Şimdi Ara

ÇAPA İNGİLİZCE TIP MI CERRAHPAŞA TÜRKÇE TIP MI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aslında sen karar veriyorsun böyle saçma hareketler yaparak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cc21 C kullanıcısına yanıt

Olm sen kimsin okulumu aşağılıyorsun , yks sıralamam ham 2 k küsür , okul ortalamam 3.4 civarı . Ctf ve çapa şu anda sbü kadar iyi değil geçmişten gelen isimleri var ordan öğrenci çekiyor o kadar.

• tenjantx kullanıcısına yanıt

Kanka sbü en iyisi diyorum argümanları da sunuyorum sense kendi benzer argümanlarınla bana karşı çıkmak yerine trollüyorsun . Forum trollse yapcak vir şeyim yok

• Kardeş tamam en iyisi sbü konuyu dağıtmayalım artık

Nickinden belli değil mi hocam aşağılık kompleksi olduğu. Eleman sbü değil kars tıpa girse orası en iyi diyecek zaten en iyisi bloklamak.

Kanka sen şaka mısın ? Bilinçsiz tercih yapan klasik yks öğrencisisin , bana 3 madde de çapanın sbüden neden daha iyi oldugunu açıkla silicem tüm mesajlarımı bu konudaki

• Neyin aşağılık kompleksi ? Her açıdan başarılı bir insanım bana birkaç troll sallıyor ben de hadlerini bildiriyorum mecburi , kars tıpın neyini öviym bir de attıgım fotolar ortada trolleyıp üstünü örtmeye çalışıyorsunuz

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

hamda 2k yapmışsın onunla hava atıyorsun ona bakarsan ben de tytde 1400 yaptım hava atıyor muyum

3 sene boyunca inşaat halinde olmaması, siyasi bağlantılı olmaması, daha eski ve köklü bir ekolden gelmesi, daha fazla öğretim görevlisi olması ( tüm türkiyedeki sbü hastanelerini atma yine)

• Bloklayınca benim konuma yazabiliyor mu hala ?

Kanka sen şaka mısın okulun inşaatı geçen sene bitti bu birincisi , ikincisi bak artık sana da küfür edicem attıgım hastanelerin hepsi istanbulda ve kullanıyoruz bıktım artık senden de senin gibi trollerden de . Attıgım hangi hastane istanbulda değil ss atsana bana

Yazıyor ama birbirinizin mesajlarını görmüyorsunuz diye biliyorum

Lan sen trollsün sen sen neden anlamıyorsun , çapa dökülüyor benim okuluma inşaat diyorsun . İftira atıyorsun iftira

Allahım sabır ver tamam en iyi okul sbü okey bütün tıp konularında sbü övme artık

Olm sen az önce iftira atmadın mı okuluma ben mi trölüm , attıgım tüm konuları trollemişler ki kafanda böyle bir algı oluşmuş hala farkında değilsin anlamıyor musun attıgım bilgiler doğru

Ya çapa düşünen bir insanın nası analitik zekası bunu kavrıycak kadar iyi olamaz lan trollenen benim

Aynen kanka çapa düşününler salak sağlık bilimleri diye birkaç yıl önce kurulan bazı bağlantıları olan okulu düşünenler ultra mega zeki üst insan

Kanka olay neyi düşündüğün değil sundugun argümanlar gene troll bir cevap vermişsin , bir kere benim verdiğim bilgiler doğru önce bir şey yazarken doğru salliycaksın . Düz çapa istiyorsan nedenini bilmeden mantıksız bu konuları insanlar okuyup fikir sahibi olucak sadece seninle alakası yok forumdaki konuların ondan dolayı okulum hakkında yazılankara cevap vermek zorundayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuruyenmuhendis -- 31 Temmuz 2023; 13:14:23 >

Bu konuyu okuyup fikir sahibi olacaklar için söyleyeyim o zaman top tıp okullar geliyorken sbü mbü falan düşünmeyin arkadaşlar pişman olursunuz

çapaya puanı yetip de gitmeyecek insan tanımıyorum senin de yetseydi sen de giderdin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.