Hadi sbü yerine marmara falan dese en azından anlaşılabilir de sbü ne |
ÇAPA İNGİLİZCE TIP MI CERRAHPAŞA TÜRKÇE TIP MI (4. sayfa)
-
-
Cerrahpaşa varken çapayı düşünmeniz çok saçma hocam,ben olsam saniyesinde düşünmeden ctf yazardim evim capanin dibinde olmasına ragmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kampüsünün yenilenmesi neredeyse bitmesi ve İngilizce olması kafamı karıştırıyor yoksa ilk tercihim cerrahpaşaydı ingilizcesi tutsa
-
Hocam inanin ingilizce ile Türkçenin hiç farki yok neredeyse zaten terimlerin çoğu latince,yurt dışı için de muazzam bir fark yarattigini duymadim ingilizce tipin,benim ctf yi daha öne çekmenin sebebi ciddi manada yata yata sınıf geçebilme olanağı,capayi bu konuda pek bilmiyorum fakat ctf nin daha kolay olduğuna eminim,arkadaşım ciddi ciddi yata yata geçiyordu sinifi tanimasam inanmazdim,3 yillik tecrübeme dayanarak en iyi tip fakultesinin en kolay tip fakultesi oldugunu gonul rahatligiyla soyleyebilirim,ctf nin tusa katkisina deginmiyorum bile,bi bakmissin hocanın sozlude sordugu soru tusta çıkmış bunun avantajını düşünebiliyor musun,keske puanim tutsa da ben de yazsam.
Çapa türkçe tercih listemde yoktu
Peki kolay olması eğitim anlamında çapadan daha az katkı veriyor mu demek yoksa sadece sınavları mı daha kolay bir de 260 kişi sanırım Cerrahpaşa çok kalabalık olması bir sıkıntı yaratır mı
-
bizim dönem 400 kişi ve sıkıntı olmuyor
Anladım hocam teşekkürler
-
mesajım arada kaynadı herhalde up
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.last.airbender -- 31 Temmuz 2023; 13:38:16 >
Tıpta mi okuyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kafayla çok başarılı olamazsın çapadan max 30 tane iyi doktor çıkıcak , sbüden de o civarda çıkıcak . Yani çapaya kapak atmak seni iyi doktor yapmaz iyi doktor olmak çok uzun bi süreç . Genelde çapaya laf edince sinirlenenler kendi başarılarından ziyade okulun ismiyle öne cıkmaya calısan tiplermiş gibi geliyor bana . Biz teknotıp olarak çapa ve ctf ile ortak etklinlikler yapıyoruz başarılı öğrencilerde bu tarz tripler yok
Sınavları daha kolay demek hocam,daha az katki verseydi tus birincileri ctfden cikamazdi,kalabalik konusunda bir sey diyemeyecegim sıkıntı yaratabilir
Evet hocam 3u bitirdim
Hangi fakülte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artık İngilizce kitaplardan takip ederim olmadı türkçe okursam dediğiniz gibi fark yoksa
-
Hocam geçen senelerde sınıf amfilerde de ikiye bölünüyormuş galiba ama bu seneyi tam bilmiyorum öyle olursa 130 kişi sıkıntı olmaz herhalde değil mi
-
130 kisi sıkıntı olmaz hocam bizim fakultede 300 kusur kisiydi bi donem, cogu kişi bir sure sonra derslere gelmiyor oyle olunca amfi boş oluyor genelde, gecen sene ctf tr ve capa ing hangi siralamalardan kapatmis bu arada
ctf 2500 çapa 2700 gibi
-
Ctf yaz geç hocam pisman olacagini sanmiyorum,tabi konaklama durumunu vs. bilmiyorum onlara da bak unide okuyanlarla da konuş tercihini yap,başarılar dilerim
Teşekkürler hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X