Arkadaşlar uzun zamandır piyasalarda olmayan ve 90 lı yılların baya popüler olan Capitol erkek parfümü maalesef bu günümüzde üretilmiyor aromel kozmetik evyap şirketine devretmiş dir ben bu gün evyap info ve müşteri hizmetleri ni arayarak Capitol erkek parfümünü üretilmesini istedim lakin ne kadar çok taleb olursa üst yöneticiler konuyu işleyerek müşteri talebini değerlendirip piyasa sürecekler sizlerden ricam Capitol erkek parfümünü seven arkadaşlara sesleniyorum evyap firmasını müşteri hizmetleri ni veya info@evyap.com.tr ye taleblerinizi iletirseniz en kısa zaman da inşallah ürüne sahip oluruz saygılarımla
Tekrar üretilse bile aynı formülasyonla üretileceğini sanmıyorum. Capitol Blue açık parfüm piyasasında esansı bulunabilen bir koku. Bir ara Tutaste satıyordu ama listeden kalktı. Araştırılsa bulunabilir esansı.
David Walker e 65 çıkarmış ve denedim lakin orjinalin yerini tutmuyor evyap firması Capitol ün içeriği muhakkak mevcuttur ben gereken mesajı ilettim artık evyap üst düzey yöneticilerine kalmış bir karar