Bildirim
Captain Marvel (2019) | Brie Larson (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Jude Law kadroya katıldı.
http://variety.com/2017/film/news/jude-law-captain-marvel-brie-larson-1202621673/ -
quote:
Orijinalden alıntı: RIDANES
http://variety.com/2017/film/news/jude-law-captain-marvel-brie-larson-1202621673/
Jude Law'ı da katsalar Sherlock ve Watsonlar Marvel'de olmuş olacak diye düşünmüştüm tam da
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ratch
quote:
Orijinalden alıntı: RIDANES
http://variety.com/2017/film/news/jude-law-captain-marvel-brie-larson-1202621673/
Jude Law'ı da katsalar Sherlock ve Watsonlar Marvel'de olmuş olacak diye düşünmüştüm tam da
Sıra dizideki Irene'de
-
quote:
Orijinalden alıntı: MessiTugi
Filmdeki Irene varken dizidekini kim takar
Üçlü tamam
Mary'ler de cameo yapsın
Artık MCU'da "No shit Sherlock" repliğini görmek farz oldu
-
Gal gadot etkisi yaratabilecek mi bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Physicist_Emre
Gal gadot etkisi yaratabilecek mi bakalım.
Brie Larson Oscar ödüllü dostum film iyi olur kötü olur bilemeyiz ama kendisinden şüphe duyulmasına gerek yok.
Gal Gadot'un vasat oyunculuğu vardı WW'den önce nitekim bizi şaşırttı kendini geliştirip role uyum sağladı. Ama Brie Larson açısından zaten gram sorun olmaz. Artık iş yönetmen ve yapımcılarda. -
-
-
Brie Larson seçimi inanılmaz kötü bence ya. Emily Blunt falan olsaydı keşke.
-
Kostüm geçicidir merak etmeyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer Spider gibi ilk kostüm denemeleri falan yapmış ise bu karakter bu da o denemelerdendir.Filmde gösterilmiştir ,fazla kasmaya gerek yok.. -
Seneye de giyer kostümü olmuş bu ama kahramanlar işe ilk başladıklarında kostümleri berbat oluyor ya onun yüzünden diye düşünüyorum..
Yoksa vücut ölçüleri gayet yerinde kendisinin..
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/01/30/08/3CA4185400000578-4170892-image-a-2_1485763580896.jpg
5 yılda bir filmi yapmaya çalişiyorlar.
Gören Oscara ambargo koyacak şaheser yapacaklar sanar.
Vasat bir kahraman filmi olur Antman gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus87 -- 27 Şubat 2018; 2:5:24 >
Yav Captain Marvel'e yapsın, Ant Man'e yapsın, Black Panther'e(Black Panther'e de yapmamışlar bu arada.Buna biraz kılım bu yüzden de.Daha izleyemedim ama öyle söylendi. ) yapsın ama benim Iron Man'ime, Thor'uma, Avengers'ıma yapma birader.
Senin karakterlerin, hikayelerin o kadar fazla ki her filme aynı formül uygulanmaz ki birader.
Bu yüzden Marvel fanboyuyum ama diğer taraftan Anti Disney fanboyuyum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 2 Mart 2018; 22:7:12 > -
quote:
Captain Marvel filminin yazarı Geneva Robertson-Dworet, filmi ciddi bir bilim kurgu filmi olarak değil, komedi unsurları olan aksiyon filmi olarak tanımlıyor.
Thor kadar olmayacaksa katlanılır ama yine de hayal kırıklığı yarattı. Bu nasıl açıklama ya
kadin kahraman ve komedi
bi gidin ya -
quote:
Captain Marvel filminin yazarı Geneva Robertson-Dworet, filmi ciddi bir bilim kurgu filmi olarak değil, komedi unsurları olan aksiyon filmi olarak tanımlıyor.
Thor kadar olmayacaksa katlanılır ama yine de hayal kırıklığı yarattı. Bu nasıl açıklama ya
Öff -
Gümbür gümbür secret invasion'a doğru gidiyoruz.İnfinity wardan sonra avengersin %90 konusu budur diyorum(belki dormammu olur ama düşük ihtimal onun haricinde foxun haklarının satın alınmasıda secret invasion filmini erteleyebilir).Film ise bolca feministlik içeren bir film olacak(vizyon tarihi bile belli ediyor).Ayrıca en güçlü kahraman olacak olması ne bileyim beklemek lazım ama pekte sıcak baktığımı söyleyemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 25 Mart 2018; 23:28:20 > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X