sizce güzelmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sporjinal.com/urun/adidas-bp-3s-chicago-bulls-siyah-sirt-cantasi-g91902/139194/
    bunu aldım sizce güzelmi zaten fazla bişey koymuyorum okulda çantaya

• bi çantaya 86 tl vermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: RokeTatar1

bi çantaya 86 tl vermem
    Çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

Çöp.

Alıntıları Göster
    Tamamen bak ben NBA takip ediyorum, CB favori takımım diye bağıran çanta. Para çöpe.

Edit: Sayfanın yorum kısmına sipariş ettik bakalum yazan sen misin ?

Edit: Senmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 24 Ağustos 2013; 16:46:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Tamamen bak ben NBA takip ediyorum, CB favori takımım diye bağıran çanta. Para çöpe.

Doğru zaten onun için aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

Çöp.

Alıntıları Göster
    beğenmedim valla , hayatta vermem ona o parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RICKONROLL

quote:

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Doğru zaten onun için aldım

Alıntıları Göster
    yaş kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

yaş kaç ?

16 Kesin bloklanıcam ama neyse
  • RICKONROLL R kullanıcısına yanıt
    dostum bak madem bu kadar paran var, ergensin de, üstüne biraz daha koyup eastpak alaydın.ne bu nba takımlı çantalar, hangi kafayla aldın yani ?
    ben sınıf arkadaşım olsan bebe diye dalga geçerim çünkü galatasaraylı çantayla gelen veletten farkın yok bu çantayı kullanınca.
  • quote:

dostum bak madem bu kadar paran var, ergensin de, üstüne biraz daha koyup eastpak alaydın.ne bu nba takımlı çantalar, hangi kafayla aldın yani ?
    ben sınıf arkadaşım olsan bebe diye dalga geçerim çünkü galatasaraylı çantayla gelen veletten farkın yok bu çantayı kullanınca.

açıkçası kapıda ödeme ile alınan yer yok internette sadece bura vardı bende burdan aldım
  • quote:

ben güzel takma
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

ben güzel takma

ney ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RICKONROLL

quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

ben güzel takma

ney ?

Alıntıları Göster
    çöpe at
  • RICKONROLL R kullanıcısına yanıt
    nerde yaşıyorsun bilmiyorum da istanbulda kırtasiyeler bile satıyor, o tip en azından şehir merkezinde büyük bir çantacı ya da kırtasiye yok muydu ?
    bi de ikinci el forumunda ebayden bile mal getirmeye yardımcı olanlar var komisyonsuz, en güvenilir gözükenine parayı yollayıp abi bana şu linktekini alır mısın desen hallolurdu boşuna paranı heba etmişsin
  • quote:

nerde yaşıyorsun bilmiyorum da istanbulda kırtasiyeler bile satıyor, o tip en azından şehir merkezinde büyük bir çantacı ya da kırtasiye yok muydu ?
    bi de ikinci el forumunda ebayden bile mal getirmeye yardımcı olanlar var komisyonsuz, en güvenilir gözükenine parayı yollayıp abi bana şu linktekini alır mısın desen hallolurdu boşuna paranı heba etmişsin
    133bin takipçi ağır liseli
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

133bin takipçi ağır liseli

Alıntıları Göster
    bana da her yerde kullanabileceğim -çoğunlukla okulda- bi çanta önerir misiniz bilgili arkadaşlar
  • Boston logolu cantam var 5 senedir de kullanıyorum ergenlikle vs. Alakası yok
    Ama 86 fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darui

Boston logolu cantam var 5 senedir de kullanıyorum ergenlikle vs. Alakası yok
    Ama 86 fazla
    Kardeşim çantayı ben beğendim. sade ve şık
  • quote:

Galatasarayli cantayla gelen velet kismina takıldım.
  • hani ilkokulda/lisede bir çocuk olur, tuttuğu takımın çantasını, suluğunu, kalem kutusunu falan aldırmıştır babasına, o tipler işte.
    bir diğeri de derbi galibiyeti sonrası okula formayla gelen çocuktur ki ikisi de ağır ergendir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.