Şimdi Ara

Capcom : Playstation'dan Desteğimizi Çekmiyoruz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Yani o benim kendi görüşüm.1 Numara herkese göre değişebilir ama minimum ilk 3'e girer.

1. likten 3. lüğe düşürdün. düş daha düş
  • quote:

Orjinalden alıntı: spike3001

quote:

Yani o benim kendi görüşüm.1 Numara herkese göre değişebilir ama minimum ilk 3'e girer.

OK
  • quote:

Orjinalden alıntı: spike3001

quote:

hehehe
  • vallahi KAKA nin konudaki 2.mesaji mantikli 1 numara adamina gore degisir .mesela yarin 2k sports ps3 e oyun yapmiyoruz dese yikilirimKAKA icin capcom ,nejat_80 icin guerilla,ugur icin poliphony neyse benim icinde 2k sports o 2k O KADARgerci poliphony dogal olarak sony de 1 numara onun yeri ayri tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

vallahi KAKA nin konudaki 2.mesaji mantikli 1 numara adamina gore degisir .mesela yarin 2k sports ps3 e oyun yapmiyoruz dese yikilirimKAKA icin capcom ,nejat_80 icin guerilla,ugur icin poliphony neyse benim icinde 2k sports o 2k O KADARgerci poliphony dogal olarak sony de 1 numara onun yeri ayri tabi

ahaha valla son dönemde frekanslar öyle bir karıştı ki.

UNCHARTED 2 gelince, NAUGHTY 1 numara olacak,

GT5 gelince, POLYPHONY,

GOW3 gelince, SANTA MONICA.

çık çıkabilirsen işin içinden. GUERILLA gönlümün sultanı ama KZ2 icin yaptıklarıyla, iyi tesbit yapmıssın mistikv.

• yahu adamlar 500 tane exc. açıkladı milletin ağzının suyu aktı nereye destek çekicekler bir de açıklama yapıyorlar
  • sce de destegı kesecek ps3 e ehueeheeuhe
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

vallahi KAKA nin konudaki 2.mesaji mantikli 1 numara adamina gore degisir .mesela yarin 2k sports ps3 e oyun yapmiyoruz dese yikilirimKAKA icin capcom ,nejat_80 icin guerilla,ugur icin poliphony neyse benim icinde 2k sports o 2k O KADARgerci poliphony dogal olarak sony de 1 numara onun yeri ayri tabi

ahaha valla son dönemde frekanslar öyle bir karıştı ki.

UNCHARTED 2 gelince, NAUGHTY 1 numara olacak,

GT5 gelince, POLYPHONY,

GOW3 gelince, SANTA MONICA.

çık çıkabilirsen işin içinden. GUERILLA gönlümün sultanı ama KZ2 icin yaptıklarıyla, iyi tesbit yapmıssın mistikv.

Hocam Psn in daha yeni dikkatimi cekti yoksa sende Harpsichord Concertosuna hastamisin Bach in?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettombak -- 23 Haziran 2009; 0:43:18 >

• Açıklamanın nedenini anlıyamadım bende.Çekecek diye söylenti falanmı çıkmıştı ki?Buarada monster hunter psp de oynamıştım deli oyundu
  • Destek verse ne olur vermese ne olur diyenler mi var ? Şamar oğlanına çevirdiniz yahu koskoca capcom bu Sony capcom sayesinde çok ekmek yedi, capcom sony e destek vermiyoruz derse ki dememiş zaten, sonydekilerin etekleri tutuşur, yerini de dolduramazlar. Diğer yandan valve, rockstarla ile felan da kıyaslanmak işin adabına pek uymuyor. Birinci, kişilere ve yapılan işlere göre sürekli değişir elbet ama Capcomun adının geçtiği yerde çoğu oyun üreten firma saygıda kusur etmez büyük ihtimalle, oyun dünyasına şekil veren bir kaç firmadan biri sonuçta.

Bu tarz destek vermeme, çekilme gibi konuların gündeme gelmesi ps3 için pek hoş sayılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 23 Haziran 2009; 11:56:03 >

• Yahu ne insanlar var. Capcom tartışmasız en iyi oyun firmalarının başında gelir hatta bana göre en iyisidir size göre değildir ama oyun dünyasına bukadar başyapıt katmış bir firmanın hakkını da yemeyin. Bazılarıda tutmuş id, valve, rockstar vb. diğer oyun firmalarıyla kıyaslamış çok güldüm vallahi

Resident Evil, Devil May Cry, Street Fighters, Monster Hunters, Lost Planet , Dead Rising, Moto GP, Dino Crisis, Bionic Commando, Wiewtiful Joe, Dark Void, vb.. sadece şuan aklıma gelen. Oyun dünyasına bu kadar başyapıt kazandırmıştır CAPCOM. Diğer bir çok oyun firmasında Capcom oyunlarından esinleniyorlar yani yolundan gidiyorlar. Yedirmem CAPCOM'un hakkını

• hayret capcom neden desteğini çekmiyor acaba, halbu ki bu ara ps3 e destek vermek "out" destek çekmek "in"...
  • Ekmek yediği kaba s.çsamıydı? Böyle salak bir açıklama daha görmedim.
    Capcom Sony olmasa hangi platforma oyun çıkaracaktı? PS One olmasa, PS2 olmasa hangi şaheser serilere imza atacaktı. Kim acaba bunlara fikrini sorduda böyle saçma bir açıklama yapma gereği duydular.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

Ekmek yediği kaba s.çsamıydı? Böyle salak bir açıklama daha görmedim.
    Capcom Sony olmasa hangi platforma oyun çıkaracaktı? PS One olmasa, PS2 olmasa hangi şaheser serilere imza atacaktı. Kim acaba bunlara fikrini sorduda böyle saçma bir açıklama yapma gereği duydular.

Capcom Ps den çok daha önce Sega ile Nintendo ile oyun Neo Geo makinaları ile vb piyasada vardı. 1979 yılında kurulmuş bir firmanın her şeyini 1996 yılında çıkan Playstation sayesinde kazandığını iddia etmek mantıklı değildi. Ps yokken Japan Capsule Computers vardı. Street Fighter, Final Fight (çok jeton harcatmıştı) Captain Commando, Cadillacs and Dinosaurs(Mustafa) ve hatırlamadığım nice oyunlarla bizi çok eğlendirdi ve daha Playstation yoktu o zamanlar.

Not: Unuttuklarımı da Wiki den baktım. Oynadıklarım;
    1942, Marvel Vs Capcom, Alien vs. Predator, The Punisher, X-men : Children Of the Atom, X-Men vs. Street Fighter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettombak -- 23 Haziran 2009; 14:48:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmettombak

quote:

Capcom Ps den çok daha önce Sega ile Nintendo ile oyun Neo Geo makinaları ile vb piyasada vardı. 1979 yılında kurulmuş bir firmanın her şeyini 1996 yılında çıkan Playstation sayesinde kazandığını iddia etmek mantıklı değildi. Ps yokken Japan Capsule Computers vardı. Street Fighter, Final Fight (çok jeton harcatmıştı) Captain Commando, Cadillacs and Dinosaurs(Mustafa) ve hatırlamadığım nice oyunlarla bizi çok eğlendirdi ve daha Playstation yoktu o zamanlar.

Bahsi geçen firma Sony, platform PlayStation.

• quote:

quote:

quote:

Yani Nintendoya veya Sega ya oyun çıkartırken Sony den mi alıyordu parasını demek istiyorsun? Ayrıca sormuşssun PsOne veya Ps2 olmasa hangi platforma oyun çıkaracaktı demişsin bende o platformlar yokken de süper oyunlar çıkartıyordu diyorum. Çok net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettombak -- 23 Haziran 2009; 14:53:54 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yani Nintendoya veya Sega ya oyun çıkartırken Sony den mi alıyordu parasını demek istiyorsun? Ayrıca sormuşssun PsOne veya Ps2 olmasa hangi platforma oyun çıkaracaktı demişsin bende o platformlar yokken de süper oyunlar çıkartıyordu diyorum. Çok net.

İyi güzel demişsin de, bahsettiğin 80'lerin oyun cihazları. PS One piyasadayen rakibi mi vardı? PlayStation markası olmasa Dino Crisis, Resident Evil, Onimusha, Devil may Cry gibi oyunlar olabilir miydi?
    Ben o dönem için konuşuyorum. Böyle klasikleri Sony bünyesi üzerinden çıkartmışken, Sony'den desteğimizi çekmeyeceğiz gibi bir açıklama yapmak ne derece gerekli?
    Sonuçta Sega Saturn' e veya Nintendo 64' e de günümüze getirdiği hit oyunlarını çıkartabilirdi.
    Ama yapmadı. Sony'den ekmek yedi. PlayStation olmasaydı bu klasiklerin hiç biri belki olmayacaktı bugün.

• quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

Japonya'da Ps3 ve oyun satışlar hayli iyi gidiyor. Multiplatform olarak satışlarda sadece Re 5'le Xbox 360'ı geçebildi, Capcom onun için desteği çekmesi söz konusu olamaz. Aslına bakarsanız bu açıklamaya nedne gerek duyulduğunu anlamadım?

bu işler böyle, SONY yine ipleri tutuyor, ve firmaları oynatıyor. üstelik para harcamadan, pity.

Nejat, öldürüyo abicim senin şu mesajların bizi

• quote:

İyi güzel demişsin de, bahsettiğin 80'lerin oyun cihazları. PS One piyasadayen rakibi mi vardı? PlayStation markası olmasa Dino Crisis, Resident Evil, Onimusha, Devil may Cry gibi oyunlar olabilir miydi?
    Ben o dönem için konuşuyorum. Böyle klasikleri Sony bünyesi üzerinden çıkartmışken, Sony'den desteğimizi çekmeyeceğiz gibi bir açıklama yapmak ne derece gerekli?
    Sonuçta Sega Saturn' e veya Nintendo 64' e de günümüze getirdiği hit oyunlarını çıkartabilirdi.
    Ama yapmadı. Sony'den ekmek yedi. PlayStation olmasaydı bu klasiklerin hiç biri belki olmayacaktı bugün.

Şu durumda yaptıkları açıklamayı gereksiz değilde Activision a misilleme gibi görüyorum. Çıkartabailirdi ama yapmadı demişsin. Halbuki biraz araştırsan öyle olmadığnı göreceksin. Bahsettiğin oyunların çoğu Nintendo 64, Sega Saturn ve Sega Dreamcast e çıktı ama tutmadı. Yani Capcom PsOne varken Dreamcast e de oyun yapıyordu. Bu açıdan teorin yanlış.
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Capcom_games
    Bu linkten Capcom un bütün platformlara çıkardığı oyunların listesini bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettombak -- 23 Haziran 2009; 15:47:22 >

• Sevmiyorum Capcom'u be.n Nerede apaçi tipli eleman varsa baş karakter yapıyor. Mantık aynı Combo 2x-3x-4x...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.