Şimdi Ara

Capslock kafasına göre çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Capslock kafasına göre on ya da off oluyor. Control panelinde turn off yapmayı shift tuşuna atadım fakat hala shift ile kapatsam da bir süre sonra tekrar on oluyor. Virüs kaynaklı olabilir mi yoksa bildiğin tuş mu sıkışmış?

• Selamlar,

Bunu ancak deneyerek görebilirsiniz. Capslock basılı tuttuğunuzda işlevsizdir. Bu nedenle kendi kendine açılıp kapanıyorsa basılı tuttuğunuzda yazılımsal olarak virus yada zararlı girmiş olabilir. Capslock shift gibi kullanılamaz. Denemeniz gerekecek. Virus testinden başarıyla geçtiyse malwarebyte ile de bir taratmanızı öneririm.

Kolay Gelsin..
  • virüsden ziyade pop-up denilen dosyalar olursa onlar yapıyor olabilir. malwabre gibi pop up temizleyici dosya vardı. onu kullan. sıkıntının donanımsal mı yoksa klavyeden mi olduğuna karar verebildin mi?
  • Tuşu çıkarıp temizleyip tekrar taktım. sorun hala devam etmekte. On-screen-keyboard'tan denediğimde capslock istenildiği gibi çalışıyor. pop-up dosya derken ne demek istediniz? eğer pop-up reklamlardan bahsediyorsanız yakın zamanda premium link generator kullanmam gerekti oyun patch'i için. o linkler için de 4 yada 5 farklı pop-up reklamlı sitelere yönlendirip sonra indirebiliyorsunuz. onu kullandım. bahsettiğiniz şey ordan bir zararlı yazılımın mı bulaşmış olabileceği. ayrıca bitdefender ve malwarebyte'la da tarattım. sağolsun ikisi de çoğu crackli oyunumu malware zannedip karantinaya aldı, fakat onun haricinde bir sorun bulamadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.