Bildirim
Captain Marvel vs Quicksilver and Flash (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Zaten sen hiç galactusun hızlı gelen birşeye vurabildiğini ya da bi saldırıdan kaçabildiğini gördün mü ? -
ss de reflex hızı süperman kadar var. ss de bulunan tüm güçleri galactus verdi en azından kahraman baykuşda olan yazıdan ben bunu çıkardım.
bazı kobuştuklarımızda varsayım hatta thor vs süperman veya başka konularda tartıştıklarımız da varsayım.
thanos haricinde hiç bir hikayeyi bilmiyorum. thanos hikayesinde galactus thanos ile savaşmak istemedi sonra thanos artistlik yapıp saldırdı ondan sonra galactus bir güzel tokatlamıştı :) -
galactus pek bir savaştığını da ben görmedim -
Superman kadar yok. Yakın ama o kadar değil. Hız konusunda bir tek seyahat hızı verdi galactus.quote:
Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi
ss de reflex hızı süperman kadar var. ss de bulunan tüm güçleri galactus verdi en azından kahraman baykuşda olan yazıdan ben bunu çıkardım.
bazı kobuştuklarımızda varsayım hatta thor vs süperman veya başka konularda tartıştıklarımız da varsayım.
thanos haricinde hiç bir hikayeyi bilmiyorum. thanos hikayesinde galactus thanos ile savaşmak istemedi sonra thanos artistlik yapıp saldırdı ondan sonra galactus bir güzel tokatlamıştı :)
İstemiyor da kaçamıyor ona ne demeli ? Veya tepki veremiyor. -
kahraman baykuşa sor ss'e tüm güçlerini galactus verdi. ss'in süperman'e yakın reflex hızı var dedim aynı demedim zaten :D
wally deadstroke'nin saldırısından kaçamadı deadstroke de captain america seviyesi bir karakter ? -
Flash tek başına sololar. Tek IMP'ye bakıyor :D -
İşte tamamen yazara kalmış. Deathstroke kim flash kim :D -
-
Wally'nin bir ya da iki tane low anı var Galactus hiç tepki vermiyor. Mesela wally'nin öyle düşmüşlüğü de var (daha hızlanmamışdı orda koşmaya başlamıştı) hunter zolomon ile kapışması bir pikosaniye sürmüşlüğüde var.quote:
kahraman baykuşa sor ss'e tüm güçlerini galactus verdi. ss'in süperman'e yakın reflex hızı var dedim aynı demedim zaten :D
wally deadstroke'nin saldırısından kaçamadı deadstroke de captain america seviyesi bir karakter ?
Ama Galactusda bir tek low featler var hız konusunda -
-
Zaten olacak şeyde bu. Superman barry veya wally'nin hızlanmasını beklemeden yerin 7 kat altına gömecek. -
Eğer yakalayamazsa (böyle bir ihtimal de var) yerin 7 kat altına gömülen Superman olurquote:
Orijinalden alıntı: pes2012forever
Zaten olacak şeyde bu. Superman barry veya wally'nin hızlanmasını beklemeden yerin 7 kat altına gömecek. -
wally'nin bir low hali tüm lowlara bedel gibi. ayrıca galactus'un tepki vermemesinin bir sebebini açıkladım diğer hikayeleri de bilsem onlarıda açıklardım -
Wally'nin tek şansı imp, Superman'in ise bir sürü şansı var bu vs'yi kazanmak için. -
Phasing ile kalp sökmeside var. Supermanın Wally hızlandıktan sonra hiçbir şansı kalmıyorquote:
Orijinalden alıntı: pes2012forever
Wally'nin tek şansı imp, Superman'in ise bir sürü şansı var bu vs'yi kazanmak için. -
Neden ? Galactus marvelin karakteri diyemi ?quote:
wally'nin bir low hali tüm lowlara bedel gibi. ayrıca galactus'un tepki vermemesinin bir sebebini açıkladım diğer hikayeleri de bilsem onlarıda açıklardım -
imp hariç hızını çalabilir içinden geçebilir. Speedblitz yapabilir falan filan :D -
alakası yok. full tok eternity seviyesi bunu nabu da söyledi onu geç. orta toklukta da eşit dedim ss'i 100.000 ile çarp galactus'un hızıda o kadardır -
Sanmıyorum speedblitzle falan alabileceğini. Aşırı bir hıza ulaşması lazım superman'de bekleyecekmi bu sırada.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X