Şimdi Ara

Capcom : Playstation'dan Desteğimizi Çekmiyoruz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz günlerde http://haberini yaptığımız Activision'un açıklamasından sonra aynı şekilde Sony'de daha ılımlı bir http://cevap ile karşılık vererek herşeyin yolunda olduğunu belirtmişti.

Oyun sektöründe oldukça konuşulan bu açıklamalardan sonra Capcom'dan da bir açıklama geldi. US Playstation Blog'a konuşan Capcom'dan Shawn Baxter, Sony ve Sony'nin oyun platformlarına desteklerinin süreceğini açıkladı. Bunun zıttının mümkün olamayacağını dile getiren Shawn Baxter, Monster Hunter PSP'nin dünya çapında 8.5 milyon satış rakamına ulaştığını da belirterek satışlardan da oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

Açıkçası böyle yüksek satış rakamı ve Monster Hunter'in PS2, Wii ve PSP'deki başarısından sonra Capcom'dan PS3 için de bir Monster Hunter oyunu beklemek lazım.

• daha doğrusu çekemiyorlar.çeksinler de görürüm ben onları
  • Monster Hunter serisi özellikle Japonya'da fena gidiyor, öyle böyle değil. Hatta Microsoft'un Japonya'da pek gözde olmayan Xbox360 konsolu için özel bir Monster Hunter oyunu getirtebilme ihtimalinden bahsediyordu oyun sitesinin birinde.
  • Sony den destegini cekebilecek bir Japon firmasi babayigit yok daha Intihar ettirirler adami Japonya da baskiyla. Hop Capcom baskani gelen tepkilere dayanamayip harakiri yapar. Bu adamlar exc oyunlari multi yapar ama Sony den destegini cekmek biraz sikar iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettombak -- 22 Haziran 2009; 21:26:11 >
  • CApcom sen ceksende cekmesende farketmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: O-Z-G-U-R

CApcom sen ceksende cekmesende farketmez

Neden hic mi Capcom oyunu sevmiyosun? Street Fighter, Resident Evil, Dino Crisis ve niceleri.
  • RE5 zaten ps3'te daha fazla sattı diye biliyorum ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Japonya'da Ps3 ve oyun satışlar hayli iyi gidiyor. Multiplatform olarak satışlarda sadece Re 5'le Xbox 360'ı geçebildi, Capcom onun için desteği çekmesi söz konusu olamaz. Aslına bakarsanız bu açıklamaya nedne gerek duyulduğunu anlamadım?
  • quote:

aynen çekemez zaten , naz yapıyor yada bizde varız demeye getiriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

Japonya'da Ps3 ve oyun satışlar hayli iyi gidiyor. Multiplatform olarak satışlarda sadece Re 5'le Xbox 360'ı geçebildi, Capcom onun için desteği çekmesi söz konusu olamaz. Aslına bakarsanız bu açıklamaya nedne gerek duyulduğunu anlamadım?

capcom un diğer oyunları sf de mesela daha iyi sattı. capcom un ps markası ile ortaklığı gayet başarılı sonuçlara imza atıyor. bu yüzden lostplanet 2 yi de ps ye sorunsuz verdiler.

özetle capcom icin ps markası vazgecilmez olmuş durumda. bir nevi activision a gönderme yapmışlar, siz bırakırsanız, biz varız diyorlar. SONY ye de slm göndermişler.

bu işler böyle, SONY yine ipleri tutuyor, ve firmaları oynatıyor. üstelik para harcamadan, pity.
  • capcom destek verse nolur la oyunları olmuş multi her yanı destek olsa nolcak
  • quote:

Capcom oyun dünyasının bir numaralı firması,saçmalama istersen.
  • ozman sony e selam halaya devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: YodaTheMaster

capcom destek verse nolur la oyunları olmuş multi her yanı destek olsa nolcak

• Kim demiş 1 numaralı firma diye yahu? Tamam iyi firma ama id, Valve, Sony, Rockstar gibi firmalar varken, Capcom bunları biraz arkadan takip ediyor. Öyle en iyi firma demek biraz mübalağa olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 22 Haziran 2009; 22:38:44 >
  • Yani o benim kendi görüşüm.1 Numara herkese göre değişebilir ama minimum ilk 3'e girer.
  • gayet iyi destek veriyor zaten 360 ex. oyunu lost planet i ps3 e de çıkararak bunu belli ediyor.

bu capcomun destek verip vermemesi olayı nerden çıkıt yav???
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Yani o benim kendi görüşüm.1 Numara herkese göre değişebilir ama minimum ilk 3'e girer.

Bundan 15-16 sene once oyun salonlarinda bizim icin tartismasiz 1 numara idi Capcom.
  • SONY'den desteği çekecek kadar gerzox olamazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 22 Haziran 2009; 22:44:14 >
  • SF ve RE serileri sanırım FF ile beraber en çok sevilen ve satılan serilerden biridir bunları da Capcom yaptığına göre ilk 3 e rahat girer
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.