Şimdi Ara

çapa mı cerrahpaşa mı marmara tıp mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çapa-cerrahpaşa-marmara tıp arasında akrarsız kaldım.
    Aslında hacettepe de istiyodum ama gelmez gibi duruyo?
    Bir ara da koç burslu düşündüm? ne yapsam? nereyi yazsam?

• ö.m gönderemedim buradan yanıtlayayım. :) araştırdıklarım bunlar:
    cerrahpaşa ilk 3 sene çok zor.buna karşılık çapada ilk 3 sene bazı derslere girmeden geçebiliyorsun."eşek bağlasan mezun olur" diyenler var.
    çapada klinik bilimleri,internlik zormuş.pratikte baya bir gelişiyorsun yani.tusta cerrahpaşa daha rahat.

ben çapayı yazacağım. :) tercih senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1942 -- 23 Temmuz 2011; 22:25:26 >
  • ama busene çapanın sistemi değişiyomuuş orda okuyan biri söyledi cerrahpaşa yaz dedi bana. bi tane prof. la da konuştum o da ankara tıp yaz diyo
  • aile faktörü de çok önemli eğer yakınsa yaz derim.pazartesi danışman hocamla konuşacağım.cerrahpaşadan ve çapayı kazanmış olanlar vardı geçen sene .onların görüşlerini alarak tekrar yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1942 -- 23 Temmuz 2011; 22:41:22 >
  • mersindeyiz ankara olsa dha iyi olur ama istanbulda da çok akrabamız var. bilmiyorum evet haklısın okuyan birilerinden öğrensek daha iyi olur :) çok teşekkürler
  • ege ya da cerrahpaşa yaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

ege ya da cerrahpaşa yaz bence.

ege mi neden ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprakylmz

quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

ege ya da cerrahpaşa yaz bence.

ege mi neden ki

valla cok araştırmadım ama şöyle diyeyim, 2009da okulumdan 48 kişinin 10u ege tıpa gitti. ilk bine, beşyüze girip de egeyi yazan cok tanıdıgım var. egenin egitimi bana kalırsa cerrahpaşadan iyidir, cerrahpasadaki arkadasım genelde sınava 2 hafta falan kala calısmaya baslayıp hallediyor. egede bas diye birşey var blok arası sınav mı ne öyle bir şey, 2 haftada bir falan sözlü tarzı şeyler oluyorlar bildiğim bu. tusta da en iyi yüzdeye sahip iki okul ege ve cerrahpaşa, karar senin tabii ki. önünde 2 hafta var inciğini cinciğini araştır tıp araştırmak daha da kolaydır hem cok zor olmaz karar vermen en fazla şehir tercihinde zorlanırsın.

• >internliği kolay olanın tus başarısı yüksek oluyor.
  • bilmiyorum cerrahpaşaya karar vermiştim ama ankara yı da düşün diyo herkes
  • Ankara tip yazma deli misin gecme notu 70 :) ben ege tiptayim bak cok zorlanirsin soyleyeyim... sen zaten capa yazacaksin simdiden bilgilendireyim seni :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webaslan

Ankara tip yazma deli misin gecme notu 70 :) ben ege tiptayim bak cok zorlanirsin soyleyeyim... sen zaten capa yazacaksin simdiden bilgilendireyim seni :))

Artık çapa düşünmüyorum da cerrahpaşa yazabilirim. çapanın sistemi değişiyomuş bu sene komiteye geçilecekmiş
  • tıp istesem kesinlikle cerrahpaşa yazardım.
  • gençler ben cerrahpasadayım oda arklarım çapadaydı onların 2 hafta çalısıp zar zor 60 alıyolar sınavlardan ben 3 gün cıkmıs bakıp 70 80 alıyorum ankara tıpı hic yazmayın 6 senede bitiren cok nadir:::
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.