1- İlk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa dışarı çıkıp tekrar mı gireyim? 2- Affedersiniz! Biz küçükken farklı okullarda okumamış mıydık? 3- Sırtına dokunup: Aman allahım gerçekten omuz kemikleri!! Ben bunları kanat sanmıştım! 4- Çikolatadan bebeklerimiz bir düğün pastasının üstünde sence de güzel görünür mü ? 5- Saati sorun. 9'u 5 mi geçiyor? Bugün pazartesi 28 mart 9.05.. Sizinle tanıştığımın günü ve zamanı aklımda tutmam gerekli de! 6- Oturdunuz, konuştunuz ve kalktı gidiyor.. Birşey unutmadın mı? Neyi? Beni.! 7- Bu şehirde yabancıyım . Bana evinin yolunu tarif edebilir misin? 8- Baban uzaylı mıydı? Senin gibi birşey dünyada yok çünkü! 9- Telefon numaramı unutmuşum, seninkini ödünç alabilir miyim? 10- Merhaba! Bay Watch'un son bölümünde harika oynadın, bir imza alabilir miyim? 11- Erkek "Sesi sen de duydun mu?" Ne sesi? Ben birşey duymadım! Kalbim kırıldı 12- Baban hırsız mıydı? Hayır ! Ne Alaka?!? Gözlerinin yerine konulan elmasları kim, nereden çaldı o zaman? 13- Bana yolu tarif edebilir mısınız? Kız: Ne yolu? Nereye? Kalbine 14- Beni bir cimcikler misin Kız: Neden? Bu güzellik gerçek olamaz! Rüya görüyorum sanırım 15- Annenle baban zamanında karşılaşmasaydı, yeryüzündeki en mutsuz insan ben olurdum! 16- Siz Aktüelin kapağındaki kız değil misiniz? 17- Umarım suni solunumdan anlıyorsundur.. Soluğum kesildi seni görünce! sizi kandırıkçılar sizi
quote:Orjinalden alıntı: ibrahim171 aahaaa birde şey var sen o kızsın beni tanımadın mı?geçen haftaki partiden ben ricky ricky mi puhaha
quote:Orjinalden alıntı: dReamLy 1- İlk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa dışarı çıkıp tekrar mı gireyim? 2- Affedersiniz! Biz küçükken farklı okullarda okumamış mıydık? 3- Sırtına dokunup: Aman allahım gerçekten omuz kemikleri!! Ben bunları kanat sanmıştım!