Şimdi Ara

ÇAP(çift anadal)yapmak istiyorum çok mu zor olur yardım!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
54.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kocaeli Üni de Halkla İlişkiler ve Tanıtım Okuyorum çap yapmak istiyorum yatay geçişle bu sene geldim 2. sınıf olarak. Hiç seçmeli alamadım daha ama okulum uzamayacak derslerden kalmadığım sürece ne yapmalıym ? Bir yorum bekliyorum sizlerden :)
  • merhaba arkadaşlar,

ben istanbul şehir üniversitesi bilgisayar mühendisliğinde okuyorum, 1. sınıfı bitirdim ve endüstri mühendisliğinden çap yapmayı düşünüyorum. elektrik-elektronik istemiyorum çünkü devrelerle uğraşmaktan nefret ediyorum. bir programı yazarken aynı zamanda bu programı nasıl iyi hale getireceğim konusunda uzmanlaşmak istiyorum, endüstri mühendisliğinde çap yapmam uygun mudur? ilginiz için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarGAdaN

quote:

Orijinalden alıntı: berat23

nasıl 2 dersle anadal yapılıyor ,ona yandal derler.milleti yanlış bilgilendirmeyin...

sen okuluna başla,1.sınıf bir bitsin,o zaman bak çapmı yaparsın ne yaparsın.her okula başlayan çap yapar,yatay geçiş yapar ama sene sonunda yapanı ben pek görmedim:)

Benden bahsediyorsanız bu konuda kimseyi yanlış bilgilendirdiğim yok. Çift anadal yapıyorum. Bunu benden ve Üniversite Rektörlüğünden iyi bilecek değilsiniz. Üniversite kredi yönetmeliklerinin farklılığından kaynaklanan bir durum 1 dönemde 2 ders alabilmem. Yan dal yapan biri 8-10 fark dersi verirken ben 25 fark dersi vereceğim. Diyeceksin 2 dersle nasıl olacak? Bu durum asıl bölümüm bitinceye kadar sürecek. Kendi bölümüm bittikten sonra 1 sene okul uzayacak ve o zaman normal bir dönemde aldığım kredi ederi kadar dersi (bu bizim kredi sistemimize göre 7-8 ders ediyor) alacağım ve kalan dersleri 1 sene içinde tamamlayabileceğim.

Şimdi bir şey sormak istiyorum.Bu çift anadal yapınca mesela maden mühendisliği bitiren bir kişi Elektrik elektronikte çift anadal yaparsa aynı zamanda Elektrik elektronik mühendisi mi sayılıyor ? O zaman Elektrik Elektronik mühendisi olabiliyor mu ? Yani Elektrik Elektronik mühendisliğinin çalıştığı yerlerde çalışabiliyor mu ?

• hemsirelikte cift anadalla fizik tedavi ya da beslenme diyetetik olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bende elektrik elekronik mühendisliği okuyorum sizce makinede mi yoksa bilgisayarda mı çap yapmak gerek ?
  • arkadaşlar biraz alakasız gibi durabilirde ben bu sene inşallah ingiliz dil edebiyatı kazanırsam sonraki sene ek olarak arkeolojide okumak istiyorum acaba mümkünmü ?
  • merhabalar , birisinden duydum ve hemen araştırmaya koyuldum ama aklıma takılan 2 - 3 soru var
    * bilgisayar öğretmenliği okuyorum namı değer BÖTE yani ben bu bölümden bilgisayar mühendisliği bölümünü ÇAP ile okuyabilme imkanım var mı ?
    * bilg. öğretmenliği ile bilg. mühendilsiği nin tahminime göre ortak dersi olur bi yerde ders kredisi ile ilgili bişey duydum o iş ne oluyor ?
    * en yakın ne zaman başvurabilirm ÇAP ' a ?
  • Bilgi Üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği okuyorum şuan hazirliktayim ama seneye hangi bölüm çap yapsam iyi olur ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.