Şimdi Ara

Captain America: Civil War (06.05.16) l Robert Downey Jr. - Chris Evans VİZYONDA (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.607
Cevap
55
Favori
167.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmi yeni izledim başları biraz durağan ama sonradan açılıyor film tam bir Civil War havasında değil ama kendi senaryosuna göre güzel kimse alınmasın ama BvS den kurgu olarak daha iyi ancak bir Batman değil BvS için 8 dersem Civil War için 8.7 derim şahsi fikrim Black Panther Spider Antman çok iyi bazı karakterler biraz geride kalmış Vision Black Widow Hawkeye olsun yine de çok iyidiler.BvS Ultimate görünce acaba dedim WB içinde Hydra mı var Gönül ister Film ve Agent of Shield beraber gitsin her ne kadar CW olayı iyise de İnhumans ve Hive kazanan bence

• Film etkisini çabuk kaybetti sanki, BvS bile kaç aydır vizyonda, kaç aydır konuşuluyor, Civil War ise ne bu kadar konuşuldu, zaten BvS kadar da kalmaz sinemalarda, İron Man 3'ü geçememesi gerçekten kötü oldu. Box Office'e bakıyorum, Civil War gişeyi her gün 1-2 milyon arttırıyor, BvS de aynı şekilde. BvS etkisini aylardır koruyor ama Civil War nedenini bilmediğim bir şekilde koruyamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Film etkisini çabuk kaybetti sanki, BvS bile kaç aydır vizyonda, kaç aydır konuşuluyor, Civil War ise ne bu kadar konuşuldu, zaten BvS kadar da kalmaz sinemalarda, İron Man 3'ü geçememesi gerçekten kötü oldu. Box Office'e bakıyorum, Civil War gişeyi her gün 1-2 milyon arttırıyor, BvS de aynı şekilde. BvS etkisini aylardır koruyor ama Civil War nedenini bilmediğim bir şekilde koruyamadı.

Spiderman gibi önemli bir karakter 13 dakika kadar kısa bir sürede görüldüğü için olsa gerek.Bana göre Dc sinematik evrenindeki batman neyse marvel sinematik evrenindeki spideyde odur,Spiderman filmde en az 30 dakika görünmeliydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adil Atalay

quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Film etkisini çabuk kaybetti sanki, BvS bile kaç aydır vizyonda, kaç aydır konuşuluyor, Civil War ise ne bu kadar konuşuldu, zaten BvS kadar da kalmaz sinemalarda, İron Man 3'ü geçememesi gerçekten kötü oldu. Box Office'e bakıyorum, Civil War gişeyi her gün 1-2 milyon arttırıyor, BvS de aynı şekilde. BvS etkisini aylardır koruyor ama Civil War nedenini bilmediğim bir şekilde koruyamadı.

Spiderman gibi önemli bir karakter 13 dakika kadar kısa bir sürede görüldüğü için olsa gerek.Bana göre Dc sinematik evrenindeki batman neyse marvel sinematik evrenindeki spideyde odur,Spiderman filmde en az 30 dakika görünmeliydi.

Filmin adının Captain America olması bence bunlara neden.

• mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    BvS leş gibi bir film olduğu için konuşuluyor hala, CW öyle değil, film iyi çıktı, millet beğendi, izledi tamam bitti gitti.

•  Captain America: Civil War (06.05.16) l Robert Downey Jr. - Chris Evans VİZYONDA
  • luganoguz kullanıcısına yanıt
    E tamam da, iyi filmler daha çok etki bırakmıyor mu?

Not : Hocam laf sokmak gibi bir amacım yok, yanlış anlamasın kimse, ben sadece etkinin niye bittiğini anlamaya çalışıyorum.

2.Not : Civil War bence de çok iyi bir film idi.
  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    3 yıl beklenen balon patladığı zamanmı daha çok konuşulur ? yoksa yapılması gereken birşeyin, zaten doğru yapılması mı daha çok konuşulur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 5 Haziran 2016; 19:11:09 >
  •  Captain America: Civil War (06.05.16) l Robert Downey Jr. - Chris Evans VİZYONDA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayerX kullanıcısına yanıt
    evet her şey bu kızın başının altından çıkıyor Tony'nin ultronu yaratmasında da parmağı vardı, Thanosun gelmesine sebep olarak da wanda gösterilirse şaşırmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

#TeamIronMan tayfası için güzel bir ürün var; yakın zamanda almayı düşünüyorum. Ledli olmasa bile çok hoş görünüyor.

http://tr.aliexpress.com/item/New-2015-Brand-Men-Fashion-Skateboard-Sport-T-shirts-Streetwear-Men-s-Hip-Hop-Element-T/32325561704.html?spm=2114.13010308.0.70.Gp5m3b

sende öyle durmaz

• Hishe düşmüş. Hydra muhabbeti güzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Civil War Blu-ray'inin içerisinde Open Your Mind: Marvel’s Doctor Strange adında özel bir içerik olacak.

Captain America: Civil War (06.05.16) l Robert Downey Jr. - Chris Evans VİZYONDA

günaydın;

bu adamın numarası nedir? ne için gelicek

• Kendisi bir beyin cerrahı bir kaza sonucu elleri artık işlev görmez hale geliyor bunun üzerine büyü ile tanışma yoluna gidiyor. Alttaki linke bak olmadı daha detaylı anlamak istersen.

• Su konuya bayadir bakmiyordum onceki sayfalarda hala fanboylar kuduruyor yav

• Malum ortamlara düşmedi mi henüz?
  • Büyük İskender B kullanıcısına yanıt
    Eylül başı gibi çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.