Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "en güçlü kahraman olacak" sözü fazla iddialı sanki. bilemedim.
  • Bu kadının güçleri ne Captain amerika gibi bişey mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunsparce D kullanıcısına yanıt
    Marvel'in sitesine baktım şunlar vardı; uçabilme, insanüstü güç, dayanıklılık ve yanlış anlamadıysam elleriyle enerji patlamaları yaratabiliyor. Ayrıca pilotluk ve yakın dövüş konusunda yetenekli.

quote:

Ms. Marvel's current powers include flight, enhanced strength, durability and the ability to shoot concussive energy bursts from her hands.
    Ms. Marvel is a skilled pilot & hand to hand combatant

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 16 Ekim 2016; 11:38:02 >
  • Marvel evrenin en güçlüsü olacak demek çok iddalı kaçıyor bence.
  • Olabilir :)
  • grubun içindeki en güçlü kahramanlardan biri olucaktır o kesinde

Brie çok ilginç bi tercih oldu bence çok yakışır ama Emily Blunt tam anlamıyla Captain Marveldı keşke o olsaydı inanılmaz olurdu

Gal gadot açıklandığında çok kızmıştım bune ulan demiştim ama yanılttı beni Traılerda bile.Umarım brie da başarılı olur

Çr filmleri gelişiyor oyuncu kadroları çok iyi eskiden Çr filminde oynamak kariyerin bitiş anlamına falan geliyordu
  • Ah be şu rolü amber hearda vereceklerdi çizgi romandaki ile bence çok uyuşuyordu

• Ohaaaa . Dişi superman

• Anna Boden ve Ryan Fleck filmin yönetmenleri oldu.

• Adam warlock katılmıyor o zaman MCU'ya ? Ya da Feige çizgi romandan anlamıyor.

• xmenin çizgi filminde karışık şeyler vardı rogue bunu bi yere hapsediyorduu komaya giriyordu falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 3 Mayıs 2017; 13:25:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katheryn Winnick Twitter'dan Kevin Feige ve Captain Marvel hesabını takip etmiş. Comic Con'da olacağını da söylemişti. Moonstone olabilir.

• Moonstone a biraz baktımda Katheryn Winnick cuk oturur o role

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Todd

Katheryn Winnick Twitter'dan Kevin Feige ve Captain Marvel hesabını takip etmiş. Comic Con'da olacağını da söylemişti. Moonstone olabilir.

Comic Con haberleri Call of Duty içinmiş. Tabi Marvel ile yine film çekebilirler hatta Marvel sırf DC Black Canary olarak kapmasın diye anlaşma yapabilir
  • Skrulllar diyince aklıma direk Secret İnvasion geliyor. Phase 4 için çok güzel olur.

• Konsept çizimleri beğendim güzel olmuş.Captain marvelin saçlarını çok kısa yapmalarından korkuyordum yapmamışlar iyi olmuş yoksa erkek gibi olurdu biraz.Skrulların açıklanmasıyla baraber sıradaki avangers kötülerinden biri belli oldu sanırsam.Yukardaki arkadaşın da belirttiği gibi secret invasion uyarlaması olucak ilerdeki filmlerde büyük ihtimal.
  • çok iyi be bir an önce gelsin diyecem de 2019
  • Sanırım ilk kez lineer tarzda giden sinematik evrene ters bir film izleyeceğiz. Evrene derinlik katacaktır. Karakter hakkında hiç bilgim olmadığı için heyecansızdım ama biraz heyecanlandım şu an.

• Filmden çıkınca, "E bu hatun Avengerstaki olaylar yaşanırken nereydi?" dedirtmezler heralde. Filmin sonlarında bi şekilde bağlamaları lazım.

• Skrullar'ın isim hakları Fox'ta değilmiydi.Yoksa sadece "Super Skrull" isim hakkı Fox'ta
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.