|
Milyoner tarzı efsanevi günlük plan
-
-
PEKİ FORUM OLARAK HEP BERABER YARIN BUNU DENEYİP SONUÇLARI BURAYA YAZMAMIZ YOK MU? -
Yazilim nasil ogreniyon hoca -
Lol vaktinde girişim projeleri geliştirebilirsin. Sınava kadar uygulayanın milyar dolarlık şirketi hayırlı olsun. -
Öğrenmiyorum aga şakasına yazdım onu da öğrenmek istiyorsan udemy youtube coursera bu üç platformda bir sürü kaynak var -
Bu yapılmayacak bir şey değil ben KPSS sınavı için bu programın benzerini yaptım. Eğer temeliniz varsa 1 ayda bile çok iyi netler çıkarabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazılım öğren kısmından sonrasını okumadım
-
12 de yatıp 4 te kalkmak hariç güzel
-
Aga sonuna kadar okusaydin onun trolune yazdigimi gorucektin :( -
Sona ekledim zaten bazı şeyler kısılabilir lol dizi film 1 saat ders çalışma çıkarınca yedi buçuk saat oluyor ama ben gerçekten dört saat uyuyunca daha rahat kalkıyorum kişiden kişiye değişiyor -
Hocam her gün 4te kalkıp günde 2 kez soğuk suyla duş alacak iradesi olan adam sınava filan girmesin yolunu bulur bir şekilde -
nasıl kalkıyorsun ya ben her şeyi denedim kapanmayan alarmım bile var hiç bir işe yaramıyor
-
İnsanlar yatış-kalkış saatlerine niye bu kadar takık? Belli bir mesainiz falan mı var? Canın gece çalışmak istiyorsa gece çalış zaten bir süre sonra sabah çalışmak istiyorsun bu sefer de sabah çalışmaya başlarsın, böyle böyle sınava kadar dönüşümlü olarak uygularsın niye bu kadar takılıyorsunuz ki düzenli yatıp kalkmaya, tek yapmanız gereken çalışmak, çalışabilmek için de ne gerekiyorsa onu yapacaksınız. Ayrıca saate göre yapılan programların düzenli olarak uygulandığını düşünmüyorum, çok uzun da sürmüyordur zaten bu programlar çünkü insan psikolojisine ters bir kere. Başka bir eylemi yapman için belli bir saati beklemek pek sürdürülebilir bir eylem değil ayrıca günde 1 saat yazılımla adam akıllı bir şey öğrenebileceğini düşünmüyorum 1 saat çalışabiliyorsan da çalışırken aklına gelen, merak ettiğin şeyleri denemiyor sadece dur şunu da öğrenmiş olayım diye çalışıyorsundur, sınav senende de yapman bence yanlış. Günlük belli bir konu sayısı-soru sayısı-deneme sayısı yani artık ne çalışacaksan ne çözeceksen belli bir aralık bul, zaten bir süre sonra hepsinin ortalama ne kadar sürdüğünü öğreniyor ve ona göre bir program yapıyorsun. Kafanın dikine gitmek istiyorsan git bir süre, zaten bu programın en fazla 3-4 gün sürecek, ondan sonrası için yazdım ben bunları dikkate alırsan senin için faydası olur :)
-
Ek olarak da illa böyle saat hesabı yaparak bir program yapacaksan robotmuşsun gibi bir program yapma. Yarım saat şurada, 1 saat burada falan tutmaz dostum öyle. Bari saatleri belli bir aralıkta gir; 30-50dakika, 1-1.5 saat gibi, yatış saatlerinden kalkış saatlerine, oturma saatlerinden çalışma saatlerine kadar tüm aralıkların başlayış ve bitiş saatlerini çok keskin ayarlamışsın, dediğim gibi sen bir robot değilsin :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X