Şimdi Ara

Captain America: The Winter Soldier (2014) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
8
Favori
26.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ulan harbi IMAX çıkmicak galiba ya. Ama ben bi baktım hani fakir umuduyla İstinye Park ta Cuma günü için Nuh a bilet alınmıyo. Normal 3D için de alınmıyo. Acaba diyorum, bi umut belki yarın açılır. :D
  • Imax yok kesin bilgi.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmle ilgili öyle bi spoiler yedim ki ağzım açık kaldı. Nasıl anlayamamışım dedim Ama heyecanımdan en ufak kesinti yok. Bu film cidden iyi olacak bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dublajlı gelmiş buraya
    Mecbur gidecem artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 10 Nisan 2014; 20:38:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Dublajlı gelmiş buraya
    Mecbur gidecem artık

dublajlıysa gitmem ben ya büyük ihtimal her yerde dublajlı olacaktır eğer öyle geldiyse

• valla izleyenler cok begenmis hatta geekstra basin gosteriminden sonra podcast cekmis.

http://geekstra.com/podcast/geek-bakisi/geek-bakisi-kaptan-amerika-kis-askeri/

mumkunse 3D gitmeyin diyorlar

bayada easter egg varmis
  • acaba cinemapink'e gidip deri koltuklarda yayıla yayıla mı izlesem hep cinemaximum a gittim ama imax yoksa cinemapinke gidebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

acaba cinemapink'e gidip deri koltuklarda yayıla yayıla mı izlesem hep cinemaximum a gittim ama imax yoksa cinemapinke gidebilirim

cinemaximum gibisi yok ya İzmir'liyim bu sene Yalova'ya geldim mecbur sadece cinemapink var attan inip eşeğe binmek gibi ama idare ediyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

acaba cinemapink'e gidip deri koltuklarda yayıla yayıla mı izlesem hep cinemaximum a gittim ama imax yoksa cinemapinke gidebilirim

cinemaximum gibisi yok ya İzmir'liyim bu sene Yalova'ya geldim mecbur sadece cinemapink var attan inip eşeğe binmek gibi ama idare ediyoruz

tabiki cinemaximum görüntü kalitesi olarak öyle ama şu koltuklarda yayılmakta ayrı zevkli
     Captain America: The Winter Soldier (2014)

• Gitmeye hevesli değildim zaten, Türkçe gelmişse hiç gitmem.

• Çeşitli sitelerde IMAX afişi yayınlandıktan sonra bu filmin Türkiye'de IMAX olarak gösterilmemesi tuhaf. Halbuki bu yapım IMAX de izlenirdi.
  • Cinemaximum Allah belanı versin nediyim IMAX yokmuş güçleri yetmedi heralde getirmeye
  • Bu film imax dışında izlemem. Mecbur bluray bekliycez. Bu arada Cinemaximum koca bir

• Noah imax de gösteriliyor, cap yok bu cinemaximumda bu kararlari kim veriyorsa cidden yüzyılın gerizekalisidir. Cap mi daha çok izlenir noah mi ? Kendi kuyusunu kazmis cinemaximum, olan izleyiciye oldu

• En sevmediğim süper kahraman.Scarletin hatrına izlerim nete düşünce
  • bizim oraya da dublajlı gelmiş ama sorun etmiyorum arkadaşla gideceğim için
  • Alt yazı yok mu şimdi?
    Artık cap ve bw'i 5 yaşındaki kardeşler seslendirmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir cinemaximumda 2d seçeneği yok. illa 3d izlemek zorundamıyız yahu

3d izleyecem diye ne izlediğimi anlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.