Şimdi Ara

Captain America: The Winter Soldier (2014) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
8
Favori
26.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmi deli gibi merak ediyor olmama rağmen, 3d olduğu için gram gitme isteği yok içimde.
    Bu 3d'yi çıkaranın...
  • Pazar günü gidicez bakalım nasılmış film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olacağını sanıyorum. Ilk film güzeldi. Vizelerden sonra gideriz inşallah

• tbag00 kullanıcısına yanıt
    +1 ,nasıl vizelerin bitmesini bekleyeceğim bilemiyorum ama aklım sinavlardayken de filme konsantre olamayacağımı bildiğim için bugün gitmeyeceğim.Beklentim yüksekli benimde konuşulanlar ve videolardan sonra.

• Göreceğiz sınavlardan sonra sağlam olur ama ya :)

• tbag00 kullanıcısına yanıt
    Rahat kafayla dostlarla Kaptan amerika keyf

• Büyük ihtimal yarın gideceğim. Bakalım nasıl olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

Filmi deli gibi merak ediyor olmama rağmen, 3d olduğu için gram gitme isteği yok içimde.
    Bu 3d'yi çıkaranın...

aynen hocam sinemadaki gözlükler ne kadar iğrenç öyle ya.arabanın camı buğlanmış gibi hissediyorum .
  • Beklentilerimi karşıladı.
  • İlk yorumlar bekliyorum yarın gidicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydra Mjollnir

Beklentilerimi karşıladı.

spoilersiz bi uzun yorum yap bari tek izleyen sensin gibi ben de yarın gidecem gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

quote:

spoilersiz bi uzun yorum yap bari tek izleyen sensin gibi ben de yarın gidecem gibi

İlk film gibi duygusal olmuş. Aksiyon en fazla 5 dk ara verdi. Bu yönden çok iyiydi. Serinin devamı ve diğer filmlerle ilgili çok tatmin edici sahneler vardı. Özellikle ilk after credits harikaydı. Tahmin edileceği gibi ilk filmle tamamen pareler ilerledi. Ama çok sürpriz olaylar vardı. Çok şey yazmak istemiyorum çünkü spoiler vermeden anlatılacak şeyler değil. Film Agent of S.H.I.E.L.D' ın bu haftaki bölümüyle bağlantılı. Ben filmden çıktıktan sonra diziyi izledim. Diğer bölümde de filmin devamı niteliğinde bir senaryo olabilir. Fragman öyle gösteriyor. Genel olarak çok güzel bir filmdi. (benim görüşüm. beğenmeyenler sert çıkmasın yine)

• Filmi beğendim, senaryo beklediğim gibi değildi baya şaşırtacak sürprizler vardı ve yine Marvelin meşhur olan jenerikten sonra sahne vardı tabiki 10/8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 11 Nisan 2014; 20:53:26 >
  • aksiyon sağlamsa sabah gideyim

• quote:

quote:

quote:

İlk film gibi duygusal olmuş. Aksiyon en fazla 5 dk ara verdi. Bu yönden çok iyiydi. Serinin devamı ve diğer filmlerle ilgili çok tatmin edici sahneler vardı. Özellikle ilk after credits harikaydı. Tahmin edileceği gibi ilk filmle tamamen pareler ilerledi. Ama çok sürpriz olaylar vardı. Çok şey yazmak istemiyorum çünkü spoiler vermeden anlatılacak şeyler değil. Film Agent of S.H.I.E.L.D' ın bu haftaki bölümüyle bağlantılı. Ben filmden çıktıktan sonra diziyi izledim. Diğer bölümde de filmin devamı niteliğinde bir senaryo olabilir. Fragman öyle gösteriyor. Genel olarak çok güzel bir filmdi. (benim görüşüm. beğenmeyenler sert çıkmasın yine)

Black Widow nasıldı hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 11 Nisan 2014; 20:57:54 >

• film güzel scarlett daha güzeldi
  • dublaj vasattı (altyazılı izleyin )
    2d izledim
    ilk filmin tadı vardı yine gayet hoş bir yapım olmuş

• 3d lik bir film miydi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın iş cıkışı da bunu izleyeyim . Bu aralar kafam oyle dolu ki , ancak film izleyerek boşaltabilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

quote:

quote:

quote:

Black Widow nasıldı hocam?

Haliyle daha ön plandaydı Avengers' taki rolüne göre. Casusluk yetenekleri ve zekasını bol bol kullandı. Vücudu da Avengers' taki gibi değildi. Bu iyi olmuş. Avengers' ta resmen kiloluydu. Ama Iron Man 2' deki gibi topuklu giyseydi daha iyi olacaktı. Yine kısa kalmış. Falcon' da tahmin ettiğimden daha ön plandaydı. Yani Captain' ın arkasında kalmadılar çok. Takım olduklarını hissettirdiler.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.