Şimdi Ara

Captain America: The Winter Soldier (2014) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
741
Cevap
8
Favori
26.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre_virüs

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Film çıksında alayı susacak şu DC'ci çakma batmanlarin

Marvel fanına bak sen

DC fanları çatlıyorsunuz sanırım demi :) Marvel En popüler olmayan karakterleri bile popüler yaparken filmlerle Bir super man batman filmi çekilecek 10 yıldır
    avengers 2'den korkup ileri aldınız tarihi şimdi kaptan amerika 3'ten korkup 2 yıl ileri alırsınız.

Dua edin o sene marvel filmi olmasın ( haha marvel filmi olmayan yıl yok)

Bu sene filmlere bakın
    Kaptan Amerika 2
    Guardians OF Galaxy
    X -men Days of FP
    Amazing Spidey 2

DC Bu sene
    -

Gelecek sene Marvel
    Avengers 2 Age of Ultron
    Fantastic Four
    Ant Man

Gelecek Sene DC
    ---

Konuşmaya gerek yok

Dc'nin gelecek filmlerinden bahseden mi var?

TDK ile kaptanı karşılaştırmana gülüyorum sadece. Yoksa Dc'den ben de umutlu değilim. Nolan gibi bir dahiyi ellerinden kaçırarak hayatlarının hatasını yaptılar zaten.

Ciddi soruyorum nolan'dan bıkmadınız mı?
    Çok güzel bir üçleme oluşturdu yetmez mi?
    Cap sayfasında niye karakter ve stüdyo tartışması yapıyorsunuz? ( @opricnik )

Sana mı soracağım bıkip bıkmamam gerektiğini?

Sinirlenmeye hiç gerek yok
    Bu arada nolan'dan başka yönetmen mi yok?

Bu konuda ondan iyisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zack Snyder daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydra Mjollnir

quote:

quote:

İlk günden filmin hasılatı tüm filmin masraflarını karşılamış. Geçmiş bile.

Amerika hasılatı belli oldu mu?

http://marveltr.com/captain-america-2-ilk-haftasinda-giseyi-altust-etti/

sitede 1 milyar $ yapar demişler ama çok zor thor'un hasılatıyla paralel gidiyor 650 falan yapar ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlk günden filmin hasılatı tüm filmin masraflarını karşılamış. Geçmiş bile.

Amerika hasılatı belli oldu mu?

http://marveltr.com/captain-america-2-ilk-haftasinda-giseyi-altust-etti/

sitede 1 milyar $ yapar demişler ama çok zor thor'un hasılatıyla paralel gidiyor 650 falan yapar ama

Ben yapacağına inanıyorum açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

İlk film kötüydü

Sağlam senaryo yapmalılar
    Marvel'ın filmlerdeki en büyük hatası filmlerine Dünya geçmişiyle-dönemlerin önemli olaylarıyla ilgili propagandalı senaryolar koyması
    Soğuk Savaş temalı senaryo (X-Men First Class)
    bundaki gibi Nazileri ve İkinci Dünya savaşı tabanlı bir senaryo
    Iron Man'de Orta Doğu'da silah alım-satım teması
    Wolverine'de de vardı yanılmıyorsam

Daha özgün birşeyler bulun arkadaş

Ama ana konu onlar :)

Aslında var olan yada planlanan şeyleri çizgi film ile hayal ürünüymüş gibi lanse ettiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

İlk film kötüydü

Marvel'ın filmlerdeki en büyük hatası filmlerine Dünya geçmişiyle-dönemlerin önemli olaylarıyla ilgili propagandalı senaryolar koyması

Aslında var olan yada planlanan şeyleri çizgi film ile hayal ürünüymüş gibi lanse ettiriyorlar.

Bence gayet iyi oluyor. Adamlar dünyanın buz çağına girmesini Jotunheim lıların dünyayı ele geçirme çabalarına bağlamıştı. :D

• İlk film bence de vasattı.1940'larda yazılmış bir öyküyü üstüne neredeyse hiç bir şey katmadan sinemaya aktardılar pek tat vermedi.
    Ama Winter Soldier'dan umutluyum.Daha çok politik-gerilim tarzı bir film olmuş gibi ki çizgi roman filmlerinde daha önce görmediğimiz bir şey bu.
    Ha bu arada ŞAFAK 3
  • quote:

quote:

quote:

İlk film kötüydü

Bence gayet iyi oluyor. Adamlar dünyanın buz çağına girmesini Jotunheim lıların dünyayı ele geçirme çabalarına bağlamıştı. :D

Ahahhahaha şeytan ayrıntıda gizlidir :D

Bazı şeyleri yıllar sonra çözmüştüm bende captain america ve tayfası , red skull çizgi filmlerin yarısı 2. dünya savaşı ve işin bir tarafı en çok gelişmeler ila üretimleri de hep o yıllar :) gerçeklik payı var yani. Örümcek adamı seyredenler bilir captain america bölümleri vardı americanın arkadaşları vardı yaşlanmış güçsüz düşenler bir yüzük takıp güçlerine güç katıyorlardı, düşününce çok saçma geliyordu , ama tarihi bilince diyorsun ohannes adamlar harbiden yapmışlar bkz. steroidler ve türevleri.

• Sürprizlere hazırlanın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İlk film kötüydü

Ahahhahaha şeytan ayrıntıda gizlidir :D

Bazı şeyleri yıllar sonra çözmüştüm bende captain america ve tayfası , red skull çizgi filmlerin yarısı 2. dünya savaşı ve işin bir tarafı en çok gelişmeler ila üretimleri de hep o yıllar :) gerçeklik payı var yani. Örümcek adamı seyredenler bilir captain america bölümleri vardı americanın arkadaşları vardı yaşlanmış güçsüz düşenler bir yüzük takıp güçlerine güç katıyorlardı, düşününce çok saçma geliyordu , ama tarihi bilince diyorsun ohannes adamlar harbiden yapmışlar bkz. steroidler ve türevleri.

Bazen bu yazarlar fizikçi yada kimyacı mı acaba diye düşünüyorum. Mesela Thanos Satürn' ün uydusu Titan' dan bir karakter. Bilimsel araştırmalara göre güneş sistemimizde insana benzeyen yaşam üreyebilecek tek gök cismi Titan'dır. Büyük ihtimalle bilim kuramcılarından yardım alıyorlar yazarken. :D Bunun gibi bir sürü örnek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteveRogers -- 7 Nisan 2014; 20:47:45 >

• Batman' in son dönemlerine bakıpta, çoğunlukla çizildiği hali diyemezsin..

40-50-60-70-80 lerde batman nasıl çiziliyorsa, klasik hali odur..

Captain America' yıda kötüleme gayreti nedir onuda anlayabilmiş değilim.. Adı üstünde captain AMERICA.. Üzerinde 2.dünya savaşı propagandası için amerikan bayrağı renklerini taşıyor. En azından kendine özgü bir karakter. Batman gibi Zoro çakması değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Batman' in son dönemlerine bakıpta, çoğunlukla çizildiği hali diyemezsin..

Captain America' yıda kötüleme gayreti nedir onuda anlayabilmiş değilim.. Adı üstünde captain AMERICA.. Üzerinde 2.dünya savaşı propagandası için amerikan bayrağı renklerini taşıyor. En azından kendine özgü bir karakter. Batman gibi Zoro çakması değil...

Kendin diyorsun genellikle çizilmiş diye işte, iki karakterin de normal halini yukarıda verdim zaten. Cpt. Maskeli soytarıdır, ne için çizildiği beni ilgilendirmez nasıl göründüğü ilgilendirir. Sanki Abdliyiz de milliyetçilik yapacağız.

Batman'e de çakma dedin ya ne desem boş artık, çoluk çocukla tartışıyoruz burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 7 Nisan 2014; 23:57:36 >

• bu adamın oyunculuğunu hiç sevmiyorum bence matt damon gibi bir adam captain america olmalı
  • Oooffff ya arkadaşım.... Yukarıda örnek verdiğim dediğin resim, fan art... yani hayranlarından biri tarafından çizilmiş. Deviantart dan almışsın haberin yok.

Captain America: The Winter Soldier (2014)

Bak, Jim Lee çizimi Captain America... Şimdi Jim Lee kim diye sorarsın.
    Batman , çakma Zorro dur.

Bob Kane has credited Zorro as part of the inspiration for the Batman. Like Zorro, Bruce Wayne is affluent, the heir of wealth built by his parents. His everyday persona encourages others to think of him as shallow, foolish and uncaring to throw off suspicion. Frank Miller's The Dark Knight Returns and The Dark Knight Strikes Again both include multiple Zorro references including the Batman inscribing a Z on a defeated foe. In later tellings of Batman's origins, Bruce Wayne's parents are murdered by a robber as the family leaves a showing of the 1940 film The Mark of Zorro, starring Tyrone Power.

Bob Kane said that his influences for the character included actor Douglas Fairbanks' movie portrayal of the swashbuckler Zorro, Leonardo Da Vinci's diagram of the ornithopter, a flying machine with huge bat-like wings, and the silent film The Bat (1926), based on Mary Rinehart's mystery novel The Circular Staircase.

Çoluk çocuk kim, konuyu bilenler rahatlıkla anlayacaktır.

• quote:

quote:

Kendin diyorsun genellikle çizilmiş diye işte, iki karakterin de normal halini yukarıda verdim zaten. Cpt. Maskeli soytarıdır, ne için çizildiği beni ilgilendirmez nasıl göründüğü ilgilendirir. Sanki Abdliyiz de milliyetçilik yapacağız.

Batman'e de çakma dedin ya ne desem boş artık, çoluk çocukla tartışıyoruz burada.

Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamıyorum. Gereksiz bir fanlık içerisindesin. Yeni bir haber var mı diye baktığım şu konuda boş boş mesajlarını okumaktan bıktım. Kaç aydır beklediğim bir filmin konusu. Gittin tüm marvel filmlerine 1 puan verdin daha fazla yazma fanlığına katlanamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

quote:

quote:

Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamıyorum. Gereksiz bir fanlık içerisindesin. Yeni bir haber var mı diye baktığım şu konuda boş boş mesajlarını okumaktan bıktım. Kaç aydır beklediğim bir filmin konusu. Gittin tüm marvel filmlerine 1 puan verdin daha fazla yazma fanlığına katlanamıyorum.

Ne yazacağımı senin gibilerine mi soracağım? Karakterle alakalı olduktan sonra istediğimi yazarım. Saçma sapan şeyler yazmasanız bir şey yazmam zaten. Git biraz yukarıdaki mesajları oku asıl sacmalayanin kim olduğunu anlamaya çalış.

Muhattap olmayayım diyorum ama zorluyorsunuz, gidip bunları dışarıda bir bilene söylerseniz, Size deli gözüyle bakarlar.
    Çocuk gitmiş en iyi film bu demiş, diğeri Batman'e çakma demiş, defalarca Dc'yi eleştirmeme rağmen yukarıdaki süper zeki bana fan demiş, cidden de genel olarak forumda anlama kıtlığı var.
    Açın günde 2 Sayfa kitap okuyun -pek sanmıyorum ama- belki böyle şeyler yazmadan önce düşünmek aklınıza gelir.

• Takip iyi film bence

• quote:

• Erwin kullanıcısına yanıt
    Mijolnir agir degildir zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Captain America'nin filmleri bir Batman ya da bir Thor etmiyor ama yine de izlenir.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.