Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antman'den sonra en hype duymadığım bir diğer film galiba bu Captain Marvel. Yine de yarın gidip izleyeceğim muhtemelen...
  • Bende tüm marvel filmlerini sinemada izlemeyi sevdiğimden dün gece 23.45 seansı ile izledim öncelikle origins hikaye olarak kötü değildi fury'nin uzun rol alması güzel olmuş. End Game öncesi çerezlik film after credits'i izlemek için bile gidilir direkt end game'de ile baglantısı olması bu yönden iyi
  • Burda yazılan çoğu yoruma katılıyorum film bencede güzeldi, çok zıptı çıktısı yoktu güzüme bakan. Benden 7/10.
    Bir şeyi de tesbitim olarak söyleyeyim bu carol thanosu yenecek güçte gözükmedi kesinlikle bana, eğer kendinisi geliştirmezlerse endgamede thanos bunu perişan eder.
  • schumi0411 kullanıcısına yanıt
    Çrde binary mod açsa dahi ww den düşük biri ww thanos seviyesinde değil kaldı ki thanos taşsız halde bile herald ile skyfather seviyesine yakın birisi Marvel ise low herald birisi. Çrde ww dinlenip dinlenip söver marveli. Tamamen feminizm saçmalığından çıkma bir karakter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avengers.90

Yondu da Kree miydi?
    Değil farklı bir ırktan o. Bu film öncesinde filmlerde gözüken Kreeler; Ronan ve Korath(bu filmde de olan Star Lord'u tanımayan adam)

@forsaken54
    Inhumans, Kree tarafından yaratılıyor ve çok uzun zaman önce yaratılıyor. Kree ırkı Dünyaya birkaç kez daha geliyor.
  • Film gayet olmuş arkadaşlar, mcu evrenini sıkı takip eden hayranların zaten kesinlikle kaçırmaması gereken bir yapım, çok güzel yerlere temas etmişler, bikere fury nin avenges fikrini nerde, nezaman başlattığını görüyoruz ki baya tüyleri diken diken ediyor sahne

- Kurguyu beğendim ben yapımcılar ve yazarlar yine çoğu şeyde bizi şaşırtmayı başardı ve güzel bağlantılarla işi götürmüşler
    - Brie Larson hiç bir eleştriyi hak etmiyor gayet yerinde ve oturaklı oynamış kadın karakter gereken gazı çok güzel veriyor filmde
    - Captain Marvel yeni bir karakterimiz, ben beğendim diyebilirim, çok güçlü bir karekter açığa çıkıyor filmde ancak gücünü gösterdiği sahneleri birazdaha detaylı ve aydınlık ortamda çekseler daha iyi olurmuş diyebilirim
    - Kişisel notum rahatlıkla 7 üstü bir mcu filmi olduğu be bu filmde bir origin den çok bağlantı filmi olarak bakmakta fayda görüyorum

birazda spoiler :)

- Baştada yazdığım gibi en sonda fury avengers ismini yazarken baya tüylerim diken diken oldu, yılların emeği bizde nerde başladığını görmüş olduk, gözünü nasıl kaybettiğinide öğrendik çokta hoş olmuş bu ayrıntı, tabi en çok merak edilen cap marvel ın neden bunca zamandır gelmediğiydi bizler birsuru apsurt senaryo yazdık ama yazarlar bence en mantıklı ve düz olarak işi kotarmışlar
    - Cap marvel gerçekten en güçlü avengers oldu ama bu kreelerde pek güçlü galiba foton patlaması falan kimseyi delip erittiği yok oda ayrı bir ayrıntı tabi :)
    - Cap Marvel ın bunca zamandır neler yaptığına dahilde bir sürü film çıkar eminim yanlız merak ettiğim bukadar çok gezen dünyaları koruyan marvel hiç thanos ve yaptıklarından veya asgard lı ile karşılşmadımı acaba
    - Kreeleri iyi sanarken aslında daha masum olanların skrullar çıkması güzel oldu
    - Cap marvel ın gücünü uzay taşına bağlanmasıda çok hoş olmuş, evrende böyle farklı ve büyük bir güç varsa oda ancak taşlarımızdan gelebilirdi zaten
    - Eksik gördüğüm yanlarınen başında gözümüz bir thanos göndermesi veya bir thor karşılaması vs aramadı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Mart 2019; 23:24:51 >

• Thanos'u saçma sapan bir şekilde hiç edecekler gibi geliyor bana. Ultron V2 olacak muhtemelen, tek umudum Russo Brothers.
  • schumi0411 kullanıcısına yanıt
    Taşları Thanos'dan alırlarsa C.marvel yenebilir ama öbür türlü bencede Thanos perişan eder. Yinede karakterin ilk solo filmine göre baya bir güçlü gösterdiler büyük ihtimalle End game ile en güçlü avenger lakabına yakışacaktır.
  • Bugün çocukları götürdüm. Gözüne gözüne sokulan espriler çok zorlamaydı... 90’lı yılların müzikleri ise tebessüm ettirdi... Bu arada aşırı güçlü yapmışlar bu kadını... Normalde de böyle miydi? Ayrıca taşla ilgili olarak;
    Tesseract taşı nasıl geçmişe gidecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar birde hep karıştırlan bişey var falanca mcu karekteri thanos u yenermi diyoruz da burda söz konusu thanos değil eldiveli thanosthanos da eldiven olmasa tokat manyağı yapar cap marvel onu, orası belli oldu bikere, ha eldivenle derseniz ozamanda thor gibi biraz gafil avlaması şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Bugün çocukları götürdüm. Gözüne gözüne sokulan espriler çok zorlamaydı... 90’lı yılların müzikleri ise tebessüm ettirdi... Bu arada aşırı güçlü yapmışlar bu kadını... Normalde de böyle miydi? Ayrıca taşla ilgili olarak;
    Tesseract taşı nasıl geçmişe gidecek?

taş geçmişe neden gitsin hocam

• evohan kullanıcısına yanıt
    Ezik Amerika’nın ilk filmindeki taş ile bu aynı taş değil mi? Kaçırdığım birşey mi var?

Ha şöyle mi oldu; Howard Stark onu bulup Mar-Vell’e mi verdi saklasın diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 9 Mart 2019; 23:27:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Attenborough

Thanos'u saçma sapan bir şekilde hiç edecekler gibi geliyor bana. Ultron V2 olacak muhtemelen, tek umudum Russo Brothers.

Death olmadan thanos bişey değil zaten filmde de olmadığı için Mutant bir Super-Insan sadece kozmik bir gücü yok telepati yeteneğini hiç göstermediler demek ki filmde bu yeteneğide yok thanosu güçlü kılan infinity taşları infinity taşlarının gücünü absorb edebilen ise cap marvel o yüzden thanosa karşı 2 adım daha güçlü

hala thanos tokat manyağı yapar diyorsunuz da Captan marvelin güçlerini gördünüz filmde Binary form sayesinde Bir tanrıya dönüşüyor her türlü enerjiyi absorb edebiliyor infinity taşlarıda dahil Bir nevi Phoenix forcun bir altı captan marvelin Binary formu

@bloody sword

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 9 Mart 2019; 23:42:6 >

• quote:

Ezik Amerika’nın ilk filmindeki taş ile bu aynı taş değil mi? Kaçırdığım birşey mi var?

e tabiki başka nasıl olcakki
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

Death olmadan thanos bişey değil zaten filmde de olmadığı için Mutant bir Super-Insan sadece kozmik bir gücü yok telepati yeteneğini hiç göstermediler demek ki filmde bu yeteneğide yok thanosu güçlü kılan infinity taşları infinity taşlarının gücünü absorb edebilen ise cap marvel o yüzden thanosa karşı 2 adım daha güçlü

hala thanos tokat manyağı yapar diyorsunuz da Captan marvelin güçlerini gördünüz filmde Binary form sayesinde Bir tanrıya dönüşüyor her türlü enerjiyi absorb edebiliyor infinity taşlarıda dahil Bir nevi Phoenix forcun bir altı captan marvelin Binary formu

@bloody sword

Alıntıları Göster
    hocam thanos hakkında dediikleriniz doğru ancak cap marvel ın diğer taşların gücünü absorbe edebilceğinizi bilemeyiz bence şuan

• quote:

O değilde benim Carol'un Captian Marvel ismini almasıyla ilgili bir teorim var

Kimsenin dikkati çekmemiş sanırım ama Captain Marvel ismini Mar-Vell den esinlenerek alacak sanırım. Furry ie Carol arasında geçen bir konuşmada Furry Mar-Vell ismini Marvel olarak söyledi. Carol yanlış söylüyorsun Mar-Vell demesine karşın Furry ısrarla Marvel demeye devam etti. Hafızası hepten yerine gelince belkide o kadının hayatında önemli bir yeri olduğunu düşünüp Carol kendisine o ismi koyabilir.

• Filmi dün izledim dayanamadım son 30dk kala kapadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

@bloody sword

Alıntıları Göster
    NE ALAKA YA ,THANOS IW'DA ZİHİN TAŞINIDA VİSİON'DAN ALARAK ELDİVENE GEÇİREREK ENERJİ BÜTÜN VUCUDUNU SARDI THANOSA BİRŞEY OLMADI CAPTAIN MARVEL KİM THANOS YANINDA

• 3d ekimmanlarla çekilen gerçe 3d imax benim bildiğim tek film Gravity dir arkadaşlar, patlama sahnelerinde tüm salaon başını eğiyordu, tane tane vidalar kafamızın üstünden geçti, sandra bullock üstümüze süzüldü resmen :) gerçekten hiç bir başka 3d film yanına bile yaklaşamadı bugüne kadar
  • Gereksiz bir karakter olacak bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.