Şimdi Ara

Cape Town'da Dil ve Universite Egitimi Hakkinda Hersey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Guney Afrika, Cape Town'da dil ve universite egitimi almak isteyen arkadaslara, orada yasayan biri olarak, yardimci olabilirim.

• Birazdaha açabilirmisin? ertı ve eksileri nelerdir. Gitmek için ne tür şartlar aranıyor, vize v.s.

Böyle güzel bir yardımlaşma için konu açtığınız içinde ayrıca teşekkür ederim.
  • Evet biraz daha açıklama ve pm atarsanız özelden de bilgi alabiliriz.
  • Güney Afrika'da ne amaçla bulunuyorsunuz? Eğitim / iş?
  • Dünyanın En Güzel Şehirlerinden Biri Olan Cape Town`dan Merhabalar!

İngiltere Kanada Amerika Avustralya gibi vize sorunu ve tabii eğitim maliyetlerinin yüksekliğini düşündüğünüzde Cape Town çok avantajlı kalıyor ayrıca iki okyanusun birleştiği Ümit Burnu olarak bildiğimiz Cape Point penguenler Table Mountain üzüm bağları göç eden balinalar ve daha bir çok doğal güzelliği görüp yaşayabileceğiniz güzel bir şehir.

Ayrıca Cape Town`a ayak bastığınızdan itibaren ayrılıncaya kadar sizlerle ilgilenecek bir Rehberiniz var. Michele kısaca Mich diyebilirsiniz Biz kendisini daha çok Mich diye çağırıyoruz! Mich, Cape Town Asıllı bir Öğretmenimiz Türkiyede İngilizce Öğretmenliği Yapmıştır. Bundan dolayı Türkiyeyi,Türk Kültürünü vede Cape Town`u çok iyi derecede iyi bilen Değerli bir Hanım efendidir.

Şimdi Cape Town`daki Evini Türkiye`den Gelecek Olan Değerli Ziyaretçilerine Açtı.

Cape Town`a İngilizce Eğitimi,Gezi Turları,Sertifika Proğramlarına hatta Staj amaçlı gelmek isterseniz bizlerle çekinmeden iletişime geçebilirsiniz.Sevgiler & Saygılar

Michele & Matt

E-mail : capetowniafrica@gmail.com

Cape Town GSM : + 27 82 457 7775 (Whatsapp uyumlu) Mich

Turkiye GSM: + 90 544 572 7269 ( Whatsapp Uyumlu) Matt
     Cape Town'da Dil ve Universite Egitimi Hakkinda Hersey Cape Town'da Dil ve Universite Egitimi Hakkinda Hersey Cape Town'da Dil ve Universite Egitimi Hakkinda Hersey Cape Town'da Dil ve Universite Egitimi Hakkinda Hersey Cape Town'da Dil ve Universite Egitimi Hakkinda Hersey Cape Town'da Dil ve Universite Egitimi Hakkinda Hersey Cape Town'da Dil ve Universite Egitimi Hakkinda Hersey Cape Town'da Dil ve Universite Egitimi Hakkinda Hersey Cape Town'da Dil ve Universite Egitimi Hakkinda Hersey Cape Town'da Dil ve Universite Egitimi Hakkinda Hersey Cape Town'da Dil ve Universite Egitimi Hakkinda Hersey Cape Town'da Dil ve Universite Egitimi Hakkinda Hersey Cape Town'da Dil ve Universite Egitimi Hakkinda Hersey

• Artık Sizinde Bir Eviniz VAR Cape Town`da :)

Michele Farmer, Cape Town``lu bir İngilizce Öğretmeni Şimdi Cape Town`daki Evini Türkiye`den Gelecek Olan Siz Değerli Ziyaretçilerine Açtı.

Cape Town`a İngilizce Eğitimi,Gezi Turları,Sertifika Proğramlarına hatta Staj amaçlı gelmek isterseniz bizlerle çekinmeden iletişime geçebilirsiniz.

Sevgiler & Saygılar

Michele & Matt

E-mail : capetowniafrica@gmail.com

Cape Town GSM : + 27 82 457 7775 (Whatsapp uyumlu) Mich

Turkiye GSM: + 90 544 572 7269 ( Whatsapp Uyumlu) Matt
  • Herkeze Mother City`den ( Cape Town`dan :) Kucak Dolusu Sevgiler & Saygılar

Öncelikle Göstermiş olduğunuz ilginiz için çok teşekkürler. Beş yıldan fazladır Türkiye`den ` benimde ikinci evim olarak gördüğüm bu güzel Ülkeden gelen herkeze elimizden geldiğince burada yardımcı olmaya çalışıyorum. Bir kaç ay önce tekrar ziyaret etme fırsatı buldum Turkiye`yi ve şimdiden çok özledim:) Resimlerim son ziyaretimden Samsun ---English Master Language School

Bizler Turkiye başta olmak üzere pek çok ülkeden gelen İngilizce Dil Eğitimi için, Staj , Trustik geziler ve hatta iş amaçlı Cape Town`na gelmek isteyen herkeze elimizden geldiğince hizmet vermeye çalışıyoruz.

Eğer Cape Town`a gelmeyi planlarsanız ve bizlerden hizmet almak lütfen ne kadar erken iletişime geçerseniz okadar sizler için uygun konaklama bulmamız için zamanımız olacaktır.

Michele & Matt

Saygılar

Cell: 0544 572 7269 ( Whatsapp uyumlu) Whatsapplara daha hızlı dönüş yapabiliyorum.

E-mail: capetowniafrica@gmail.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.