aslında sen karar veriyorsun böyle saçma hareketler yaparak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ÇAPA İNGİLİZCE TIP MI CERRAHPAŞA TÜRKÇE TIP MI (3. sayfa)
-
-
Olm sen kimsin okulumu aşağılıyorsun , yks sıralamam ham 2 k küsür , okul ortalamam 3.4 civarı . Ctf ve çapa şu anda sbü kadar iyi değil geçmişten gelen isimleri var ordan öğrenci çekiyor o kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanka sbü en iyisi diyorum argümanları da sunuyorum sense kendi benzer argümanlarınla bana karşı çıkmak yerine trollüyorsun . Forum trollse yapcak vir şeyim yok
Kardeş tamam en iyisi sbü konuyu dağıtmayalım artık
-
Nickinden belli değil mi hocam aşağılık kompleksi olduğu. Eleman sbü değil kars tıpa girse orası en iyi diyecek zaten en iyisi bloklamak.
Kanka sen şaka mısın ? Bilinçsiz tercih yapan klasik yks öğrencisisin , bana 3 madde de çapanın sbüden neden daha iyi oldugunu açıkla silicem tüm mesajlarımı bu konudaki
Neyin aşağılık kompleksi ? Her açıdan başarılı bir insanım bana birkaç troll sallıyor ben de hadlerini bildiriyorum mecburi , kars tıpın neyini öviym bir de attıgım fotolar ortada trolleyıp üstünü örtmeye çalışıyorsunuz
hamda 2k yapmışsın onunla hava atıyorsun ona bakarsan ben de tytde 1400 yaptım hava atıyor muyum
3 sene boyunca inşaat halinde olmaması, siyasi bağlantılı olmaması, daha eski ve köklü bir ekolden gelmesi, daha fazla öğretim görevlisi olması ( tüm türkiyedeki sbü hastanelerini atma yine)
-
Bloklayınca benim konuma yazabiliyor mu hala ?
-
Kanka sen şaka mısın okulun inşaatı geçen sene bitti bu birincisi , ikincisi bak artık sana da küfür edicem attıgım hastanelerin hepsi istanbulda ve kullanıyoruz bıktım artık senden de senin gibi trollerden de . Attıgım hangi hastane istanbulda değil ss atsana bana
Yazıyor ama birbirinizin mesajlarını görmüyorsunuz diye biliyorum
Lan sen trollsün sen sen neden anlamıyorsun , çapa dökülüyor benim okuluma inşaat diyorsun . İftira atıyorsun iftira
Allahım sabır ver tamam en iyi okul sbü okey bütün tıp konularında sbü övme artık
-
Olm sen az önce iftira atmadın mı okuluma ben mi trölüm , attıgım tüm konuları trollemişler ki kafanda böyle bir algı oluşmuş hala farkında değilsin anlamıyor musun attıgım bilgiler doğru
Ya çapa düşünen bir insanın nası analitik zekası bunu kavrıycak kadar iyi olamaz lan trollenen benim
Aynen kanka çapa düşününler salak sağlık bilimleri diye birkaç yıl önce kurulan bazı bağlantıları olan okulu düşünenler ultra mega zeki üst insan
-
Kanka olay neyi düşündüğün değil sundugun argümanlar gene troll bir cevap vermişsin , bir kere benim verdiğim bilgiler doğru önce bir şey yazarken doğru salliycaksın . Düz çapa istiyorsan nedenini bilmeden mantıksız bu konuları insanlar okuyup fikir sahibi olucak sadece seninle alakası yok forumdaki konuların ondan dolayı okulum hakkında yazılankara cevap vermek zorundayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuruyenmuhendis -- 31 Temmuz 2023; 13:14:23 >
Bu konuyu okuyup fikir sahibi olacaklar için söyleyeyim o zaman top tıp okullar geliyorken sbü mbü falan düşünmeyin arkadaşlar pişman olursunuz
-
çapaya puanı yetip de gitmeyecek insan tanımıyorum senin de yetseydi sen de giderdin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X