Şimdi Ara

cantbeblankbabe tavsiye konusu| say 12.001

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
15
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öyle mükemmel bir sıralamam yok ama yine de tavsiye verebilirim bence

TYT TÜRKÇE

kesinlikle bu işin sırrı denemedir.Ağustos’tan Şubat Mart’a kadar full tyt türkçe denemesiyle güne başladım.Daha sonra zaten genel denemelere geçtim.Yani türkçesiz geçen günüm çok nadirdir.Soru bankası bitirmedim çünkü dil bilgim iyiydi.Birkaç video ile halletmiştim.KANAL ÖNERİM Rüştü Hocadır.Başka kanaldan çok dinlemedim belki Türkçenin Matematiği olabilir o kadaar.

NETİM ilk sene 28-8 iken bu taktikle 36-4 yaptım bu sene.Ki bence bu sene daha zordu türkçe.

DENEME ÖNERİLERİ

3D,345,yayın denizi pro,apotemi elime ne gelirse çözdüm 10 tane bitirmişimdir.

TYT SOSYAL

Tarih ve Coğrafya için Benim Hocam’ın kitaplarını bitirdim.Aynı zamanda video ders defterlerinden okudum ve test çözdüm.Yine Benim Hocam’ın soru bankasını bitirdim.Felsefe Din adına hap bilgiler videoları vs izledim ikisinden de birer yanlış yaptım

tarih full coğ 1 y

15-5’ten 17-3’e çıkarttım.

TYT MATEMATİK

Açıkçası en berbat olduğum ders ama bu işin sırrı da kesinlikle deneme çözmektir.Kolay gelmese bu neti bile yapamazdım o derece kötüydüm msüde 23 net yapmıştım sınavda da 31.5 yaptım.Tavsiye verebileceğim bir ders değil.Kaf 1 kaf 2 bitirdim.Deneme çözdüm o kadar

20-4 ten 33-6 olabildi max :/

TYT FEN

gerçekten kendimle en gurur duyduğum ders.Tek övüncüm işin mantığını anlayarak konuları çalışmak.Her şeyi düşündüm bu sene çalışırken.Bernoulli dediler düşündüm lan nasıl olur diye her şeyi düşündüm.Sonuç 19-1. Fizik ve biyoloji full kimya 1 y. O da katlı oranlar ve asslaa mantığını anlamamıştım.

KANAL ÖNERİSİ

fizik için tabiki vip fizik.Adam alanında şüphesiz en iyisi.

Kimya için Benim Hocam ve Kimya adası karışık gittim.Ama Görkem hoca adamdır

Biyoloji Selin hoca ve dr.biyoloji.Ama Selin Hoca adamdır.

KİTAP ÖNERİSİ: FİZİK İÇİN NİHAT BİLGİN ÇÖZDÜM KİMYA VE BİYO İÇİN ŞÜPHESİZZ PALME!

13-3’ten 19-1’e yolculuğum.

AYT MATEMATİK

Kaf kesinlikle benim için sırrı.İki senedir onu bitiriyorum yine ona rağmen berbat bir net yapsam da kesinlikle bitirdiğiniz zaman 30+ netlere sabitleniyorsunuz.

Ama illa youtube diyorsanız Eyüp B derim ben.

KİTAP ÖNERİSİ KAF 3D soru bankası o kadaar

22-2’den 36-3’e yolculuğum.

AYT FEN

FİZİK

KESİNLİKLE VİP FİZİKten dinleyin.Adam mantığını anlatıyor.Yine mantığıyla anlamak çok çoook önemli.

kitap önerisi kesinlikleee çözülmesi gereken harika temel atan ÇAP FİZİK FASİKÜLLERİ kesinlikle çözün! Ardından Bilgi Sarmal ve 345 atmıştım.Harika oldu harika

Yine de iyi değil ama olsun baya geliştiğimi hissettim.

8-3’ten 11-3’e yolculuğum.

AYT KİMYA

işin sırrı Palme.Palme çözen fuller.Palme + üstüne aydın yayınları ayt kimya deneme atın fullememe ihtimaliniz YOOOK. Harika bir ikili.Tamamen benim keşfim:)

12-1’den 13-0’a ehh bi zahmet fulle:)

KANAL kesinlikleee kimya adası ve benim hocam ikilisi. İşe Benim Hocamla başladım anlamadıklarımı mesela kçç gibi kimya adasından dinledim.

AYT BİYOLOJİ

Palme+ herhangi bir soru bankası çözen fuller! Ben geçen sene herhangi bir yayın yerine fen bilimleri çözmüştüm bu sene 3d çözdüm.+aydın yayınlarının parafın denemesini çözdüm.

KANAL kesinlikle selin hoca.İşinin en iyisi bence

12-1’den 13-0’a ehh bi zahmet fulle.

Dershaneye gitmedim,özel ders almadım,niteliksiz liseden mezunum.Sadece youtube’dan halledilir inanın bana. MSÜ 26k idi herkes çekemezsin dedi ama bennn azmettim!!! :)) HERKESS BAŞARABİLİR BEN BAŞARDIYSAM KÖTÜ BİR OKULDAN!!🎉🎉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up tıp

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ayyy hocam çok iyi konu hadi instadan ekleşelim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bravo hocam

• nereyi yazıyorsunuz hocam

• metehanoze M kullanıcısına yanıt

düzce hocam☹️ siz?

• Hocam sıralamanız kaçtı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jhaer_ys - SAY 18 - Tavsiyelerim
    4 yıl önce açıldı
    One-x Yeni yazılım 1.29.707.11
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beeqee kullanıcısına yanıt
    Konu başlığında yazıyor

• metehanoze M kullanıcısına yanıt

hocam nereye yerlestin

• cantbeblankbabe C kullanıcısına yanıt
    hocam ben geçen sene kazanmıştım İnönü tıptayım ben

• up

• AAAAAAAAAAAAA sınava kadar nasıl her gün Türkçe denemesi attın ya? Ben 2 güne bir yapınca kafayı yiyorum. Valla helal olsun. Taktiği nedir saat kaçta çözerdin sabahları mi ?

• upTIP

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • geçen sene kaçtı sıralaman

• elimdeki son as değil kullanıcısına yanıt

42k

• Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt

hocam sabah direkt onla baslıyordum 9 gibi baslıyodum calısmaya aksam 6 gibi bitiriyordum ilk baslarda sonra 8’e kadar cıktı bu 3-4 saat mola veriyordum öyle

• trolldetector kullanıcısına yanıt

evet hocam berbattı 26k yapmıstım ama tytde 16k yaptım allahtan:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.