Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be brie yi yıllar önce izlemiştim hem güzel değil hem de oyunculuğundan bir cacık olmaz diye filmlerini es geciyordum. marvel projesinde oynadığına göre oyunculugunu düzeltmiş belli ki hayatı da kurtulmuştur 3. sınıf filmlerden oynamaktan. 1-2 yıla Holywoodun gözde oyuncusu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

3d ekimmanlarla çekilen gerçe 3d imax benim bildiğim tek film Gravity dir arkadaşlar, patlama sahnelerinde tüm salaon başını eğiyordu, tane tane vidalar kafamızın üstünden geçti, sandra bullock üstümüze süzüldü resmen :) gerçekten hiç bir başka 3d film yanına bile yaklaşamadı bugüne kadar
    hayır gravity dönüştürülmüş 3d gerçek değil..

gerçek 3d IMAX transformers son şövalye en son teknolojide çekildi, bende 55'inç 3d 4k tv var ve Transformers son filmini 3d bluray ıso izliyorum ham el değmemiş dosya ,bütün patlama tozlar felan dışarı çıkma efektleri burnun ucuna kadar geliyor gravity kimki..

siz hugo 2011 izleyin veya sammy maceraları müthiş bir 3d var bknz:

https://realorfake3d.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

hayır gravity dönüştürülmüş 3d gerçek değil..

gerçek 3d IMAX transformers son şövalye en son teknolojide çekildi, bende 55'inç 3d 4k tv var ve Transformers son filmini 3d bluray ıso izliyorum ham el değmemiş dosya ,bütün patlama tozlar felan dışarı çıkma efektleri burnun ucuna kadar geliyor gravity kimki..

siz hugo 2011 izleyin veya sammy maceraları müthiş bir 3d var bknz:

https://realorfake3d.com/

Alıntıları Göster
    bu kaynak pek sağlıklı değil bence ayrıca gravity yanına hybrid denmiş çok farklı bir teknikle çekildiğini biliyorum bu filmin, transformers lar da dahil çoğu iddalı yapımı imax de seyretmiş biri olarak gravity nini eline su dökemez hiç biri kesinlikle, transformes ların imax kalitesi özellikle çoğu diğer filme göre düşük bile kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 10 Mart 2019; 0:49:51 >

• quote:

bu kaynak pek sağlıklı değil bence ayrıca gravity yanına hybrid denmiş çok farklı bir teknikle çekildiğini biliyorum bu filmin, transformers lar da dahil çoğu iddalı yapımı imax de seyretmiş biri olarak gravity nini eline su dökemez hiç biri kesinlikle, transformes ların imax kalitesi özellikle çoğu diğer filme göre düşük bile kalıyor

Alıntıları Göster
    Gravity restore 3d yani gerçek 3d kamera ile çekilmiş bir film değil mesela bütün marvel 3d filmleride restore..

asıl ımax 3d'ler belli zati,siz etkisinde kalmışsınız belli ha gravity güzel bir 3d dönüşüm ama fazlası değil bir gün çata çorbaya gelin evime ziyarete test edelim kardeşim sıkıntı yok

• quote:

Gravity restore 3d yani gerçek 3d kamera ile çekilmiş bir film değil mesela bütün marvel 3d filmleride restore..

asıl ımax 3d'ler belli zati,siz etkisinde kalmışsınız belli ha gravity güzel bir 3d dönüşüm ama fazlası değil bir gün çata çorbaya gelin evime ziyarete test edelim kardeşim sıkıntı yok

Alıntıları Göster
    hocam teşekkülerde evinize gerek yok eyvallah :) imax de izliyorum hepsini dedim ya, karşılaştırma yapacak fırsatım sıkca oldu, siz gravity imax de izlemmeişniz bence :) bu film çekildiğinde araştırdığım kadarıyla imax için özel çekim yapılan ender filmlerdendi

evdeki tvdeki küçük ekranda o 3d kaliteyi verebimek ayrı bir meziyet, devasa imax ekranında verebilmek çok ayrı bir tekniktir unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 10 Mart 2019; 0:55:28 >

• Film fena değildi.

After Credits kaç tane?

İzlediğim
    Captain Marvel'in birden çıkıp gelmesi
    . Varmıydı başka çıkmak zorunda kaldım sinemadan. Varsa spoiler içinde yeşillendirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

O değilde benim Carol'un Captian Marvel ismini almasıyla ilgili bir teorim var

Kimsenin dikkati çekmemiş sanırım ama Captain Marvel ismini Mar-Vell den esinlenerek alacak sanırım. Furry ie Carol arasında geçen bir konuşmada Furry Mar-Vell ismini Marvel olarak söyledi. Carol yanlış söylüyorsun Mar-Vell demesine karşın Furry ısrarla Marvel demeye devam etti. Hafızası hepten yerine gelince belkide o kadının hayatında önemli bir yeri olduğunu düşünüp Carol kendisine o ismi koyabilir.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle katılıyorum. Zaten Mar-vell’i duyar duymaz direkt ben de sizin gibi düşündüm...

Çizgi romanını okumadım ama isimler daha da yaratıcı olabilirmiş.

Bu şekilde çok zorlama olmuş sanki...

Minerva, Atlas, Solar...etc

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

e tabiki başka nasıl olcakki

Alıntıları Göster
    Açık arıyorum ya! Bulamayınca böyle oluyor işte

• Çizgi romanda Kaptan Marvel sürekli yumruklarıyla Hulk'a zarar verememiş ve tek yemiş biri. Filmde böyle karaktere Thanos'u yedirtmek ayıptır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyarderdahi

Çizgi romanda Kaptan Marvel sürekli yumruklarıyla Hulk'a zarar verememiş ve tek yemiş biri. Filmde böyle karaktere Thanos'u yedirtmek ayıptır
    çizgi romanlarda zaten hulka doğru düzügün zarar verebilen bir karekter yokki, asıl iw de thanos un hulku öyle kolayca alt etmesi saçma ve ayıp oldu bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainJack

Film fena değildi.

After Credits kaç tane?

İzlediğim
    Captain Marvel'in birden çıkıp gelmesi
    . Varmıydı başka çıkmak zorunda kaldım sinemadan. Varsa spoiler içinde yeşillendirin

ikincisi cast sonunda... Goose, tesseract’ı Fury’nin masasına kusuyor ve öyle de bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Açık arıyorum ya! Bulamayınca böyle oluyor işte

Alıntıları Göster
    benim hatırladığım tamda emin olmamakla birlikte tek açık, bir filminde fury konseye konuşuyordu ve thor sayesinde başka dünyalardan düşmanlarımız olabilceğini öğrendik falan diyordu, halbuki ondan çok önce öğrenmiş bu filme göre
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Evet, Hulk'un biraz daha kapışması gerekirdi, biraz aksiyon olurdu ama çizgi romanda Thanos alırdı be zaten

• Pek begendigimi söyleyemeyeceğim

Çr de öyle mi bilmiyorum captain marvel a hakim olmadigim icin ama film başladi ve elinde güçleri vardi fakat uçamiyordu dedim bu güçlü hali mi,güçleri olmadan önceki hali degil güçleri var ama sadece elinde,film olayı anlamaya calismakla gecti,çok sıkıcıydı bi ara kamu spotu falan girdi,orada önemli olan düşmek değil kalkabilmektir tarzı bir şey söyleyecek sandım söylese şaşirmazdim,brie larson donuk bakişli,kalas gibi olsa da oyuncuyu begendim fakat film pek olmamis,gerçi ne bekliyordum ki klasik ortalama bir marvel filmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 10 Mart 2019; 1:40:33 >

• BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

NE ALAKA YA ,THANOS IW'DA ZİHİN TAŞINIDA VİSİON'DAN ALARAK ELDİVENE GEÇİREREK ENERJİ BÜTÜN VUCUDUNU SARDI THANOSA BİRŞEY OLMADI CAPTAIN MARVEL KİM THANOS YANINDA

Alıntıları Göster

Diyorum ya zaten thanosun infinity stoneları olmasa thanos bir şey değil Sadece hızlı güçlü ve iyileşme yetenekleri var Captain marvelin binary formu kozmik bir güç tanrı yapıyor marveli Dark phoenixin bir altı Binary formu da gösterdiler zaten o form da tanrısal güçlere sahip oluyor izlediysen ki film de daha yeni gücünün farkına varıyordu Güneşi bile canlandırmış birinden bahsediyoruz captain marvel kim demen de çok saçma olmuş

Thanos kozmik bir varlığı yenecek kadar güçlü biri değil onu anlatıyorum bu marvel evreninde hep böyle olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 10 Mart 2019; 2:18:26 >

• bugün gittik 2d olarak, ben filmi beğendim. evet feminizm tadı biraz var ama abartılacak bir olay değil. en çok şaşırdığım olay ise daha şimdiden imdb de on bin kişinin filme 1 puan vermesi. kesinlikle 7+ puanı hak ediyor.
  • quote:

çizgi romanlarda zaten hulka doğru düzügün zarar verebilen bir karekter yokki, asıl iw de thanos un hulku öyle kolayca alt etmesi saçma ve ayıp oldu bence :)

Alıntıları Göster
    Çizgi Romanlarda Thanos hulk'u daha kolay yenerdi
  • Çok saçma zaman kaybı bir film.Sırf feministler için yapılmış bir film , önemli bir Kadın karakter de olsun diye yapmışlar.Şu filmi yapacağına tertemiz bir adam warlock filmi çekerdin.Gerçekten çok saçma şu evrene görüp görebileceğin en sağlam villianı koyuyorsun ama onun en büyük düşmanı yok.Magnetosuz x men filmleri de bekliyorum ben marveldan , yakışır

• forsaken54 kullanıcısına yanıt
    Thanos zaten kozmik bir karakter, adam warlock gibi bir karakterle çokça feati bulunan bir karakter , captain marvel da kim ?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.