Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avengerstaki karadul kadar sexy olacağına inanıyorum. Marvel hatun karakter yapmasını biliyor. O karadul ne güzel şeydi öyle. Dc deki kara şövalyedeki kedi kadın da on numaraydı. Bu süper hero filmlerindeki kadın karakterler beni bitiriyor. Hmssss hmsss hımmmssss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emily Blunt olsa ah keşke.
  • Film için kadın yönetmen aranıyormuş. Bir ara filmin yönetmenliği için Marvel ile Angelina Jolie anlaşmaya yakın gibisinden haberler, söylentiler okumuştum belki doğru çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

Film için kadın yönetmen aranıyormuş. Bir ara filmin yönetmenliği için Marvel ile Angelina Jolie anlaşmaya yakın gibisinden haberler, söylentiler okumuştum belki doğru çıkar.

Aman diyeyim. Böyle bir filmin yönetmenliğini Angelina Jolie'ye verirlerse bence kendi kafalarına sıkarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

Film için kadın yönetmen aranıyormuş. Bir ara filmin yönetmenliği için Marvel ile Angelina Jolie anlaşmaya yakın gibisinden haberler, söylentiler okumuştum belki doğru çıkar.

Aman diyeyim. Böyle bir filmin yönetmenliğini Angelina Jolie'ye verirlerse bence kendi kafalarına sıkarlar.

Söylentilerin devamı gelmedi hocam büyük ihtimal başka bir isim ile anlaşırlar zaten. Maceraya gerek yok ama yapımcıların bileceği iş

• Emily Blunt olacak gibi.

• Aynen Emily Blunt imzayı çoktan attı açıklanmadı daha diye haberler çıkmaya başladı.

• kaptan marvel kadın mı la
  • Avengers ile bağlantısı olan bir kahraman bu. Belki ileride biraraya getirirler.
  • @no.bir
    evet hocam

@Darkness
    3. Avengers filminde görürüz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rebeca Ferguson, Captain Marvel rolü için Marvel'ın listesinde ilk sırada yer alıyormuş.
  • Katheryn Winnick ve Ali Larter isimleri üzerinde durulsa daha iyi olur bence ama Rabecca Ferguson a da hayır demem. Mission impossible da döktürdü hatun

• Film 8 Mart 2019'a ertelendi.
  • Katheryn Winnick, Ali Larter, Amber Heard, Katee Sackhoff, Tricia Helfer, Emily Blunt isimlerini geçiyor genelde bu rol için ve açıkcası hepsi de iyi isimler.

Ama benim için bu rolün tek sahibi Yvonne Strahovski'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Katheryn Winnick, Ali Larter, Amber Heard, Katee Sackhoff, Tricia Helfer, Emily Blunt isimlerini geçiyor genelde bu rol için ve açıkcası hepsi de iyi isimler.

Ama benim için bu rolün tek sahibi Yvonne Strahovski'dir.

Yvonne fazla bebeksi kaçar bu rol için.

• Katheryn Winnick ilk tercihim olur şahsen. Sonra Ali Larter sonra Emily Blunt

ama adayların hepsi çok iyi kötü bir cast çıkmaz.
  • Eğer Emily Blunt bi süper kahramanı canlandırmassa içimde ukte kalacak benim o da.

• Emily Blunt tam benim bakıp aşık olacağım türde bir hatun. Umarım o olur.

• İsmi çok kötü ama merak ettiğim bir karakter.

• Dc'deki sandım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.