Şimdi Ara

Captain America: Brave New World | Harrison Ford - Rosa Salazar - Liv Tyler (14 Şubat 2025) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmi izlemeyin falan diye video koyuyorsunuz da

gişe sonuçları sizin dediğiniz kötü film gibi gözükmüyor. kötü olsa böyle gişe sonucu nasıl olacak?

• Filmi dün Imax salonda izledim.

Film benim açımdan akıcıydı, sıkılmadım. Büyük ihtimalle süper kahraman filmi gibi değil de ajan filmi havasında olmasından.

Efektler idare eder, ses çok iyi, salonda da problem yoktu.

Filmin problemi Kaptan Amerika filmi olmamasında, evet isim Kaptan Amerika ama siz kalkan kullanan gelişmiş bir Falcon izliyorsunuz.

Falcon için yeni seçilen aktör eğer gerçekten gelecek filmlerde de filmdeki aktör olacaksa çok kötü.

İleriye dönük sadece bir, iki konuşma ve bir end credit sahnesi var ki olmasalar da olurmuş.

Sürpriz sayılabilecek birkaç kişi şöyle bir görünüyor ama gerisi yok.

En önemli konu Red Hulk, animasyonları bir iki yerde çok sırıtsa da fena değil. Harrison Ford Thaddeus Ross olarak olmuş, role William Hurt'dan daha çok yakışmış.

Ancak bana göre filmin çok önemli bir sorunu var;

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Tüm reklamını, pazarlamasını ana karakterden çok (mecburen) filmin kötüsü üzerinden yaptığın bir filmde Red Hulk'ı topu topu son 10 dakikada göstermek büyük aptallık ve seyirciye büyük saygısızlık. Bu anlamda film beş para etmez. Amacınız Red Hulk görmekse filmi listenizden direk eleyin. Kaldı ki Red Hulk'ın zayıf noktasının bu kadar melankolik ve duygusal bir sebebe bağlanması da kabul edilebilir gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 20 Şubat 2025; 16:32:8 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nete düştü izledim. Marvel filmlerinin %90ını sinemada izlemiş biri olarak, iyiki buna gitmemişim. Avengers sonrası hiç bir filme gitmeyi düşünmüyorum.

Bunu filler dizi yapsalar daha iyi olurmuş, gerçekten film yapıcak konu neydi burda?

• Captain America: Brave New World filminde The Leader'in ilk resmi görüntüsü yayınlandı.

Captain America: Brave New World |  Harrison Ford - Rosa Salazar - Liv Tyler (14 Şubat 2025)
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

şu formatta bir espri yapmışlardı madame web için işte film tutmadı sony filmin korsana düşmesini bekliyor diye.

Captain America: Brave New World |  Harrison Ford - Rosa Salazar - Liv Tyler (14 Şubat 2025)

bu film de öyle oldu resmen. düşmüş dijitale hem de 4k. güzel değil vs tartışma dönmüş ama bu film için çok bile olabilir.

repack yapacaklarmış ses kaymasını düzeltmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 7 Mart 2025; 18:48:7 >

• Captain America: Brave New World |  Harrison Ford - Rosa Salazar - Liv Tyler (14 Şubat 2025)

Fotoğraf - Başkanın sağ kolu, Abd başkanı güvenlik amiri, 45 kilo savaş makinesi, çocuk reyonundan giyinen bir zigot terk.

Bu arada niye bilmiyorum burada da yazmaktan vazgeçtim. Sadece şunu söyliyim lütfen bacaklara da ateş edin gerizekalılar, lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 8 Mart 2025; 22:36:8 >

• 2160p kalitesi bu olmaz ama idare eder. sızdırılmış WEB diyorlar yazı da çıktı bir kere falan filan tv diye. film fena değil aslında ama dedikleri gibi ismi kaptan amerika olmamalıymış falcon olsa hiçbir sıkıntı yokmuş zaten adam da diyor bana vermemeliydi vs diye ama esas sıkıntı filmin başlarında görebileceğiniz gibi bir tane yetmemiş ve o da... şeklinde direkt kaptan amerika ismine hakaret bu film. amerika'da ilk izleyenler ne düşünmüştür kim bilir kaç senelik hikayesi var orada kaptan amerika'nın.

Randy - Wheel of Fortune ( South Park )

• Bu adam süper kahraman filan değil, senin benim gibi normal bir adam. Bu adamın yaptıkları süper kahraman filmlerine göre bile fazla. Adam bıçaklanıyor, üstelik 2 yerinden 30 dakika sonra ayakta, hadi kaptan Amerika'ya verilen serumdan verilmiş olsa neyse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaptan amerika'nın asansör sahnesi bu filmin hepsine bedel.

• Megathronun Transformers 3 de bir kadının gazına gelip herşeyi mahvetmesinden daha saçma bir sona bitiyor. İzlediğim en kötü marvel filmi net.

• bomboş bir film, yani konu o kadar zayıf ki bundan anca 6 bölümlük mini dizi falan çıkarmış.. Sam Wilson'ı severim ama geçici bir Cap olmanın ötesine gidemez, süslü Falcon olabilir en fazla.. yancısı desen çok ucuz bir karakter..

önce bahsetmek istediğim absürd bir karakter var;

şu aşağıdaki karakter ex widow'muş, başkanın güvenlik danışmanıymış ahahah görünce kahkaha attım sonra oyuncuya bi bakayım dedim meraktan, israilliymiş, israil kontejyanından girdiği o kadar belli ki

Çocuk ulan bu resmen, bu kadının biriyle dövüşmesi falan, aklımızla alay ediyorlar resmen.

Filmden Red Hulk'ı çıkar bomboş bir film.. Sırf onun sahnelere gelebilmek için 1.5 saat boş yere film izledim.. Bir kaç güzel aksiyon sahnesi dışında hiç bir şey yok.. o kadarı da olsun zaten filmin bütçesi malum..

Filmin MCU'ya kattığı iki şey var;

Spoiler,

Biri Adamantium ve ülkelerin Adamantium savaşını göstermesi ama bunu da zaten herhangi projede 5 dk'da değinirsin.. Diğeri de Red Hulk.. Koskoca 1.5 saatlik bir filmde başka hiç bir iş yok.. Ha bi de Bucky'i gösterdiler 2 dk bonus olarak ne yaptığını falan hadi onu da sayalım..
    Leader diye bir karakter var sözde herşeyi tahmin edebiliyor gidip tutuklanıyor falan o kadar şeyi hesaplayan adam tutuklanacağını hesaplayamıyor Captain America: Brave New World |  Harrison Ford - Rosa Salazar - Liv Tyler (14 Şubat 2025) Detayını kaçırdıysam bilmiyorum o kadar odaklanamadım ki

10/4 falan diyorum ve izlediğim en berbat MCU filmi diyebilirim. Şöyle söyleyeyim, Thor Love and Thunder'da benim gözümde çok kötüdür mesela bu film ondan da kötü..

Bir daha Captain America filmi falan izleyeceğimizi sanmıyorum. Steve Rogers zaten Avengers projeleri için döner..

Bu film başta planlanırken Cap'in Sam Wilson değilde Bucky Barnes olacağı şekilde hikaye yazılsa çok daha iyi bir yapım ortaya çıkardı ancak Woke virüsü sinema dünyasını mahvetmeye devam ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 16 Mart 2025; 17:26:5 >

• İzlediğim en kötü Kaptan Amerika filmi değil en kötü Marvel filmlerinden biri. Anthony Mackie zaten Altered Carbon'u da mundar etmişti, şimdi sıra Kaptan Amerika'ya geldi.

Hani güzel bir film olur da birileri onun çakmasını yapar, bu da aynen başka bir yapım şirketi tarafından korsanı çekilmiş gibi...

• hiç beğenmedim.

Kaptan Amerika filmine hiç benzemiyordu.

klişe amerikan polisiye-dedektif filmi seneryosu var.

amir, bu işe karışmamasını söyler

memur dinlemez ve araştırmaya başlar

sonra amiri hain çıkar

...

Marvel ne yapmaya çalışıyor...

• Rindaman kullanıcısına yanıt

eski bir black widow'muş..

peh peh...

sırf Scarlett Johanson'a benziyor diye seçmişler bence...

Şira Has'ın boyu 1,51 miş Captain America: Brave New World |  Harrison Ford - Rosa Salazar - Liv Tyler (14 Şubat 2025) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 20 Mart 2025; 11:49:52 >
  • Malesef holivud'ta 1,50 lik, 45 kiloluk ölüm makinesi kadınlar son zamanlarda çoğalmaya başladı. Gizlice öldürebilirler, ajan olabilirler ama dövüş makinesi olmaları doğaya bile aykırı.

• Captain America: Brave New World, dünya çapında 400 milyon dolar gişe hasılatını geride bıraktı.

• Spoiler,

Ya yok mu hulku bunların elinden kurtaracak bir baba yiğit parayı bastırıp alsın bu kötü hayattan. Utanmazlar az daha 1.50 boyundaki hatuna dövdürecekler hulku. Normal insan değil mi bu adam nasıl hulka karşı koyabiliyor.

• Abi o kadar otomatik o kadar botvari yorum yapıyorsunki, kimse de seni uyarmamış enterasan bi şekilde.

Film şubatta çıktı,mart ayında nete düştü, resimdeki adam main villain filmde. Biraz bakıp yazın gözünüzü seveyim bari ya Captain America: Brave New World |  Harrison Ford - Rosa Salazar - Liv Tyler (14 Şubat 2025) 

@Nat Alianovna @gun yakışmıyor bu hareketler yapay zekalı bot görevlendirin bari daha az belli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 3 Nisan 2025; 12:32:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.